X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela - gratulacje nowego tygodnia :)

Robotka - dziewczyny mają rację, tym bardziej że nie pamiętasz czy pasy się zacisnęły. Lepiej skontrolować łożysko. Oczywiśćie wszystko będzie dobrze ale lepiej to sprawdzić.

Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze przez pewną Malinkę zamawiam właśnie tiul na pompony :) dzieć nie ma firanek w oknie to chociaż pompony będą jej fruwać :)

Angela trzymam kciuki w takim razie :) w lutym to ich na ciążę weźmiesz :) ja pod koniec stycznia odbieram dyplom a projekt prezentuję na początku stycznia i też mam zamiar brzuchem wywijać :D

weronika86 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka -
    MartaAlvi wrote:

CzaryMary proszę bardzo:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1f8cd237f22.jpg

Ja sobie otworzyłam to zdjecie na kompie, przyłożyłam kartkę do ekranu (tusz mi się w drukarce skończył :P )i przemalowałam. Potem wyciełam, przerysowałam na tekture i to był mój szablon :D

Dokładnie ten rozmiar który podała Marta. Skala 1:1. Tak sobie myślę, że może trochę za duże ale co tam. Młody mam nadzieję, że przynajmniej je dostrzeze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:16

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer - no cichą mam nadzieję że nie będą chcieli denerwować kobiety w ciąży. Dobrze że inne zaliczenia mam już za sobą teraz zostało tylko napisanie pracy no i jej obronienie :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha jak tak piszecie o egzaminach, to przypomniało mi się, że broniłam pracy licencjackiej z Oliwią w ciąży. Przeszłam też całą sesję egzaminacyjną z brzuszkiem. Rodziłam w sierpniu a sesja wiadomo w czerwcu więc wyglądałam konkretnie :-D
    Na szczęście magistra robiłam pomiędzy ciążami :-P

Angela89, shimmer_lip, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 09:02

CzaryMary lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe dzieki :)) a ten bol co opisalas to tez mam. Jakos od 10tc wiec sie dlugo ciagnie.. ale za to z przerwami. Nie nasila sie.. ja odczuwam to czasem jako bol kosci albo czasem warg sromowych... ale raczej bol kosci tak promieniuje.. to sie chyba powinno zglosic lekarzowi? :P

Robotka mi stwardnial brzuch wlasnie po seksie wiec nie taka ta macica wycwiczona!!! :P ale jestes sierota!! Samochodem nie wyrobilas na zakrecie czy na nogach???

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Haha jak tak piszecie o egzaminach, to przypomniało mi się, że broniłam pracy licencjackiej z Oliwią w ciąży. Przeszłam też całą sesję egzaminacyjną z brzuszkiem. Rodziłam w sierpniu a sesja wiadomo w czerwcu więc wyglądałam konkretnie :-D
    Na szczęście magistra robiłam pomiędzy ciążami :-P
    No ja teraz w sumie na luzie bo podyplomówkę robię :) ale mam takich kolegów w grupie, ze autentycznie będę za nimi tęsknić :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Widzę że gusta smakowe mamy bardzo podobne na tym forum :) Sylvia ja tez wpierdzielam mandarynki i kapustę kiszoną :P no i jeszcze cola i jestem w niebie :P

Ja też kochałam mandarynki ale od kiedy mi te uczulenia powyskakiwały to mi lekarz powiedział że cytrusy nie za bardzo i narazie nie jem:(

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    jakie przykre wiadomości z rana
    Robotka do lekarza migiem uciekaj, nie chcę Cie straszyć ale moja bratowa w ciąży przewróciła się w zimę na chodniku,nic ją nie bolało na początku bo była w szoku ale później zaczęła się gorzej czuć, aż w końcu zasłabła i w szpitalu okazało się się że coś tam jej się potłukło w środku z wnętrzności i lekko krwawiło, miała operacje ale z dzidzią na szczęście wszystko ok.Wszystkie narządy mamy teraz pościskane i nawet nie duży nacisk może coś uszkodzić. Ile jest takich przypadków że po wypadku ludzie są w szoku i nie odczuwają żadnych dolegliwości a po czasie np. mięli poważne obrażenia wewnętrzne.Dla świetego spokoju to zrób plisss.

Jaga panel prysznicowy bardzo ładny ale przygotuj się na mozolne czyszczenie,ja też mam czarny bo mam jedną łazienkę czarno-białą i niestety ciągle jest brzydki przez zacieki wody, musiałabym non stop po każdym myciu go czyścić,a do tego jest jakiś lakierowany i nie wszystkim można go myć, bo ta powierzchnia się może porysować, nigdy więcej, czekam aż się coś w nim zepsuje i kupuje biały.

CzaryMary śliczności, uwielbiam takie rzeczy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:41

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Robotka to mialas przygode!! Idz sie przebadaj i bedziesz spokojniejsza.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie o takim koszu?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58c59306e67a.jpg

Ewelcia, liloe, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela to proponuję go nasmarować oliwką:D
    Tak samo jak masz taki zlew , wysmarować oliwką wtedy się zacieki nie robią :)
    Ja będę miała szarą łazienkę i jeden ciemny pasek, chciałam dodać coś ciemniejszego i wyszło na panel :)

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 koniecznie marsz do lekarza, lepiej sprawdzić czy wszystko ok. Dziś miałam porypane sny... ze mi transfuzje krwi robili,ciagle bzdury mi się snia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Hela to proponuję go nasmarować oliwką:D
    Tak samo jak masz taki zlew , wysmarować oliwką wtedy się zacieki nie robią :)
    Ja będę miała szarą łazienkę i jeden ciemny pasek, chciałam dodać coś ciemniejszego i wyszło na panel :)
    dzięki:)babcia mi to samo mówiła ale wydaje mi się że to z czego mój panel jest zrobiony może przyjąć oliwkę i porobią się plamy, może zrobię próbę na małej powierzchni i zobaczymy

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 06:22

hwesta, liloe, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Robotka mi stwardnial brzuch wlasnie po seksie wiec nie taka ta macica wycwiczona!!! :P ale jestes sierota!! Samochodem nie wyrobilas na zakrecie czy na nogach???
    tak ośle! nie wyrobiłam na nogach:D ściągnęło mnie na zakręcie i moje obcasy tego nie wytrzymały :P wpieprzyłam się w rów

oczywiście że autem:)

dobra laski zrobiłyście mi nagonkę to idę spokojnie do tego lekarza, właśnie się zbieram, buziaki:*

Hela85, shimmer_lip, CzaryMary, hwesta, Ewelcia, liloe, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Lali Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja tez bym chciala z jakims policjantem w snie sie poseksic ale u mnie dupa, brak snow ostatnio!

hwesta, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka sio do lekarza!! to że teraz nic Ci nie jest nie oznacza ze nie wyjdzie np. jutro...

Oby nie ale sprawdzić musisz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:08

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    tak ośle! nie wyrobiłam na nogach:D ściągnęło mnie na zakręcie i moje obcasy tego nie wytrzymały :P wpieprzyłam się w rów

oczywiście że autem:)

dobra laski zrobiłyście mi nagonkę to idę spokojnie do tego lekarza, właśnie się zbieram, buziaki:*

Padłam ze smiechu :D nie jest zle bo zarty sie Ciebie trzymaja :) ale lec do lekarza!

Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 1439 1440 1441 1442 1443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ