Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam dzisiaj kocyk, pieluszki, pościel, ochraniacz do łóżeczka i lampe do pokoju dzidzi!!!
w koncu i ja sie wzielam za zakupy!
Ale nic wam nie pokażedopiero jsk przyjdzie w poniedziałek łóżeczko
Och jak mało do uszczęśliwienia kobiety w ciazy potrzeba!
A motyw przewodni u mnie to MIŚFasia, Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:Anka Twój synek to na projektanta mody wyrośnie może i będzie np. jak Maciej Zień
E... Nie sądzęmyślę, że to tylko taki okres taki ma. On to się ciągle pyta kiedy będzie mógł motorem jeździć i w domu ciągle taty kask zakłada
a na jezdziku drifting uprawia w mieszkaniu hehe...
-
Nadzieja84 wrote:Sylvia mi się wydaje, że wagę ma dobrą na tydzień ciąży jaką wczoraj napisałaś, nie pamietam dokładnie 550?
-
iwonka1077 wrote:pokaz lampke chociaz to taka nocna mala czy jaka???bo ja dla swojej niuńki szukam właśnie....
-
sylvia007 wrote:Ja przybralam tylko 0,4 kg. Skurcze takie przypominające porodowe
-
Gosha wrote:Wlasnie nie taka mała... Bo akurat taka mam juz... Kupiłam wielkie słońce na sufit w IKEA i to tak troszkę z przymusu bo muszę ukryć pod sufitem dziurę, bo kiedyś kabelki sie tam przyjaraly i trzeba było je podciąć. Od tamtej pory widac dziurę ns suficie... A ta lampa wszystko przykryje, nie bede sie prosić nikogo żeby mi to naprawił, hihi
-
Fasia wrote:Sylvia - pokazuj foto
Możesz przypomnieć jakie były te skurcze? Bo tu duzo Was o nich pisało i już zapomniałam, która jakie miała ... A szpital po co? Tzn mówiła w jakim celu?
Dziewczyny a nie wiecie jak można odwrócić zdjęcie w fotosiku bo mi się kładzie??! -
sylvia007 wrote:Dzidzius tak. To o mnie chodzi, że tyle to niby powinnam przez tydzień przybrać.
Co za głupoty z tą wagą, z tego powodu co pamiętam to pisałaś, że zaczynalas z nadwagą (wybacz jeśli z kimś Cie pomylilam) wiec przyrost wagi jest jak najbardziej ok -
sylvia007 wrote:Fasia ja mam takie skurcze jak ty opisywalaś. Zaczyna się od góry a schodzi aż do szyjki i mnie boli szyjki przy tym właśnie. Brzuch robi się jak skała twardy.
Dziewczyny a nie wiecie jak można odwrócić zdjęcie w fotosiku bo mi się kładzie??!
Sylvia ja nie miałam takich skurczów które schodziły od góry do dołu, tzn powiedzieli mi w szpitalu, że jeśli takie się zaczną to biegiem na IP mam przyjechać. Ale twardnienie brzucha miałam, taki ucisk na dole (w zasadzie może to był skurcze, ja nie wiem), brzuch jak skała twardy i mega ciężki ..
Sprawdzali Ci szyjkę? -
iwonka1077 wrote:ahaa no nad takimi też się zastanawiałam ale sama jużnie wiem, ceny niektórych lamp przyprawiają o ból głowy....
Żenada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 18:27
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Sylvia ja nie miałam takich skurczów które schodziły od góry do dołu, tzn powiedzieli mi w szpitalu, że jeśli takie się zaczną to biegiem na IP mam przyjechać. Ale twardnienie brzucha miałam, taki ucisk na dole (w zasadzie może to był skurcze, ja nie wiem), brzuch jak skała twardy i mega ciężki ..
Sprawdzali Ci szyjkę? -
Jeny Sylvia mam nadzieje, ze Cie szpital ominie, ja jak pomysle, ze mialabym zostawic Pole w domu na dluzszy czas to mi lzy do oczu sie zbieraja, Ty pewnie tez nie wyobrazasz sobie zostawic dziecko w domu. Oby wszystko bylo dobrze Kochana :*
Pokaz sie w tej sukience bo tez mam na nia ochote, dzis wieczorem wysle chyba meza po nia, oby jeszcze byla u mnie w re.