Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
IDA on nie prosił o pieniądze (ja takim też nigdy nie daję) on prosił o jedzenie, płakał opowiadając o swojej rodzinie, był schludnie ubrany .. Uważam, że na pewno nie oszukiwał, zresztą jakie to ma znaczenie - to on będzie z tym kłamstwem żyć, a my nie zbiedniejemy od wydanych kilkudziesięciu złotych
Hela85, Rudzia, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Witam kobitki... niestety nadal jestem w trakcie nadrabiania.. póki co strona 1458
u mnie był kryzys i tylko Was podczytywałam, a od przed wczoraj całkowicie się wyłączyłam stąd mi się tyle nazbierało
ale nadrobię na pewno!
Postanowiłam teraz się odezwać nie doczytując, aby mi nie umknęło
Do dziewczyn które mają konto PUEjeśli chodzi o widoczne L4 na koncie pojawić się tam może do 14 dni od zaniesienia, a jeśli po tym terminie nadal nie ma, to albo nie dostarczył pracodawca albo lekarz.. ogólnie niby ten system PUE spoko, ale jak widać nie jest wszystko na bieżąco.. ja zanosiłam teraz zwolnienie 4.12 i wczoraj 11.12 już jest info o zasiłku i wypłacie, a L4 nadal nie widnieje w zakładce... więc luz
Angela89, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
JUSTINKA - a gdzie na tym koncie PUE jest informacja o zasiłku i jego wypłacie? W jakiej zakładce? Bo ja jeszcze nie ogarniam tej strony
IDA - mnie, nam pierwszy raz zdarzyła się taka sytuacja więc nie wiem ile jeszcze takich ludzi jest. Pewnie dużo. Przed świętami jeszcze więcej. Mąż mu uwierzył, ja również. Wiadomo, że nie uda nam się uratować całego świata, ale ten człowiek przynajmniej będzie mieć co zjeść na święta, a my mamy radość w sercu, że mu pomogliśmy.. Może to naiwne, nie wiem - nie zastanawiam się nad tym i chyba nie jest dla mnie ta wiedza istotna. Cieszę się i jestem dumna z męża i tyle
Oczywiście byłam wiele razy świadkiem jak ktoś żebrze o jedzenie, a jak mu kupisz bułkę czy coś innego do jedzenia to wyrzuca to do kosza. Dzisiejsza sytuacja była zupełnie innaIda, Ida, Hela85, CzaryMary, Bambi85, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kolejne zakupy dla Julka
(To tak na zmianę tematu:P ) Pajac w paski z napisem "Little Dino" skradł mi serce, na żywo jest cuuudowny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:46
Militta110816, Hela85, Rudzia, Ola89, Amy, CzaryMary, Bambi85, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no z tymi dziecmi to jest, moja juz sama wybiera w co się chce ubrać na szczęscie z tych ciuszków co ma w sklepie jeszcze nie wybrzydza ale tylko czekam kiedy i ten etap sie zacznie
Moja tez z lipca:)
Ja to musiałam liste tego co chce zrobic na gwiazdkę:)dla rodzinki całej...
znow jej sie w głowie poprzewraca od tych prezentów....
Ja mam synka ale on tez ciuchy sam wybierazdarza się, że sobie rewie mody zrobi i sie przebiera co 5 minut
potem przybiega i się pyta jak wygląda...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 17:57
Krysti lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja mam synka ale on tez ciuchy sam wybiera
zdarza się, że sobie rewie mody zrobi i sie przebiera co 5 minut
potem przybiega i się pyta jak wygląda...
:P
Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Byłam dzisiaj na wizycie i się załamałam, bo mi giną powiedziała, że jeśli moje skurcze nie ustąpią to kładzie mnie do szpitala
Nawet mi się nie chce myśleć o tym. Do tego mi powiedziała, że przez ostatnie 2 tyg przybyła tylko 0,4 kg i to dziwnie mało.
Na poprawę humoru zaraz wam wstawię zdjęcie siebie w tej sukience z reserved -
iwonka1077 wrote:hehe moja to samo a myslalam ze jak synek będzie to z modą spokój będzie... rozczarowałaś mnie
:P
Mój to lubi być ładnie ubrany, i czyscioch straszny z niego. Czasem mnie to denerwuje bo np jestem zajęta czymś a on koniecznie chce iść się kąpać trzeci raz jednego dnia...iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Hej dziewczyny! Byłam dzisiaj na wizycie i się załamałam, bo mi giną powiedziała, że jeśli moje skurcze nie ustąpią to kładzie mnie do szpitala
Nawet mi się nie chce myśleć o tym. Do tego mi powiedziała, że przez ostatnie 2 tyg przybyła tylko 0,4 kg i to dziwnie mało.
Na poprawę humoru zaraz wam wstawię zdjęcie siebie w tej sukience z reserved