Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:I ja się witam dzisiaj. Byłam w pracy, bo musiałam nową dziewczynę wprowadzić, która będzie za mnie pracowała. Młoda i dopiero po studiach, doświadczenia żadnego, ale mam nadzieję, że da sobie radę. I że nie rozbestwi mi dzieci! Bo ja chcę takie, jakie dostałam!!!
No cóż, przyznam, że jestem trochę zazdrosna... Tak przywiązałam się do tych dzieciaków, że chciałabym, by nadal pozostały takie fajne i mądre, a boję się, że ona je rozpieści i niczego nie nauczy. A to najlepsza klasa!
Napewno sobie poradzi, młoda po studiach z nowymi pomysłami i aspiracjami -bedzie dobrze:)Ida lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/pajacyk-pajac-bawelniany-caly-rozpinany-wzory-62-i4830583820.html ja mam te tylko ja płaciłam po 15 zł już z miesiąc temu to kupowałam moja mama znalazła te pajace
tak noweWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:44
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHuhu,maz mnie pochwalił, że ładnie wyglądam
i ze włosy mam ładnie ułożone i ze się blyszcza;) a ja je po prostu prostownica przejechalam pierwszy raz od chyba pól roku;) idziemy na spotkanie opłatkowe z ludzmi z którymi byliśmy w wakacje na wycieczce i właśnie tam zaszlismy w ciążę :p hehe
wszyscy co wiedzą to się cieszą, ze to na wycieczce akurat
KasiaKwiatek, Fasia, Nadzieja84, Robotka1, Hela85, Ida, Lwica, Krysti, CzaryMary, Anka1501, Angela89, liloe, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
aaa i glukoze przezyłam.. poszłam o 7 do labo i byly juz 3 osoby przede mna i oczywiscie zaden mocher mnie nie chcial przepuscic...
wypilam to na 3 razy z cytryna 75g miałam i wode niegazowana popijałam i gdyby nie woda to bym z glowa w kiblu wylądowała.. duszno w głowie się kreci a nogi to mi się z waty zrobiły.. 3 razy mnie pokuli, i na czczo miałam 89 po godzinie mialam 113 zawyżona a po dwóch 94 także nie mam tej cukrzycy
Krysti lubi tę wiadomość
-
A ja siedzę i ryczę ... mam za męża najlepszego człowieka jaki stąpa po tej ziemii ..
Robotka1, Militta110816, Lwica, Hela85, Bambi85, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Hwesta dobrze, że mąż taki miły. Ja w ciązy chyba ze 2 razy usłyszałam że ładnie wyglądam i nie dziwię się
Eweliśka ja też w Ikei będę kupować, ale nie wiem czy dokładnie ten sam model co TY:)
Robotka dziś wiadomość grozy przekazała ale dobrze że nic się nie stało. Uważać na siebie proszę, bo kwietniówki już wyczerpały ilość nieprzyjemnych zdrowotnych przygód na całą ciążę. Nasze porody będą bezproblemowe jak za przeproszeniem pierdnięcie:)
Wzięłam męża na usg (gratuluje dziewczynom wizyt dzisiejszych) i on powiedział, że dla niego to czarna magia i on i tak nic tam nie widzi:)
Dziś zapachniały mi suszone owoce i ugotowałam kompocik z suszu z przyprawą korzenną a gdy przyszedł pan od instalacji elektrycznej zapytał czy to na święta gotuje:)
Krysti, Hela85, KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:MILITTA gratuluję pozytywnej wizyty:)
a Ty bierz się za siebie bo dostaniesz kopa w dupsko jak większość z nas:P jedz mięcho i to żelazo też
i koniecznie nam ubranka pokazuj:D te lakiereczki i skarpeteczki:D
KRYSTI leniuza robotę się weź
patrzcie jaka fajna aukcja i wcale nie droga:)
http://allegro.pl/komplet-polspiochy-bezuc-koszulka-kaftanik-68-i4804257961.htmltyle co ja zrobilam to mnie się nalezy
siedze pije capucino i snikersa wcinam
robotka ty tez bedziesz się byczyć haha
-
Pojechał po coś do tesco, jak wychodził ze sklepu podszedł do Niego pan, który opowiedział historię, że kilka dni temu w wypadku samochodowym zginęła cała jego rodzina .. pochował wszystkich - żonę, córkę i kogoś jeszcze ... wydał na pogrzeb 15tys zł .. płakał przy tym .. poprosił mojego męża czy mógłby mu kupić coś na Święta do jedzenia, no więc zabrał go na zakupy .. Kupił jedzenie ..
Siedzę i płaczę .. Nie wiem czy Go oszukał czy nie .. to chyba nie ważne .. Dobry uczynek przed Świętami spełniony ..
Tak mnie to wzruszyło cholera .. I jeszcze jak mi to opowiadał przez tel z łamiącym głosem .. ja pitole, rozwaliło mnie to, sorki dziewczyny ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:18
Rudzia, Militta110816, Nadzieja84, CzaryMary, Hela85, Angela89, Ewelcia, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Huhu,maz mnie pochwalił, że ładnie wyglądam
i ze włosy mam ładnie ułożone i ze się blyszcza;) a ja je po prostu prostownica przejechalam pierwszy raz od chyba pól roku;) idziemy na spotkanie opłatkowe z ludzmi z którymi byliśmy w wakacje na wycieczce i właśnie tam zaszlismy w ciążę :p hehe
wszyscy co wiedzą to się cieszą, ze to na wycieczce akurat
no to milego spodkanka kochana
i widzisz prostownica jest the best
sama uzywam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:21
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Pojechał po coś do tesco, jak wychodził ze sklepu podszedł do Niego pan, który opowiedział historię, że kilka dni temu w wypadku samochodowym zginęła cała jego rodzina .. pochował wszystkich - żonę, córkę i kogoś jeszcze ... wydał na pogrzeb 15tys zł .. płakał przy tym .. poprosił mojego męża czy mógłby mu kupić coś na Święta do jedzenia, no więc zabrał go na zakupy .. Kupił jedzenie ..
Siedzę i płaczę .. Nie wiem czy Go oszukał czy nie .. to chyba nie ważne .. Dobry uczynek przed Świętami spełniony ..
Tak mnie to wzruszyło cholera .. I jeszcze jak mi to opowiadał przez tel z łamiącym głosem .. ja pitole, rozwaliło mnie to, sorki dziewczyny ..tez bym tak zrobila .
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia - super mąż
Mój również tak się zachowuje i bardzo go za to szanuję.
Hwesta - ołłłł jeeeah musisz wyglądać miodzioPs. fajne takie spotkanie. Super, że poznaliście na wycieczce ludzi z którymi tak się trzymacie
coś jeszcze chciałam napisac i zapomniałam.
Zaraz mój małż wraca i wyciągnę go do KFC a co piątkowa rozpusta mi się należyKrysti, Fasia, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:aaa i glukoze przezyłam.. poszłam o 7 do labo i byly juz 3 osoby przede mna i oczywiscie zaden mocher mnie nie chcial przepuscic...
wypilam to na 3 razy z cytryna 75g miałam i wode niegazowana popijałam i gdyby nie woda to bym z glowa w kiblu wylądowała.. duszno w głowie się kreci a nogi to mi się z waty zrobiły.. 3 razy mnie pokuli, i na czczo miałam 89 po godzinie mialam 113 zawyżona a po dwóch 94 także nie mam tej cukrzycy
-
Krysti wrote:To bardzo ładnie ze strony męza :)Jeszcze ktos w tej Polsce dobre serce ma
tez bym tak zrobila .
On ma za dobre serce, ciągle Mu to mówięja aż taka dobra nie jestem, chociaż w tej sytuacji zrobiłabym zapewne to samo, nie miałabym serca odmówić człowiekowi jedzenia .. Nie chcę go tak wychwalać ale to najlepsza osoba jaką w całym swoim życiu poznałam i na dodatek został moim mężem
szczęściara ze mnie, tak sobie posłodzę
CzaryMary, Lwica, Hela85, Krysti, Rudzia, iwonka1077, liloe, Bambi85, MartaAlvi, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
CzaryMary - dokładnie, takie zachowanie zasługuje na szacunek. Wydaje mi sie, że w dzisiejszych czasach niewiele jest takich ludzi. Tym bardziej wielkie ukłony dla Twojego męża ! Wiem, że może nie ma w tym nic aż takiego ale tak mnie to rozwaliło, że się rozbeczałam i nie mogłam dłuższą chwilę po odłożeniu słuchawki uspokoić ..
A ja mam ochotę na McDonalda!!
HWESTA - cudownie, że mąż W końcu Cię uraczył miłym słowemoby tak dalej! Bawcie się tam dobrze
))
LWICA dokładnie to takie przykre .. i jeszcze ten człowiek mówił, że ma rodzinę w Australii, że pisał do nich czy tam dzwonił ale ani na pogrzeb nie przyjechali, ani nie chcą mu w żaden sposób pomóc, przestali się odzywać i mają go gdzieś. A on został zupełnie sam .. Chleba nie chciał, bo mówił że ma kolegę co ma piekarnię i mu daje chleb, poprosił m.in. o karpia na święta i, że ma ochotę na flaczki .. ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 16:32
hwesta, CzaryMary, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny