X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    I ja się witam dzisiaj. Byłam w pracy, bo musiałam nową dziewczynę wprowadzić, która będzie za mnie pracowała. Młoda i dopiero po studiach, doświadczenia żadnego, ale mam nadzieję, że da sobie radę. I że nie rozbestwi mi dzieci! Bo ja chcę takie, jakie dostałam!!! :P

No cóż, przyznam, że jestem trochę zazdrosna... Tak przywiązałam się do tych dzieciaków, że chciałabym, by nadal pozostały takie fajne i mądre, a boję się, że ona je rozpieści i niczego nie nauczy. A to najlepsza klasa!

Napewno sobie poradzi, młoda po studiach z nowymi pomysłami i aspiracjami -bedzie dobrze:)

Ida lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/pajacyk-pajac-bawelniany-caly-rozpinany-wzory-62-i4830583820.html ja mam te tylko ja płaciłam po 15 zł już z miesiąc temu to kupowałam moja mama znalazła te pajace :)

tak nowe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:44

Robotka1 lubi tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Huhu,maz mnie pochwalił, że ładnie wyglądam :) i ze włosy mam ładnie ułożone i ze się blyszcza;) a ja je po prostu prostownica przejechalam pierwszy raz od chyba pól roku;) idziemy na spotkanie opłatkowe z ludzmi z którymi byliśmy w wakacje na wycieczce i właśnie tam zaszlismy w ciążę :p hehe :) wszyscy co wiedzą to się cieszą, ze to na wycieczce akurat :D

KasiaKwiatek, Fasia, Nadzieja84, Robotka1, Hela85, Ida, Lwica, Krysti, CzaryMary, Anka1501, Angela89, liloe, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i glukoze przezyłam.. poszłam o 7 do labo i byly juz 3 osoby przede mna i oczywiscie zaden mocher mnie nie chcial przepuscic...:/ wypilam to na 3 razy z cytryna 75g miałam i wode niegazowana popijałam i gdyby nie woda to bym z glowa w kiblu wylądowała.. duszno w głowie się kreci a nogi to mi się z waty zrobiły.. 3 razy mnie pokuli, i na czczo miałam 89 po godzinie mialam 113 zawyżona a po dwóch 94 także nie mam tej cukrzycy :)

Krysti lubi tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę i ryczę ... mam za męża najlepszego człowieka jaki stąpa po tej ziemii ..

Robotka1, Militta110816, Lwica, Hela85, Bambi85, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 19:59

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze FASIA pisz szybko czemu bo właśnie zbieram się do domu!!!! :*

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta dobrze, że mąż taki miły. Ja w ciązy chyba ze 2 razy usłyszałam że ładnie wyglądam i nie dziwię się:)

Eweliśka ja też w Ikei będę kupować, ale nie wiem czy dokładnie ten sam model co TY:)

Robotka dziś wiadomość grozy przekazała ale dobrze że nic się nie stało. Uważać na siebie proszę, bo kwietniówki już wyczerpały ilość nieprzyjemnych zdrowotnych przygód na całą ciążę. Nasze porody będą bezproblemowe jak za przeproszeniem pierdnięcie:)

Wzięłam męża na usg (gratuluje dziewczynom wizyt dzisiejszych) i on powiedział, że dla niego to czarna magia i on i tak nic tam nie widzi:)

Dziś zapachniały mi suszone owoce i ugotowałam kompocik z suszu z przyprawą korzenną a gdy przyszedł pan od instalacji elektrycznej zapytał czy to na święta gotuje:)

f2w39n73ae1nduix.png

Krysti, Hela85, KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    MILITTA gratuluję pozytywnej wizyty:)
    a Ty bierz się za siebie bo dostaniesz kopa w dupsko jak większość z nas:P jedz mięcho i to żelazo też;)

i koniecznie nam ubranka pokazuj:D te lakiereczki i skarpeteczki:D

KRYSTI leniu :D za robotę się weź:D

patrzcie jaka fajna aukcja i wcale nie droga:)
    http://allegro.pl/komplet-polspiochy-bezuc-koszulka-kaftanik-68-i4804257961.html
    Haha :) tyle co ja zrobilam to mnie się nalezy :) siedze pije capucino i snikersa wcinam :D robotka ty tez bedziesz się byczyć haha :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechał po coś do tesco, jak wychodził ze sklepu podszedł do Niego pan, który opowiedział historię, że kilka dni temu w wypadku samochodowym zginęła cała jego rodzina .. pochował wszystkich - żonę, córkę i kogoś jeszcze ... wydał na pogrzeb 15tys zł .. płakał przy tym .. poprosił mojego męża czy mógłby mu kupić coś na Święta do jedzenia, no więc zabrał go na zakupy .. Kupił jedzenie ..

Siedzę i płaczę .. Nie wiem czy Go oszukał czy nie .. to chyba nie ważne .. Dobry uczynek przed Świętami spełniony ..

Tak mnie to wzruszyło cholera .. I jeszcze jak mi to opowiadał przez tel z łamiącym głosem .. ja pitole, rozwaliło mnie to, sorki dziewczyny ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:18

Rudzia, Militta110816, Nadzieja84, CzaryMary, Hela85, Angela89, Ewelcia, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Huhu,maz mnie pochwalił, że ładnie wyglądam :) i ze włosy mam ładnie ułożone i ze się blyszcza;) a ja je po prostu prostownica przejechalam pierwszy raz od chyba pól roku;) idziemy na spotkanie opłatkowe z ludzmi z którymi byliśmy w wakacje na wycieczce i właśnie tam zaszlismy w ciążę :p hehe :) wszyscy co wiedzą to się cieszą, ze to na wycieczce akurat :D
    Hehe jak to super jest w koncu po czytac ciebie w pozytywnym nastawieniu i radosci i ze mąz cię zaczol pocieszac i do strzegać,fajnie az mnie milo czytac :) no to milego spodkanka kochana :) i widzisz prostownica jest the best :D sama uzywam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:21

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Pojechał po coś do tesco, jak wychodził ze sklepu podszedł do Niego pan, który opowiedział historię, że kilka dni temu w wypadku samochodowym zginęła cała jego rodzina .. pochował wszystkich - żonę, córkę i kogoś jeszcze ... wydał na pogrzeb 15tys zł .. płakał przy tym .. poprosił mojego męża czy mógłby mu kupić coś na Święta do jedzenia, no więc zabrał go na zakupy .. Kupił jedzenie ..

Siedzę i płaczę .. Nie wiem czy Go oszukał czy nie .. to chyba nie ważne .. Dobry uczynek przed Świętami spełniony ..

Tak mnie to wzruszyło cholera .. I jeszcze jak mi to opowiadał przez tel z łamiącym głosem .. ja pitole, rozwaliło mnie to, sorki dziewczyny ..
    To bardzo ładnie ze strony męza :)Jeszcze ktos w tej Polsce dobre serce ma :) tez bym tak zrobila .

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia - super mąż :) Mój również tak się zachowuje i bardzo go za to szanuję.

Hwesta - ołłłł jeeeah musisz wyglądać miodzio :) Ps. fajne takie spotkanie. Super, że poznaliście na wycieczce ludzi z którymi tak się trzymacie :)

coś jeszcze chciałam napisac i zapomniałam.

Zaraz mój małż wraca i wyciągnę go do KFC a co piątkowa rozpusta mi się należy :)

Krysti, Fasia, hwesta lubią tę wiadomość

• 8485 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja co dopiero na chwile usiadlam caly czas na nogach

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta110816 wrote:
    aaa i glukoze przezyłam.. poszłam o 7 do labo i byly juz 3 osoby przede mna i oczywiscie zaden mocher mnie nie chcial przepuscic...:/ wypilam to na 3 razy z cytryna 75g miałam i wode niegazowana popijałam i gdyby nie woda to bym z glowa w kiblu wylądowała.. duszno w głowie się kreci a nogi to mi się z waty zrobiły.. 3 razy mnie pokuli, i na czczo miałam 89 po godzinie mialam 113 zawyżona a po dwóch 94 także nie mam tej cukrzycy :)
    To az takie nie dobre to.:/

• Fasia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To bardzo ładnie ze strony męza :)Jeszcze ktos w tej Polsce dobre serce ma :) tez bym tak zrobila .

On ma za dobre serce, ciągle Mu to mówię :) ja aż taka dobra nie jestem, chociaż w tej sytuacji zrobiłabym zapewne to samo, nie miałabym serca odmówić człowiekowi jedzenia .. Nie chcę go tak wychwalać ale to najlepsza osoba jaką w całym swoim życiu poznałam i na dodatek został moim mężem :) szczęściara ze mnie, tak sobie posłodzę :)

CzaryMary, Lwica, Hela85, Krysti, Rudzia, iwonka1077, liloe, Bambi85, MartaAlvi, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA to maz zrobił dobry uczynek, to miło z jego strony!!:)) mi tez by serce pękło po takiej historii, smutne

Fasia lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary - dokładnie, takie zachowanie zasługuje na szacunek. Wydaje mi sie, że w dzisiejszych czasach niewiele jest takich ludzi. Tym bardziej wielkie ukłony dla Twojego męża ! Wiem, że może nie ma w tym nic aż takiego ale tak mnie to rozwaliło, że się rozbeczałam i nie mogłam dłuższą chwilę po odłożeniu słuchawki uspokoić ..

A ja mam ochotę na McDonalda!!

HWESTA - cudownie, że mąż W końcu Cię uraczył miłym słowem :) oby tak dalej! Bawcie się tam dobrze :)))

LWICA dokładnie to takie przykre .. i jeszcze ten człowiek mówił, że ma rodzinę w Australii, że pisał do nich czy tam dzwonił ale ani na pogrzeb nie przyjechali, ani nie chcą mu w żaden sposób pomóc, przestali się odzywać i mają go gdzieś. A on został zupełnie sam .. Chleba nie chciał, bo mówił że ma kolegę co ma piekarnię i mu daje chleb, poprosił m.in. o karpia na święta i, że ma ochotę na flaczki .. ehh :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:32

hwesta, CzaryMary, Lwica lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szcześciara fasia jestes :) Jak kazda z nas :) dzieci rodzina to jest zycie ,stabilizacja :) radosc milosc :) wiara :) nic tylko chlopów kochać mimo jacy są.

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli kubek który dziś kupiłam dla męża idealnie się wpasował w sytuację :)))))

Krysti lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1445 1446 1447 1448 1449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ