Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZIÓŁKO to oszczędzaj się!! może jakieś robótki ręczne jak lubisz będziesz robiła w czasie kiedy nie możesz pobuszować po domu?? mi to bardzo pomagało zawsze jak byłam chora:)
moja szwagierka miała małą przepustowość czy coś tam, dziecko jej na pępowinę uciskało czy jakoś tak i przez to dziecko miało ograniczony dopływ tlenu i wartości odżywczych.
jedyne co z tego wyszło na gorsze to mała urodziła się ważąc 2600g a tak to zdrowiuśka. szokiem było to dla wszystkich bo na usg tego nie wykryto i szacowana waga urodzeniowa to było 3600g
tak że dupa do góry i odpoczywać
hehe chcesz mi dać kopa w dupę?ale dla mnie to akurat będzie przyjemność a nie kara cfaniaro
Lilioe to rzeczywiście się namęczysz zanim znajdziesz odpowiednią mąkę, i podejrzewam że nie jest też tania.
mój mąż nie trawi moich ziaren . nie je chleba który piecze moja mama właśnie na tych różnych mąkach zdrowych z przeróżnymi ziarnami, czasem mam wrażenie że jem jedno wielkie ziarno
z tego wszystkiego zapomniałam wam powiedzieć że wczoraj kupiłam maleńkiej 2 kaftaniki zapinane na boku na rozmiar 62 i 3 pary półśpiochów:)
w kolorach turkusu, kremu i niebieskiego i różu:)
są piękne:)
nie wiem czy macie koło siebie taki sklep jak tekstil market, ogólnie tandeta ale akurat dla dzieci są fajne bawełniane rzeczy nie tak drogie bo za półśpiochy dałam 6zł a za kaftanik 10, ale kaftaniki kurka chyba ogólnie są drogie;/
oczywiście były droższe rzeczy ale ja sobie wybrałam takie po promocji:)
piękne żywe kolory:) postaram się zrobić zdjęcie przez weekend to wam pokażę -
Ewelcia wrote:a najgorsze jest to że oni świrują tak jak nie ma M. Jak mój M przyłoży rękę to jak ręką odjął! Czasem to się na nich złoszczę bo mój pomyśli że wydziwiam i wkręcam sobie że się ruszają
haha u mnie dokładnie tak samo było!!
Też zaczęłam podejrzewać, że mąż powoli ma mnie za wariatkę bo co się podniecałam że kopie i że widać to jak podchodził to oczywiście cisza jak makiem zasiał. Na szczęście po jakimś czasie Mała przestała się wstydzić ojca i teraz wali popisówe równoMąż jak udało mi się w końcu zobaczyć to był w szoku że to "AŻ TAK?!?!" bo myślał że leciuteńko uniesie mi się powoli brzuch a nie takie "JEB"
KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie chciało mi się Was dzisiaj nadrabiać bo nie mam weny ale jak przeczytałam że Robotka miała wypadek to mi serce stanęło!
Robotka, weź se kurde uważaj, bo mąż Ci zaraz auto zabierze i czym będziesz jeździć na zakupy po śpiochy?! HĘ!? Dobrze ze nic się nie stało :*
Obie z Ziółkiem po dupie powinnyście dostać! Pała z zachowania. Uważajcie na siebie dziewczyny!Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeny Ziółko lez z dupa w łozku, maz niech sprzata zreszta jak w jedne swieta nie bedziesz miec wszystkiego na blysk to sie świat nie zawali
Robotka a Ty łamażko uwazaj na przyszloscdobrze, ze nic sie nie stalo ! A jak Twoja core zobaczylam na fb to sie coraz bardziej przekonuje do imienia Maja
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny dopiero jak mnie dotknęła taka nieprzyjemna sytuacja jak dzisiaj to doceniłam jakie jesteście kochane i pomocne:) dzięęęęki:*
za opierdolki i za mobilizacjędla kogoś to dodatkowe przewijanie nie interesujących go stron a dla mnie pokrzepienie:)
jesteście kochane:)
ehh a Lali chyba pisała że humor mam:) no mam, ja choćbym teraz ze złamaną nogą leżała w szpitalu pod kroplówką to chyba humoru bym się nie wyzbyła:)
MARTA zakodowałam:D śpiochy! no właśnie:D dobra wracam do domu 40km/h
a tak serio to zaczyna mnie dopadać samochodowa schiza, jak mam wsiąść za kierownicę to mi się ciepło robi.
nie myślcie sobie że jestem dupa wołowa za kierownicą bo że tak powiem jazdę samochodem mam we krwi, uwielbiam to robić ale chyba nie w ciąży:(
mam ciężką nogę ale jeżdżę mądrze. a teraz takie coś....dobrze że niebawem L4 to już nie będę tak często za kółko wsiadać. tyle co po prostej do sklepu:) albo parking w mieście i na nóżkach reszta:)CzaryMary, Krysti, KasiaKwiatek, Hela85, Angela89, liloe lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:
Robotka a Ty łamażko uwazaj na przyszloscdobrze, ze nic sie nie stalo ! A jak Twoja core zobaczylam na fb to sie coraz bardziej przekonuje do imienia Maja
nooo Maja jest zajebiste imię
i znaczenie tego imienia(bo na to off corse zwracałam uwagę) jest pozytywne:)
poza tym nie ma problemu ze zwracaniem się do takiego dziecka
mała Maja Majeczka, Majusia, Majczan:) większa Maja,Majka, i stara Maja Majka:) i babcia Maja:D hahaha alem sobie posłodziła co??
niby imię popularne ale czy to ma znaczenie? mi to w życiu codziennym jakoś nie przeszkadza i Majce chyba też nie:)
my mamy w rodzinie Maję i Polę i się fajnie komponują we dwie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:13
hwesta, Lali, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Ho
tęskniłyście?
ROBOTKA na całe szczęście nic się nie stało !! Ale uważaj na siebie, naprawdę nie ma żartów ..
Gratuluję dziewczynom udanych wizyt
Ci do skurczów to ja się nie wypowiadam, bo nie mam bladego pojęcia jakie to jest uczucie. Pewnie jak się pojawią nawet te BH to od razu na IP będę jechać. Jestem przewrażliwiona, a poza tym to moja pierwsza ciąża i nie mam bladego pojęcia jakie to jest uczucie skurczy BH a tych porodowych czy tym podobnych ..
ZIOLKO koniecznie do łóżka i ani mi się waż iść gdzieś dalej niż wc !! Z tym nie ma żartów skoro szyjka Ci się rozwiera - dobrze zrozumiałam ?? U mnie długość szyjki 19mm a następnego dnia 9mm nie była takim impulsem do operacji co własnie rozwieranie szyjki, które lekarze uznali za ogromne zagrożenie więc decyzja o szwie była błyskawiczna .. W gruncie rzeczy cieszę się, że go mam, bo teraz lepiej mi się żyje, bezboleśnie że tak powiem
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dokupiłam mężowi do prezentu świątecznego taki kubek w home&you
http://home-you.com/en/kuchnia-kubki/167003097-kubek-super-dad-5901162306731.htmlRobotka1, CzaryMary, Ida, Hela85, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
już jestem
aa więc tak : dostałam opieprz od lekarki ze jestem blada i sie pytala czy jem mięso bo mam niska hemoglobinę,erytrocyty,limfocyty i cos tam jeszcze a ja mowie ze jem,pochłaniam wszystko co mi od reke wpadnieprzepisała mi żelazo.
waże 58,7 z ubraniami normalnie jak to zobaczylam ta ósemkę to mi gały wyszły.. cholera do porodu to z 70 bd wazyla a zaczynalam z 50 kg!!..
z malutką wszystko w porządku serduszko,kręgosłup,buźka,brzuszek:)
mała waży 570g wydaje mi się że duzo.. no ale to normalna waga w tym tyg podobno.
między nogami żaden ptaszek nie wystawał i Karolinka pozostaje Karolinkąjuż się przyzwyczaiłam do dziewczynki że jakby teraz wyszło ze chlopak to bym zgupiała całkiem..
mąż tez zachwycony i świata już nie widzi poza córcią
na Mikołaja ja nic nie dostałam za to córcia tak ehh..
Moja mała jest tak ruchliwa że czasami mi się wydawało że noszę chłopaka a nie dziewczynkeurządza sobie dyskoteki 3 razy dziennie tak wali ze po całym brzuchu kopie
wczoraj zauwazyłam u siebie na piżamie krople siary.. są to takie sporadyczne kropelki po prostu,muszę zaobserwować czy będzie więcej jej lecieć to te wkładki muszę zakupić
we wtorek miałam 2 podejście do prawka i zdaneeeuuuf odetchnęłam z ulga bo jeszcze w tym roku mi zależało aby to zdać z czego się bardzo cieszę
w lato wsiąde wezmę mała i do mamy czy do sklepu raz dwa czy podjade
dziś zakupiłam malej kocyk taki większy 100*140 taki milusi do wózka na poł go złoże i będzie taki beż z misiem i myślę że dokupie jeszcze taki z polarku mniejszy ale to potem i ręcznik zielony do kąpieli.
Ogólnie to większość ubranek kupuje na lato jesień bo w tych wiem ze dluzej pochodzi jakieś sukieneczki,ogrodniczki,trampki już nawet sporo tego mammuszę to wszystko wam pokazać
mam takie cudne lakierki dla małej i skarpetki z faalbankami bajka dosłownie :*
na 56 musze dokupić jeszcze bodziaków i pajacyków bo mam jedno opakowanie tylko.
od stycznia zaczynamy remontować domek do ktorego się wprowadzamy tak myślę pod koniec maja jak mała bd troche większa bo teraz mieszkamy u mamy i tak się cieszę bo lokatory mieli wyjsc dopiero w maju a tu z własnego dobrego serca na te święta wychodząjestem prze szczęśliwa bo akurat powoli sobie odświeżymy wszystko i wkoncu na SWOIM
nikt dupy truć nie będzie..
CzaryMary, Robotka1, Fasia, KasiaKwiatek, Hela85, Nadzieja84, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MILITTA gratuluję pozytywnej wizyty:)
a Ty bierz się za siebie bo dostaniesz kopa w dupsko jak większość z nas:P jedz mięcho i to żelazo też
i koniecznie nam ubranka pokazuj:D te lakiereczki i skarpeteczki:D
KRYSTI leniuza robotę się weź
patrzcie jaka fajna aukcja i wcale nie droga:)
http://allegro.pl/komplet-polspiochy-bezuc-koszulka-kaftanik-68-i4804257961.htmlKrysti lubi tę wiadomość
-
Robotka- ja mam pajacyk taki jak tutaj jest pokazane w te biedronki czerwone i tez z allegro 4 pary mam na 62 te pajacyki i po 15 zł są i powiem ci że materiał mają super i kolor
jakościowo dobre
-
Militta110816 wrote:Robotka- ja mam pajacyk taki jak tutaj jest pokazane w te biedronki czerwone i tez z allegro 4 pary mam na 62 te pajacyki i po 15 zł są i powiem ci że materiał mają super i kolor
jakościowo dobre