Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela - gratulacje nowego tygodnia :)

Robotka - dziewczyny mają rację, tym bardziej że nie pamiętasz czy pasy się zacisnęły. Lepiej skontrolować łożysko. Oczywiśćie wszystko będzie dobrze ale lepiej to sprawdzić.

Robotka1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze przez pewną Malinkę zamawiam właśnie tiul na pompony :) dzieć nie ma firanek w oknie to chociaż pompony będą jej fruwać :)

Angela trzymam kciuki w takim razie :) w lutym to ich na ciążę weźmiesz :) ja pod koniec stycznia odbieram dyplom a projekt prezentuję na początku stycznia i też mam zamiar brzuchem wywijać :D

weronika86 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka -
    MartaAlvi wrote:

CzaryMary proszę bardzo:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1f8cd237f22.jpg

Ja sobie otworzyłam to zdjecie na kompie, przyłożyłam kartkę do ekranu (tusz mi się w drukarce skończył :P )i przemalowałam. Potem wyciełam, przerysowałam na tekture i to był mój szablon :D

Dokładnie ten rozmiar który podała Marta. Skala 1:1. Tak sobie myślę, że może trochę za duże ale co tam. Młody mam nadzieję, że przynajmniej je dostrzeze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:16

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer - no cichą mam nadzieję że nie będą chcieli denerwować kobiety w ciąży. Dobrze że inne zaliczenia mam już za sobą teraz zostało tylko napisanie pracy no i jej obronienie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha jak tak piszecie o egzaminach, to przypomniało mi się, że broniłam pracy licencjackiej z Oliwią w ciąży. Przeszłam też całą sesję egzaminacyjną z brzuszkiem. Rodziłam w sierpniu a sesja wiadomo w czerwcu więc wyglądałam konkretnie :-D
    Na szczęście magistra robiłam pomiędzy ciążami :-P

nick nieaktualny, shimmer_lip, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 09:02

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe dzieki :)) a ten bol co opisalas to tez mam. Jakos od 10tc wiec sie dlugo ciagnie.. ale za to z przerwami. Nie nasila sie.. ja odczuwam to czasem jako bol kosci albo czasem warg sromowych... ale raczej bol kosci tak promieniuje.. to sie chyba powinno zglosic lekarzowi? :P

Robotka mi stwardnial brzuch wlasnie po seksie wiec nie taka ta macica wycwiczona!!! :P ale jestes sierota!! Samochodem nie wyrobilas na zakrecie czy na nogach???

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Haha jak tak piszecie o egzaminach, to przypomniało mi się, że broniłam pracy licencjackiej z Oliwią w ciąży. Przeszłam też całą sesję egzaminacyjną z brzuszkiem. Rodziłam w sierpniu a sesja wiadomo w czerwcu więc wyglądałam konkretnie :-D
    Na szczęście magistra robiłam pomiędzy ciążami :-P
    No ja teraz w sumie na luzie bo podyplomówkę robię :) ale mam takich kolegów w grupie, ze autentycznie będę za nimi tęsknić :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Widzę że gusta smakowe mamy bardzo podobne na tym forum :) Sylvia ja tez wpierdzielam mandarynki i kapustę kiszoną :P no i jeszcze cola i jestem w niebie :P

Ja też kochałam mandarynki ale od kiedy mi te uczulenia powyskakiwały to mi lekarz powiedział że cytrusy nie za bardzo i narazie nie jem:(

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    jakie przykre wiadomości z rana
    Robotka do lekarza migiem uciekaj, nie chcę Cie straszyć ale moja bratowa w ciąży przewróciła się w zimę na chodniku,nic ją nie bolało na początku bo była w szoku ale później zaczęła się gorzej czuć, aż w końcu zasłabła i w szpitalu okazało się się że coś tam jej się potłukło w środku z wnętrzności i lekko krwawiło, miała operacje ale z dzidzią na szczęście wszystko ok.Wszystkie narządy mamy teraz pościskane i nawet nie duży nacisk może coś uszkodzić. Ile jest takich przypadków że po wypadku ludzie są w szoku i nie odczuwają żadnych dolegliwości a po czasie np. mięli poważne obrażenia wewnętrzne.Dla świetego spokoju to zrób plisss.

Jaga panel prysznicowy bardzo ładny ale przygotuj się na mozolne czyszczenie,ja też mam czarny bo mam jedną łazienkę czarno-białą i niestety ciągle jest brzydki przez zacieki wody, musiałabym non stop po każdym myciu go czyścić,a do tego jest jakiś lakierowany i nie wszystkim można go myć, bo ta powierzchnia się może porysować, nigdy więcej, czekam aż się coś w nim zepsuje i kupuje biały.

CzaryMary śliczności, uwielbiam takie rzeczy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:41

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Robotka to mialas przygode!! Idz sie przebadaj i bedziesz spokojniejsza.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie o takim koszu?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58c59306e67a.jpg

Ewelcia, nick nieaktualny, weronika86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela to proponuję go nasmarować oliwką:D
    Tak samo jak masz taki zlew , wysmarować oliwką wtedy się zacieki nie robią :)
    Ja będę miała szarą łazienkę i jeden ciemny pasek, chciałam dodać coś ciemniejszego i wyszło na panel :)

nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 koniecznie marsz do lekarza, lepiej sprawdzić czy wszystko ok. Dziś miałam porypane sny... ze mi transfuzje krwi robili,ciagle bzdury mi się snia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Hela to proponuję go nasmarować oliwką:D
    Tak samo jak masz taki zlew , wysmarować oliwką wtedy się zacieki nie robią :)
    Ja będę miała szarą łazienkę i jeden ciemny pasek, chciałam dodać coś ciemniejszego i wyszło na panel :)
    dzięki:)babcia mi to samo mówiła ale wydaje mi się że to z czego mój panel jest zrobiony może przyjąć oliwkę i porobią się plamy, może zrobię próbę na małej powierzchni i zobaczymy

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 06:22

nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Robotka mi stwardnial brzuch wlasnie po seksie wiec nie taka ta macica wycwiczona!!! :P ale jestes sierota!! Samochodem nie wyrobilas na zakrecie czy na nogach???
    tak ośle! nie wyrobiłam na nogach:D ściągnęło mnie na zakręcie i moje obcasy tego nie wytrzymały :P wpieprzyłam się w rów

oczywiście że autem:)

dobra laski zrobiłyście mi nagonkę to idę spokojnie do tego lekarza, właśnie się zbieram, buziaki:*

nick nieaktualny, shimmer_lip, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewelcia, nick nieaktualny, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Lali Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja tez bym chciala z jakims policjantem w snie sie poseksic ale u mnie dupa, brak snow ostatnio!

nick nieaktualny, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka sio do lekarza!! to że teraz nic Ci nie jest nie oznacza ze nie wyjdzie np. jutro...

Oby nie ale sprawdzić musisz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:08

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    tak ośle! nie wyrobiłam na nogach:D ściągnęło mnie na zakręcie i moje obcasy tego nie wytrzymały :P wpieprzyłam się w rów

oczywiście że autem:)

dobra laski zrobiłyście mi nagonkę to idę spokojnie do tego lekarza, właśnie się zbieram, buziaki:*

Padłam ze smiechu :D nie jest zle bo zarty sie Ciebie trzymaja :) ale lec do lekarza!

Robotka1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 1439 1440 1441 1442 1443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ