Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Kurczaki, dziewczyny nogi w góre i najlepiej je zawiążcie. Niech się nowy rok zacznie wtedy to już z górki prawie. Bo końcówka roku jakaś nie za dobra dla Nas.
Po Nowym Roku to już musi być dobrze, prawda?Grunt to myśleć pozytywnie!
Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:No właśnie, czasem objawy są podobne i u jednej to nic groźnego a u innej wręcz przeciwnie.
To akurat prawda. Wy piszecie o rzeczach, które macie na co dzień, badacie sie i wsio jest ok, a u mnie te rzeczy były oznaką czegoś bardzo złego. Dlatego uważam, że wszystko co nas niepokoi nalezy konsultować. Nie ma co zgrywać bohaterki albo uznac, że aaa na pewno to nic groźnego, bo to się może źle skończyć.
A ja mam problem z płaszczem zimowym, bo robi się za ciasny, w zasadzie w brzuszku jest już na styk i nie mam pojęcia w co ja się teraz ubioręmamy dopiero połowę grudnia.. Nie chcę wydawać na coś co mi posłuży ze 2-3 miesiące 300zł... najchętniej bym coś do 150zł kupiła ale nie ma
-
Fasia wrote:To akurat prawda. Wy piszecie o rzeczach, które macie na co dzień, badacie sie i wsio jest ok, a u mnie te rzeczy były oznaką czegoś bardzo złego. Dlatego uważam, że wszystko co nas niepokoi nalezy konsultować. Nie ma co zgrywać bohaterki albo uznac, że aaa na pewno to nic groźnego, bo to się może źle skończyć.
A ja mam problem z płaszczem zimowym, bo robi się za ciasny, w zasadzie w brzuszku jest już na styk i nie mam pojęcia w co ja się teraz ubioręmamy dopiero połowę grudnia.. Nie chcę wydawać na coś co mi posłuży ze 2-3 miesiące 300zł... najchętniej bym coś do 150zł kupiła ale nie ma
-
IWONKA u mnie w lumpach nic nie ma, poza tym nie mam zdrowia żeby po nich łazić. Miałam suuuper kurtkę na allegro tylko nie była mi potrzebna, uznałam że jak przestanę się mieścić w swój płaszcz to kupię. I co? Już się wszystkie wyprzedały
-
Malinka współczuje, że tyle nerwów się najadłaś. Odpoczywaj i ćwicz palec wskazujący.
Dziewczyny wiem, że 300 zł na kurtkę to sporo, ale zima może jeszcze być silna i musicie dbać o zdrowie i chodzić ciepło ubrane żeby jakieś choróbsko się nie przyplątało. Ja z wielkim bólem kupiłam kurtkę za 350. Tak drogo, bo bałam się przez internet a w sklepie ciążowym ceny wyższe. Teraz chodzę na luzie, nic mnie nie uciska i jest mi ciepło więc nie załuje. -
pare godzin mnie nie bylo a tu tyle nowych wiadomosci, i to niestety polowa takich sobie- dziewczyny lezymy, to naprawde pomaga ( sama sie zdzwilam ze az tak bardzo itak szybko), towarzystwo do lezenia coraz bardziej doborowe
, damy rade.
Fasia ale historia i super maz, moj tez kiedys mial podobbna akcje pod m1 , 2 albo 3 lata temu, ale tamten byl bezdomnym co mieszkal z zona w jakichs barakach na dzialkach, byly mrozy -20 i tez zblizaly sie swieta, zrobil mu wtedy chyba spozywcze zakupy i chyba nawet jakis drobiazg dla tej zony kupili w prezencie- dobre serducho maja te nasze chlopaki, fajnie czasem bezinteresownie zrobic cos dla kogos potrzebujacego, szczegolnie w okresie Bozego Narodzenia- znowu sie rozczulilam sorki ach ten progesteron.
A ja odmieniona, obcielam wlosy , w sumie duzo bo chyba z 15 cm, i dawno nie bylam tak zadowolona z wizyty u fryzjera, a bylam w nowym miejscu, co zawsze wzmaga stres ;P. A potem zahaczylam na chwilke o M1 i kupilam 2 sukienki pod katem sluzbowej wigili no i w ogole swiat, jeszcze musze je obejrzec czy ktorejs przypadkiem nie oddac ale wydaly mi sie w miare ok - tym sposobem moj switeczny dodatek do pensji przeszedl do historiiale moj nastroj dzisiaj plus 1000 - bezcenne. Jeszcze jakies tam inne glupotki sobie pokupowlam, skoro juz mialam wychodne i jestem happy
. Co prawda jak wrocilam do domu to zaczely mi sie wyrzuty sumienia czy czasem za dlugo nie łaziłam ale juz grzecznie leze
.
Fasia, sylvia007, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Chwilę mnie nie było a tu takie smutne wiadomości na mnie czekały
cholerne szyjki! Mogły by się w końcu uspokoić.
Trzymam kciuki dziewczyny, żeby odechciało im się jakiegoś głupiego skracania!
Ja kupiłam sobie na olx taki standardowy pikowany płasz z H&M Mama za 90zł i jestem mega zadowolonasylvia007 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:
, W ogle przymierzanie mnie bardzo zmeczylo; przyzwyczajona jestem do szybkiego chodzenia i meczylam sie idac wolno a szybciej nie dawalam rady - porazka. W ogole duzo ludzi, naprawde zaczelam sie cieszyc ze siedze w domu. Jeden dzien radosci taki jak dzis byl mi mega potrzebny, jestem usatysfakcjonowana i dziekuje bardzo za wiecej. 9 gorzej jak jednak zdecyduje ze oddaje te kiecki, bo wtedy trzeba bedzie isc szukac kolejnych bleee)
-
o takie, ale jakos na zywo lepiej sie prezentuja , a na moim ciazowym brzuchu to juz w ogole
( ale sobie dzisiaj slodze, zupelnie nie w moim stylu ale to ten pozytywny dzien, nie wiem co mi sie stalo)
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/oldseason-1/clothes/dresses/kj457-33x/dress-with-decorative-zips
no jedna takka jak wyzej taka mniej elegancka, a drugiej nie moge znalezc na stronie, taka czarna tez orosta z cienszego materialu z taka ozdobą troche blyszczaca naszyta wokol dekoltusylvia007, Nadzieja84, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wróciłam z wizyty w McDonaldzie
Bambi dziękuję za miłe słowa o mężu. Fajnie, że tacy ludzie jak mój i Twój chodzą po świecie)) możemy być z nich dumne!
Bambi85 lubi tę wiadomość