X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 mój mąz płaci 900 zł alimentów, ona chciała żeby podnieśli do 2000 zl !! Ale sąd oddalił i zostało 900

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka wiem co czujesz. Moja mama juz nie żyje i nie mam nikogo takiego, teściowa dla mnie nie istnieje. Opiekunkę mamy wynajeta i jakoś sobie radzimy :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Anka1501 mój mąz płaci 900 zł alimentów, ona chciała żeby podnieśli do 2000 zl !! Ale sąd oddalił i zostało 900

Mój płaci z własnej woli 1500 bo to dla dzieci. Zostawił jej duży dom, ziemię (którą on się zajmuje),, samochód i jeszcze kasę dostaje wiec chyba nie ma złe. Mój się do mnie przeprowadził z jedną walizka. Wszystkiego dorabiamy się od nowa i tak nam dobrze

hwesta lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Wiem Olu dlatego nie panikuję, bo pewnie bym dostała zajoba gdyby nie fakt opanowania najgorszych myśli. Zmobilizowałam się do picia butelki wody dziennie , czego nie robiłam bo nie lubię wody mineralnej.
    A co do śluzu i mnie jest przeźroczysty, wcześniej był mleczny , ostatnio się grzybnia przypałętała więc teraz jestem na globulkach. Zobacze w środe co mi powie gin.

Dziewczyny tak się zastanawiam wy trzymacie się wymiarów i tp z USG czy z tego co jest w książeczke wpisane. Bo dzisiaj się mnie pytają który tydzien ciąży i zgłupiałam. Na karcie mam wpisane tp 18 kwietnia, wymiary dzidzi niby pokazują 26 kwietnia a gin prywatny wpisał mi wyliczony tp 14 kwietnia i bądź tu człowieku mądry.

Masz racje panika nic nie da. Ja tez zaczne więcej pić to podobno pomaga a jak nie mamy innych objawów to chyba nie może nic być źle :) trzeba cierpliwie czekać do wizyty ja mam ja w poniedziałek juz wiec te dwa dni będę odpoczywała i musi być dobrze :)

Hwesta masz rację jeszcze trochę i będziemy spokojniejsze wiedząc ze jeśli dzieci się urodza to dadzą sobie rade. Jeszcze tylko troszeczke zostało :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    wróciłam wczoraj po 20tej z pracy i miałam spać do południa a tu figa obudziłam się o 7 i z dalszego spania nici.

KasiaKwiatek przybij piątkę ja też od rana z małymi przerwami na snowboardzie jadę.

Dziewczyny współczuje tych przeżyć z teściowymi itp.,moi są na szczęście do rany przyłóż,mają tylko jednego syna choć starali się to nie mogli mieć więcej dzieci więc traktują mnie jak córkę,mogę szczerze przyznać że są mi bliscy tak jak moi rodzice.

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:31

• Ida Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 20:00

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Olka jak masz grudki w tej wydzielinie to zrób jednak badanie na czystość pochwy bo wygląda to na początek grzybka, pij dużo i kup sobie sok żurawinowy czysty niesłodzony i dolewaj do wody i herbaty, grzybek i inne infekcje go nie lubią tak samo jak grejfrutów.

Albo suszona żurawina tylko ciezko ja dostać :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Albo suszona żurawina tylko ciezko ja dostać :)
    Albo zwykły Żuravit.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazalam mężowi kupić czekolade,zjem to i może dziecko zacznie szaleć w brzuchu ;) bo czuje ruchy od czasu do czasu, ale lekkie. I już panikuje

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój synek zaraz zrobi mi dziurę w prawym boku :D wczoraj tez skopal tatusiowi rękę, mój był w szoku, że to już tak mocno czuć :) próbował sobie wyobrazić jak to jest jak cos żyje w brzuchu własnym życiem i kopie jak szalone :D

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak liczyć ruchy dziecka?

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta wydaje mi się, że na liczenie ruchów jest jeszcze za wcześnie.

• Ida Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 20:01

Hela85 lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesciowe to temat rzeka, u nas tez nie jest kolorowo, juz kiedys pisalam, ze jak urodzilam corke, wszyscy szczesliwi a ona na to,ze widzi, ze to nie jest dziecko jej syna!!! W szpitalu 20 minut po cc ona juz to stwierdzila! Podła zdzira inaczej jej nazwac nie potrafie. Ostatnio lezala w szpitalu u mnie w miescie i traf chcial, ze na sali obok lezala moja babcia po operacji a ona zaczela chodzic do babci pokoju i do kobiety obok opowiadala, ze tak dobrze syna wychowala a taka synowa sie jej trafila okropna! I ze powinnam ją zabierac do siebie chociaz na 5 dni bo mamy duzy dom a ona sama wdowa biedna siedzi, i placze przy tym a wszyscy jej wspolczuja i jej zaluja. Mowie Wam diabel w ludzkiej skorze. Dlugo by opowiadac :( ja nie mam do niej za grosz szacunku i niestety stracila juz tez szacunek u syna, bo moj Maz traktuje ja jak powietrze. Sam mowi, ze nie zna gorszego czlowieka od wlasnej matki :( smutne to.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli czujesz codziennie to jest ok,

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my z moja tez mamy mocno chłodne relacje niestety...

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida ja mam to samo, spać nie mogę bo tak bardzo kopie. I też poprzecznie ułożony

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 czuje,ale nie fika tak mocno jak tydzień temu, może przez to,ze wieksza juz troszkę i wyżej? Mnie też tak mocno kopala,ze spać nie mogłam, a teraz lzej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 10:48

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali mój tez własnej matki nie trawi. Jesteśmy razem prawie 9 lat i tylko raz słyszałam, że mój facet nazwał jakąś kobietę wredna suka - miał na myśli swoją mame.

‹‹ 1453 1454 1455 1456 1457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ