Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Anka1501 mój mąz płaci 900 zł alimentów, ona chciała żeby podnieśli do 2000 zl !! Ale sąd oddalił i zostało 900
Mój płaci z własnej woli 1500 bo to dla dzieci. Zostawił jej duży dom, ziemię (którą on się zajmuje),, samochód i jeszcze kasę dostaje wiec chyba nie ma złe. Mój się do mnie przeprowadził z jedną walizka. Wszystkiego dorabiamy się od nowa i tak nam dobrzehwesta lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Wiem Olu dlatego nie panikuję, bo pewnie bym dostała zajoba gdyby nie fakt opanowania najgorszych myśli. Zmobilizowałam się do picia butelki wody dziennie , czego nie robiłam bo nie lubię wody mineralnej.
A co do śluzu i mnie jest przeźroczysty, wcześniej był mleczny , ostatnio się grzybnia przypałętała więc teraz jestem na globulkach. Zobacze w środe co mi powie gin.
Dziewczyny tak się zastanawiam wy trzymacie się wymiarów i tp z USG czy z tego co jest w książeczke wpisane. Bo dzisiaj się mnie pytają który tydzien ciąży i zgłupiałam. Na karcie mam wpisane tp 18 kwietnia, wymiary dzidzi niby pokazują 26 kwietnia a gin prywatny wpisał mi wyliczony tp 14 kwietnia i bądź tu człowieku mądry.
Masz racje panika nic nie da. Ja tez zaczne więcej pić to podobno pomaga a jak nie mamy innych objawów to chyba nie może nic być źletrzeba cierpliwie czekać do wizyty ja mam ja w poniedziałek juz wiec te dwa dni będę odpoczywała i musi być dobrze
Hwesta masz rację jeszcze trochę i będziemy spokojniejsze wiedząc ze jeśli dzieci się urodza to dadzą sobie rade. Jeszcze tylko troszeczke zostało -
nick nieaktualnyDzień dobry
wróciłam wczoraj po 20tej z pracy i miałam spać do południa a tu figa obudziłam się o 7 i z dalszego spania nici.
KasiaKwiatek przybij piątkę ja też od rana z małymi przerwami na snowboardzie jadę.
Dziewczyny współczuje tych przeżyć z teściowymi itp.,moi są na szczęście do rany przyłóż,mają tylko jednego syna choć starali się to nie mogli mieć więcej dzieci więc traktują mnie jak córkę,mogę szczerze przyznać że są mi bliscy tak jak moi rodzice.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:Olka jak masz grudki w tej wydzielinie to zrób jednak badanie na czystość pochwy bo wygląda to na początek grzybka, pij dużo i kup sobie sok żurawinowy czysty niesłodzony i dolewaj do wody i herbaty, grzybek i inne infekcje go nie lubią tak samo jak grejfrutów.
Albo suszona żurawina tylko ciezko ja dostaćHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój synek zaraz zrobi mi dziurę w prawym boku
wczoraj tez skopal tatusiowi rękę, mój był w szoku, że to już tak mocno czuć
próbował sobie wyobrazić jak to jest jak cos żyje w brzuchu własnym życiem i kopie jak szalone
Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tesciowe to temat rzeka, u nas tez nie jest kolorowo, juz kiedys pisalam, ze jak urodzilam corke, wszyscy szczesliwi a ona na to,ze widzi, ze to nie jest dziecko jej syna!!! W szpitalu 20 minut po cc ona juz to stwierdzila! Podła zdzira inaczej jej nazwac nie potrafie. Ostatnio lezala w szpitalu u mnie w miescie i traf chcial, ze na sali obok lezala moja babcia po operacji a ona zaczela chodzic do babci pokoju i do kobiety obok opowiadala, ze tak dobrze syna wychowala a taka synowa sie jej trafila okropna! I ze powinnam ją zabierac do siebie chociaz na 5 dni bo mamy duzy dom a ona sama wdowa biedna siedzi, i placze przy tym a wszyscy jej wspolczuja i jej zaluja. Mowie Wam diabel w ludzkiej skorze. Dlugo by opowiadac
ja nie mam do niej za grosz szacunku i niestety stracila juz tez szacunek u syna, bo moj Maz traktuje ja jak powietrze. Sam mowi, ze nie zna gorszego czlowieka od wlasnej matki
smutne to.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny