X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka biedulo :( teraz relaxik i srał pies auto :)

Adk ja jestem optymistką bo cc się szykuje więc doły będą dziewicze :D

A mnie moje skurcze zaczynają już wkurwiać. Mi też niby 26 pani powiedziała, że szyjka długa i zamknięta (35mm) ale już trochę czasu minęło i zaczynam w związku z tym srać żarem :( do wtorku wytrzymam chyba, ze zrobi mi się tak jak dwa dni temu (mniej więcej 6 skurczy co kilka minut) i pojadę od razu to sprawdzić. Pojedyncze olewam.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Robotka polubiłam tylko pierwsze zdanie :-(
    Wiesz co chyba powinnaś odpocząć. Adrenalina we krwi powoduje Ci ból głowy, ale stres też robi swoje, chyba powinnaś poleżeć co?
    wiem Kasia, na razie w pracy totalny luz, spokój i cisza.....więc się trochę odstresowywuję, jak mi nie przejdzie do południa to pojadę do domu już się przespać

ja ostatnio nie mam chwili w ciągu dnia i nawet jak się budzę w nocy żebym o dziecku nie myślała-jestem chora?:)

moja starsza dziś wstała i chyba ma zapalenie spojówki-jakie czerwone oczko....ehhh
    dobrze że mamy dziś termin u okulisty to przy okazji coś przepisze

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:50

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka a kiedy Ty idziesz na l4 bo nie pamiętam? Tez ciągle myślę o maluszku i chodzę trochę rozkojarzona ;) ciesze się, że mam zwolnienie bo nie wiem jak bym pracowała z moim zgabczeniem mózgu :P

• Jaga Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ja ostatnio polegiwałam w łożku bo źle się czułam , wstaje mąż się na mnie patrzy a ja do niego: Kuźwa ale mnie wydło , normalnie jakbym w ciąży była. Mąż na mnie się spojrzał jak na kretynke i dopiero po chwili uświadomiłam sobie , że faktycznie w tej ciąży jestem. Taki zamuł , że szok.
    A mnie właśnie odwiedził PAN jak to mówi mój syn i mi prtzywiózł panel prysznicowy:) Jupiiiiiii nie mogę się doczekać tego pieruńskiego remontu:D

http://allegro.pl/bialy-i-czarny-panel-hydromasaz-termostat-8923b-i4867786719.html

O taki taki taki czarny będzie :P

Anka1501, Robotka1, KasiaKwiatek, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie mi jeść! jeść chce! a wstać mi się nie chce...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka - współczuję stresu. Kurczę, naprawdę nie zazdroszczę Twojego dzisiejszego poranka.

Liloe - no własnie mam takie same bóle jak Ty. tłumaczę sobie, że to spojenie łonowe. czasami boli mnie wyżej a innym razem bliżej tyłka. A co do tych skurczy to wczoraj miałam taki jeden. Mega twardy brzuch no i ból dosyć intensywny. Trwał ok 10-15 sekund ale to nic przyjemnego..

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga ja od kiedy zaszlam w ciążę to się czuje jakbym była z innej planety :D ciąża to taki "dziwny" stan :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuu Jaga - panel the beściak - całkowicie wpisuje się w mój styl :)

a poniżej projekt karuzelki dla mojego niunia :)
    Teraz najbardziej czasochłonna czynność - pozszywać elementy.

7b18104f779e4c71med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:01

Jaga, KasiaKwiatek, weronika86, Robotka1, iwonka1077, Hela85, Ewelcia, Eweliśka, Bambi85, MartaAlvi, Justinka lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilioe dzięki :*
    mi nic nie jest. po prostu nie weszłam w zakręt tak jak trzeba(było ślisko i zamiast skręcić koła stały w miejscu i ja jechałam prosto) tylko uderzyłam w taką górę ziemi usypaną na zakręcie, trochę na nią wjechałam i uderzenie było, ale nic więcej nie pamiętam, ile miałam na liczniku, czy mi sie pasy zacisnęły, czy mnie coś bolało, zdążyłam zadzwonić do kierownika że się spóźnię i obczaić auto w jakim jest stanie, potem wracając do domu się rozbeczałam jak dziecko.
    dobrze już dobrze pójdę za godzinkę przy okazji okulisty z córką sprawdzić to moje ciśnienie i może więcej jak mi zlecą, gdzie ja się w ogóle mam udać? do rejestracji czy od razu pod drzwi jakiegoś lekarza? a może na pogotowie?
    ehhh nie lubię takich akcji

LILIOE a może Cię boleć może:) żal się ile chcesz:D

JAGA fajny panel:) ale się będziesz teraz prysznicować:)

ANKA głodomorze:) ja na L4 idę od 8 stycznia dopiero:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka słonko jak będziesz jechała do okulisty idź proszę do lekarza. KAżdy wypadek , nawet przewrócenie się powinno być skonsultowane z lekarzem Takie jest moje zdanie.
    A że tutaj masz jeszcze pasy to już w ogóle czynnik który wręcz nakazywałby mi iść do lekarza.

Anka Ja czasem naprawde zapominam, że jestem w ciąży. Teraz to już w ogóle nie myślę o ciąży tylko o jakiś pierdołach :D

Robotka1, CzaryMary, Anka1501 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary mary super te słonie :)

CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a u mnie w Lidlu też nie ma tej konfitury z fig :) wietrzę spisek ciężarówek :)

U mnie wczoraj odbyło się ostatnie malowanie :) nawet trochę pomogłam :) teraz jeszcze czekam na naklejki na ścianę z pszczółką mają i będzie git :)

a dziś mam w planach malowanie pazurów, wyrywanie kłaków z brwi, prasowanie ciuchów bo jutro szkoła i nawet egzamin mam :) i nie wiem jak z tą ciążową papą go zdam :D

CzaryMary, Ewelcia, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja bym poszła do rejestracji, powiedziała że miałam wypadek (ciążę to chyba widać), powinni Cie bez kolejki przyjąć

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki

Wstałam i brak weny na cokolwiek... czekam na kupe aby ocenić czy dzwonić do lekarza.

Robotka ależ miałaś nie fajną przygodę z rana. Obserwuj się ale lepiej skonsultuj się z lekarzem.

Dziś zaczynamy 22 tygdzień :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba najszybciej to Cię przyjmą Robotka w szpitalu na ip. No chyba, że Twój lekarz teraz przyjmuje i laboratorium jest w przychodni to tam ciśnienie bez problemu powinni na szybko zmierzyc. Ale chyba ginekolog powonien Cię zobaczyć, jak macica, szyjka i dziecko.

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Ania, pójdę zapytam.

MARY ale śliczna:) nie mogę sie doczekać efektu końcowego:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:

a dziś mam w planach malowanie pazurów, wyrywanie kłaków z brwi, prasowanie ciuchów bo jutro szkoła i nawet egzamin mam :) i nie wiem jak z tą ciążową papą go zdam :D

Dasz radę ! Ja mam zamiar z tą papką się w lutym bronić :D Daj znać jak poszło :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary Mary karuzela śliczna będzie :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary-mary super to wymyslilas a jakiej wielkości te słonie robilas??też bym zrobiła bo mam karuzele ale z plastikowymi zabawkami to bym pluszowe zrobiła:):)

CzaryMary lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
‹‹ 1438 1439 1440 1441 1442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ