Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:Sylwia no i pewnie, zrob tak jak mowisz, moze mu to otworzy oczy. Musisz byc dzielna i dbac o siebie i malensto to najwazniejsze, reszta jakos sie ulozy. My dalej mamy balagan przez ta przeprowadzke, wszystko powloli ogarniamy, tzn małż ogarnia, konczy, ja ograniczam sie do zakupow na necie, tylko ze moj balaganu sie nie czepia i codziennie mnie przeprasza ze tak mu powoli idzie, bo cale dnie pracuje do pozna. Zobaczysz Twoj tez sie ogarnie- musi,a Ty rob swoje tzn nic nie rob i sie nie przejmuj. Trzymaj sie kochana.
-
iwonka1077 wrote:no lipka to i dlatego nie zmienia swojego zachowania, mój też nie sprząta w domu ale nie wymagam tego od niego w razie co to mama mi pomaga i już...
ach te chlopyyyy -
Bambi85 wrote:No powinien wiedziec echhh, a jak jednak bedziesz musiala sie polozyc do szpitala to Gabi zostaje tylko z tatusiem czy masz jeszcze kogos blisko, kto Ci pomoze w takiej sytuacji ?
-
no to chociaz dobrze ze rodziców masz blisko jakby co...rzeczywiscie tak jak mowisz, moze ten szpital wcale nie jest zla opcją ... z wielu wzgledow .Jak nie bedzie trzeba to super, a jak sie okaze ze jest koniecznosc trudno , pobyt w szpitalu bedzie mial wiele plusow w Twoim przypadku. Badz silna, trzymaj sie.
Dobranoc tez uciekamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 23:26
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobranoc Brzuchatki. Ja się zmobilizowałam i ogarnęłam mieszkanie. Pomyłam łazienki, wszystkie lustra, ugotowałam żurek. Jutro czeka mnie poranek na snowboardzie
góra prasowania po dzisiejszym praniu.
No a o 11 szkoła rodzenia.
A wieczorem gości mamy.
W ciągu dnia będę podczytywać.
Buziaki Kochane, Sylwia przytulam Cię mocno!Bambi85, liloe, Krysti, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Czesc Laski
ROBOTKA dopisz mi prosze na pierwszej stronie dziewczynke
Kurcze tak mam chec na jakies zakupy, ale najlepiej sama bym pojechala, bo z Pola to nie jest chodzenie po sklepach wiadomo. Bambi sliczne te Twoje sukienki, ta czarna jest mega seksi
Milego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 07:33
weronika86, Bambi85, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Hej
ja juz nie spie oczywiście , nawet w weekend nie mogę dłużej pospac...
Dziewczyny ma którąś może taka wodnista biała wydzielinę? Bo juz zaczelam schizowac ze to może wody... W nocy jest sucho jak wstaje dopiero to czuje ze cos cieknie a potem w trakcie dnia znów mniej. -
Ola89 wrote:Hej
Dziewczyny ma którąś może taka wodnista biała wydzielinę? Bo juz zaczelam schizowac ze to może wody... W nocy jest sucho jak wstaje dopiero to czuje ze cos cieknie a potem w trakcie dnia znów mniej. -
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:Witam z rana
dzisiaj do mnie przylatuje tesciowa a ja standardowo od 5 rano mam sraczke
to chyba ze szczescia, ze ja zobacze
Ehhh co Ci Wercia napisac? Moze "wyrazy wspolczucia"ale tak na serio to pokaz jej kto ma władze
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Hej
Dziewczyny ma którąś może taka wodnista biała wydzielinę? Bo juz zaczelam schizowac ze to może wody... W nocy jest sucho jak wstaje dopiero to czuje ze cos cieknie a potem w trakcie dnia znów mniej.
Ola ja tez mam sporo wydzieliny takiej ktora przez wkladke przecieka na majty az no i zapach srednio przyjemny, po wymazie z szyjki okazalo sie ze mam bakterie i pewnie dostane jakis antybiotyk 19ego na wizycie. Moze u Ciebie nie ma bakterii ale popros lekarza o skierowanie na wymaz dla pewnosci. -
nick nieaktualnyWeronika, Lali dobrze pisze, od razu zaznacz kto rządzi. Jeśli ma być u Was tyle miesięcy to opuszczając na początku dasz jej pole do popisu. Zacznie się rządzić do Ciebie, starszego i młodszego dziecka... Wiesz tacy ludzie się ciężko zmieniają a pisałaś, że dała Ci w kość parę lat temu. Asertywność!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 08:27
Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Ola ja tez mam sporo wydzieliny takiej ktora przez wkladke przecieka na majty az no i zapach srednio przyjemny, po wymazie z szyjki okazalo sie ze mam bakterie i pewnie dostane jakis antybiotyk 19ego na wizycie. Moze u Ciebie nie ma bakterii ale popros lekarza o skierowanie na wymaz dla pewnosci.
To pewnie to normalne jestIDE w poniedziałek do lekarza to się zapytam o to. Dwa tyg temu mnie badał i było wszystko ok mam nadzieje ze taka moja uroda po prostu z tym śluzem
-
KasiaKwiatek wrote:Ola Lali dobrze pisze, od razu zaznacz kto rządzi. Jeśli ma być u Was tyle miesięcy to opuszczając na początku dasz jej pole do popisu. Zacznie się rządzić do Ciebie, starszego i młodszego dziecka... Wiesz tacy ludzie się ciężko zmieniają a pisałaś, że dała Ci w kość parę lat temu. Asertywność!
zobaczymy, jesli bedzie nie tak to nie bede na sile nic ukladac, dostaje ostatnia szanse...jesli tylko powtorzy sie choc jedna akcja z niemowlectwa stasia od razu wylatuje
maz sie nie wpierdziela, jemu nie podoba sie wogole ten pomysl z tesciowa, ale bedzie latwiej bo do pracy wrocic musze...sasiadka podpowiedziala, ze jesli bedzie cos nie tak to skontaktuje mnie ze starsza pania, nianka za male peniazki, wiec jakies rozwiazanie jest w razie co
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Ola miałam identyczne obawy i jeśli lekarz może zrobić usg to na pewno sprawdzi czy jest wszystko dobrze. u mnie jest ciągle mokro i kilka razy dziennie zmieniam wkładki ale to nie wody więc albo taka wydzielina albo popuszczanie moczu i u Ciebie może podobnie.
W lodówce pusto, mąż nie chce wstać a ja nie wyobrażam sobie wychodzić teraz na tą pluchę i zawieruchę... będziemy więc z małą głodować
Kasia uśmiałam się jak przeczytałam Twój tekst o snowboardzie, super:)
Weronika współczuje teściowej... napij się ziółek na uspokojenie może bo sraczka Cie odwodni.
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość