Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hela85 wrote:to jest 3 w 1, mojemu synkowi służyło do kilku miesięcy jako dostawka do łóżka,przenosiłam go do innych pokoi jak coś robiłam i w zależności od potrzeb albo spał w nim albo sobie leżał, i jak gdzieś się pojechało np. do rodziny do tez super do spania i fajnie się składa,nie zamieniłabym na nic innego
Ja wole mój z FP, mam po synku i też 3w1, z tą różnicą ze może spokojnie służyć do trzech lat. -
nick nieaktualnyLali wrote:Kurcze ja tez bym chciala z jakims policjantem w snie sie poseksic ale u mnie dupa, brak snow ostatnio!
wiem co mowie
policjanta mam w domu ale wojak byl bardziej hardcorowy
chyba ze nie lubisz siniakow
Ewelcia, weronika86, Lali, Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:tak ośle! nie wyrobiłam na nogach:D ściągnęło mnie na zakręcie i moje obcasy tego nie wytrzymały
wpieprzyłam się w rów
oczywiście że autem:)
dobra laski zrobiłyście mi nagonkę to idę spokojnie do tego lekarza, właśnie się zbieram, buziaki:*na nogach predzej
aaa nie zaraz... wyprzedzalam kiedys na zakrecie i zahaczylam kolem o pobocze.. myslalam ze wyladuje w rowiecala droge jechalam zgodnie z przepisami ale na drugi dzien mi przeszlo
-
nick nieaktualnytak spał bo zmieniasz funkcje na "łóżeczko", jak zapłacze to tylko ręką bujnę i już spał, ja tylko materac wymieniłam w tym na inny, kliknij w galerie zdjęć i zobaczysz inne funkcje,w nocy do 3 miesięcy w tym spał a w dzień do 6, wtedy przyzwyczajałam go do spania w łóżeczku a to może posłużyć do 24 miesięcy więc super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:44
-
liloe wrote:Ale w sensie, że w nocy też spał w tym leżaczku?
Anka mi się kosze ogólnie podobają, a że mam mieszkanie na 2 poziomach to na dole będzie kosz. Tyle, że ja dostanę używany od rodziny, nie muszę płacić
Kupie łóżeczko i spokój. Na dzień mam leżaczek, więc obejdzie się bez kosza, który w mojej sytuacji jest chyba zbędny.Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:tak spał bo zmieniasz funkcje na "łóżeczko", jak zapłacze to tylko ręką bujnę i już spał, ja tylko materac wymieniłam w tym na inny, kliknij w galerie zdjęć i zobaczysz inne funkcje,w nocy do 3 miesięcy w tym spał a w dzień do 6, wtedy przyzwyczajałam go do spania w łóżeczku a to może posłużyć do 24 miesięcy więc super
Ja bym nie używała do spania takiego leżaczka choćby dlatego, żeby nie przyzwyczajać do bujania. -
Amy wrote:Hahaha!!! Autem??? Bosh... nigdy mnie nie wywalilo z zakretu na lodzie
na nogach predzej
aaa nie zaraz... wyprzedzalam kiedys na zakrecie i zahaczylam kolem o pobocze.. myslalam ze wyladuje w rowiecala droge jechalam zgodnie z przepisami ale na drugi dzien mi przeszlo
Amy czubkuAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Dziewczęta zafuczam się!!! Żadna nie jest ze mnie dumna
to jeszcze Wam napiszę, ze żarcie zrobione i ogarniam brwi
jak jeszcze ogolisz nogi to dam Ci medal !! ;PHela85, Anka1501, Ewelcia, weronika86, Eweliśka, Robotka1, MartaAlvi, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja bym nie używała do spania takiego leżaczka choćby dlatego, żeby nie przyzwyczajać do bujania.
nikogo nie namawiam na coś takiego,to moja opinia, każdy ma inne potrzeby, w małym mieszkaniu takie rzeczy są zbędne ale w domu to inna bajkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:54
CzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Hej, nie bede sie chyba powtarzac bo za nim doczytalam Was do konca to Robotka chyba juz poszla i dobrze, to ze nic nie boli to nic, jak jej wywalilo adrenaline to nic nie bedzie bolec do czasu... oczywiscie u Robotki bedzie wszystko dobrze ale tak na przyszlosc pisze, po kazdym wypadku, upadku szlabym do gina sprawdzic.
Z tymi skurczai to sama nie wiem jak to jest, bardzo to nieprzyjmene , tez podejrzewm ze mam BH tak do 5-6 razy dziennie mimo ze w zasadzie leze, ale jak 2 tyg temu napinal mi sie brzuch z coraz wieksza czestotliwoscia i coraz dluzej trwalo to niezle sie wystaszylam i pojechalam na Ip to spr. Takze shimmer jakby to sie powtorzylo nie zwlekaj do wizyty tylko jedz sprawdz, szyjka 3,5 jest ok ale jak to mowi moj gin wolimy dlusze, a ty tez osttanio mialas duzo roboty z tym malowaniem, sprzataniem. Ja swojej dowalilam chyba w;lasnie przeprowadzka mimo ze nic nie dzwigalam, wydawalo mi sie ze sie nie przeciazam ale 2 dni cale na nogach , intensywnie zrobily swoje.
Ja z okazji piatku robie sobie pierwsze wyjscie od dawna nie do lekarza i nie na badania- ide do fryzjera, mam ochote cos zmienic, mam wlosy prawie do lopatek, ale juz tak beznadziejnie sie ukladaja, dawno ich nie obcinalam, poza tym tak strasznie zaczely mi wypdac ze pomyslalam ze cos zmienie ( chce duza zmiane) i moze przez to ze beda ktotsze jakos sie wzmocniabo w innym wypadku do kwietnia do wylysieje na bank. Oczywiscie nie mam sprecyzowanego pomyslu ale zdam sie na fryzjera, w razie czego i tak za duzo nie wychodze z domu to odrosną. I na paznokcie sie umowilam, i co wiecej zamierzam isc w przyszlym tyg na sluzbowa wigilię ( progesteron pojechal mi po calym mozgu juz chyba) bo jakos te wigilie u nas nie ciesza sie popularnoscia i kolezanki mi zazdroscilyu ze mam wymowke w tym roku) Gorzej ze nie mam sie w co ubrac bo jakos niepostrzezenie wyroslam ze swoich kiecek,
Wiec oglaszam oficjalnie ze Bambi wychodzi z depresji ; ).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:57
CzaryMary, Hela85, shimmer_lip, Anka1501, weronika86, Ewelcia, Jaga, liloe, hwesta, Robotka1, Angela89, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:jak jeszcze ogolisz nogi to dam Ci medal !! ;P
ale guziki sobie w płaszczu poprzeszywam dalej zeby mój magiczny biust się mieściłBambi85, Anka1501, Ewelcia, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
Witajcie moje drogie
jestem po wizycie i wychodzi na to ze lekarka miala dobre przypuszczenia bo jest DZIEWCZYNKA
juz sie oswoiłam z ta mysla bo mialam troche problem
takze będzie Karolinka
opisze wam wieczorem wszystko co i jak dokładniej
nie wiem jak ten moj chlop zrobil ta babe jak tuu tyle chlopow w rodzinie..
do pozniej buziak :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 12:00
Hela85, Bambi85, shimmer_lip, Eweliśka, Ewelcia, Jaga, liloe, CzaryMary, Robotka1, Angela89, MartaAlvi, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Bambi też bym wolała dłuzszą tą szyjkę zwłaszcza jak któraś z Was napisała, że ma 5 cm
do wtorku mam nadzieję jakoś dociepać. Teraz biorę maglek b6 i liczę, ze się poprawi
A wizyta u fryzjera to genialny pomysłja dziś też trochę odnowy biologicznej sobie robię
-
nick nieaktualnyEwelcia ja też zamierzam zrobić taką karuzele i jak MartaAvi podpowiadała najlepiej kupić starą zdezelowaną na allegro i odczepić z niej rzeczy a przyczepić te które zrobiłaś, ja to nawet w domu znajdę jakąś karuzelę z wytarmoszonymi przez synka zabawkami i je tylko podmienię a mam takie przyczepiane do łóżeczka czy leżaczka czy wózka
koniec obijania na dzisiaj,trzeba się do pracy na poważnie zabrać do jutra paWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 12:03
Ewelcia, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny