Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela - gratulacje nowego tygodnia
Robotka - dziewczyny mają rację, tym bardziej że nie pamiętasz czy pasy się zacisnęły. Lepiej skontrolować łożysko. Oczywiśćie wszystko będzie dobrze ale lepiej to sprawdzić.Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość
-
A jeszcze przez pewną Malinkę zamawiam właśnie tiul na pompony
dzieć nie ma firanek w oknie to chociaż pompony będą jej fruwać
Angela trzymam kciuki w takim raziew lutym to ich na ciążę weźmiesz
ja pod koniec stycznia odbieram dyplom a projekt prezentuję na początku stycznia i też mam zamiar brzuchem wywijać
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwonka -
MartaAlvi wrote:
CzaryMary proszę bardzo:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1f8cd237f22.jpg
Ja sobie otworzyłam to zdjecie na kompie, przyłożyłam kartkę do ekranu (tusz mi się w drukarce skończył)i przemalowałam. Potem wyciełam, przerysowałam na tekture i to był mój szablon
Dokładnie ten rozmiar który podała Marta. Skala 1:1. Tak sobie myślę, że może trochę za duże ale co tam. Młody mam nadzieję, że przynajmniej je dostrzezeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:16
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha jak tak piszecie o egzaminach, to przypomniało mi się, że broniłam pracy licencjackiej z Oliwią w ciąży. Przeszłam też całą sesję egzaminacyjną z brzuszkiem. Rodziłam w sierpniu a sesja wiadomo w czerwcu więc wyglądałam konkretnie
Na szczęście magistra robiłam pomiędzy ciążamiAngela89, shimmer_lip, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiloe dzieki
) a ten bol co opisalas to tez mam. Jakos od 10tc wiec sie dlugo ciagnie.. ale za to z przerwami. Nie nasila sie.. ja odczuwam to czasem jako bol kosci albo czasem warg sromowych... ale raczej bol kosci tak promieniuje.. to sie chyba powinno zglosic lekarzowi?
Robotka mi stwardnial brzuch wlasnie po seksie wiec nie taka ta macica wycwiczona!!!ale jestes sierota!! Samochodem nie wyrobilas na zakrecie czy na nogach???
-
KasiaKwiatek wrote:Haha jak tak piszecie o egzaminach, to przypomniało mi się, że broniłam pracy licencjackiej z Oliwią w ciąży. Przeszłam też całą sesję egzaminacyjną z brzuszkiem. Rodziłam w sierpniu a sesja wiadomo w czerwcu więc wyglądałam konkretnie
Na szczęście magistra robiłam pomiędzy ciążamiale mam takich kolegów w grupie, ze autentycznie będę za nimi tęsknić
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Widzę że gusta smakowe mamy bardzo podobne na tym forum
Sylvia ja tez wpierdzielam mandarynki i kapustę kiszoną
no i jeszcze cola i jestem w niebie
Ja też kochałam mandarynki ale od kiedy mi te uczulenia powyskakiwały to mi lekarz powiedział że cytrusy nie za bardzo i narazie nie jem:( -
nick nieaktualnyDzień dobry
jakie przykre wiadomości z rana
Robotka do lekarza migiem uciekaj, nie chcę Cie straszyć ale moja bratowa w ciąży przewróciła się w zimę na chodniku,nic ją nie bolało na początku bo była w szoku ale później zaczęła się gorzej czuć, aż w końcu zasłabła i w szpitalu okazało się się że coś tam jej się potłukło w środku z wnętrzności i lekko krwawiło, miała operacje ale z dzidzią na szczęście wszystko ok.Wszystkie narządy mamy teraz pościskane i nawet nie duży nacisk może coś uszkodzić. Ile jest takich przypadków że po wypadku ludzie są w szoku i nie odczuwają żadnych dolegliwości a po czasie np. mięli poważne obrażenia wewnętrzne.Dla świetego spokoju to zrób plisss.
Jaga panel prysznicowy bardzo ładny ale przygotuj się na mozolne czyszczenie,ja też mam czarny bo mam jedną łazienkę czarno-białą i niestety ciągle jest brzydki przez zacieki wody, musiałabym non stop po każdym myciu go czyścić,a do tego jest jakiś lakierowany i nie wszystkim można go myć, bo ta powierzchnia się może porysować, nigdy więcej, czekam aż się coś w nim zepsuje i kupuje biały.
CzaryMary śliczności, uwielbiam takie rzeczy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:41
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Hela to proponuję go nasmarować oliwką
Tak samo jak masz taki zlew , wysmarować oliwką wtedy się zacieki nie robią
Ja będę miała szarą łazienkę i jeden ciemny pasek, chciałam dodać coś ciemniejszego i wyszło na panelHela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Hela to proponuję go nasmarować oliwką
Tak samo jak masz taki zlew , wysmarować oliwką wtedy się zacieki nie robią
Ja będę miała szarą łazienkę i jeden ciemny pasek, chciałam dodać coś ciemniejszego i wyszło na panel -
Amy wrote:Robotka mi stwardnial brzuch wlasnie po seksie wiec nie taka ta macica wycwiczona!!!
ale jestes sierota!! Samochodem nie wyrobilas na zakrecie czy na nogach???
wpieprzyłam się w rów
oczywiście że autem:)
dobra laski zrobiłyście mi nagonkę to idę spokojnie do tego lekarza, właśnie się zbieram, buziaki:*Hela85, shimmer_lip, CzaryMary, hwesta, Ewelcia, liloe, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:tak ośle! nie wyrobiłam na nogach:D ściągnęło mnie na zakręcie i moje obcasy tego nie wytrzymały
wpieprzyłam się w rów
oczywiście że autem:)
dobra laski zrobiłyście mi nagonkę to idę spokojnie do tego lekarza, właśnie się zbieram, buziaki:*
Padłam ze smiechunie jest zle bo zarty sie Ciebie trzymaja
ale lec do lekarza!
Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość