Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka biedulo
teraz relaxik i srał pies auto
Adk ja jestem optymistką bo cc się szykuje więc doły będą dziewicze
A mnie moje skurcze zaczynają już wkurwiać. Mi też niby 26 pani powiedziała, że szyjka długa i zamknięta (35mm) ale już trochę czasu minęło i zaczynam w związku z tym srać żaremdo wtorku wytrzymam chyba, ze zrobi mi się tak jak dwa dni temu (mniej więcej 6 skurczy co kilka minut) i pojadę od razu to sprawdzić. Pojedyncze olewam.
-
KasiaKwiatek wrote:Robotka polubiłam tylko pierwsze zdanie
Wiesz co chyba powinnaś odpocząć. Adrenalina we krwi powoduje Ci ból głowy, ale stres też robi swoje, chyba powinnaś poleżeć co?
ja ostatnio nie mam chwili w ciągu dnia i nawet jak się budzę w nocy żebym o dziecku nie myślała-jestem chora?
moja starsza dziś wstała i chyba ma zapalenie spojówki-jakie czerwone oczko....ehhh
dobrze że mamy dziś termin u okulisty to przy okazji coś przepisze -
nick nieaktualny
-
Anka ja ostatnio polegiwałam w łożku bo źle się czułam , wstaje mąż się na mnie patrzy a ja do niego: Kuźwa ale mnie wydło , normalnie jakbym w ciąży była. Mąż na mnie się spojrzał jak na kretynke i dopiero po chwili uświadomiłam sobie , że faktycznie w tej ciąży jestem. Taki zamuł , że szok.
A mnie właśnie odwiedził PAN jak to mówi mój syn i mi prtzywiózł panel prysznicowy:) Jupiiiiiii nie mogę się doczekać tego pieruńskiego remontu:D
http://allegro.pl/bialy-i-czarny-panel-hydromasaz-termostat-8923b-i4867786719.html
O taki taki taki czarny będzieAnka1501, Robotka1, KasiaKwiatek, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka - współczuję stresu. Kurczę, naprawdę nie zazdroszczę Twojego dzisiejszego poranka.
Liloe - no własnie mam takie same bóle jak Ty. tłumaczę sobie, że to spojenie łonowe. czasami boli mnie wyżej a innym razem bliżej tyłka. A co do tych skurczy to wczoraj miałam taki jeden. Mega twardy brzuch no i ból dosyć intensywny. Trwał ok 10-15 sekund ale to nic przyjemnego.. -
nick nieaktualnyuuuu Jaga - panel the beściak - całkowicie wpisuje się w mój styl
a poniżej projekt karuzelki dla mojego niunia
Teraz najbardziej czasochłonna czynność - pozszywać elementy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 10:01
Jaga, KasiaKwiatek, weronika86, Robotka1, iwonka1077, Hela85, Ewelcia, Eweliśka, Bambi85, MartaAlvi, Justinka lubią tę wiadomość
-
Lilioe dzięki :*
mi nic nie jest. po prostu nie weszłam w zakręt tak jak trzeba(było ślisko i zamiast skręcić koła stały w miejscu i ja jechałam prosto) tylko uderzyłam w taką górę ziemi usypaną na zakręcie, trochę na nią wjechałam i uderzenie było, ale nic więcej nie pamiętam, ile miałam na liczniku, czy mi sie pasy zacisnęły, czy mnie coś bolało, zdążyłam zadzwonić do kierownika że się spóźnię i obczaić auto w jakim jest stanie, potem wracając do domu się rozbeczałam jak dziecko.
dobrze już dobrze pójdę za godzinkę przy okazji okulisty z córką sprawdzić to moje ciśnienie i może więcej jak mi zlecą, gdzie ja się w ogóle mam udać? do rejestracji czy od razu pod drzwi jakiegoś lekarza? a może na pogotowie?
ehhh nie lubię takich akcji
LILIOE a może Cię boleć może:) żal się ile chcesz:D
JAGA fajny panel:) ale się będziesz teraz prysznicować
ANKA głodomorze:) ja na L4 idę od 8 stycznia dopiero:) -
Robotka słonko jak będziesz jechała do okulisty idź proszę do lekarza. KAżdy wypadek , nawet przewrócenie się powinno być skonsultowane z lekarzem Takie jest moje zdanie.
A że tutaj masz jeszcze pasy to już w ogóle czynnik który wręcz nakazywałby mi iść do lekarza.
Anka Ja czasem naprawde zapominam, że jestem w ciąży. Teraz to już w ogóle nie myślę o ciąży tylko o jakiś pierdołachRobotka1, CzaryMary, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a u mnie w Lidlu też nie ma tej konfitury z fig
wietrzę spisek ciężarówek
U mnie wczoraj odbyło się ostatnie malowanienawet trochę pomogłam
teraz jeszcze czekam na naklejki na ścianę z pszczółką mają i będzie git
a dziś mam w planach malowanie pazurów, wyrywanie kłaków z brwi, prasowanie ciuchów bo jutro szkoła i nawet egzamin mami nie wiem jak z tą ciążową papą go zdam
CzaryMary, Ewelcia, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba najszybciej to Cię przyjmą Robotka w szpitalu na ip. No chyba, że Twój lekarz teraz przyjmuje i laboratorium jest w przychodni to tam ciśnienie bez problemu powinni na szybko zmierzyc. Ale chyba ginekolog powonien Cię zobaczyć, jak macica, szyjka i dziecko.
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:
a dziś mam w planach malowanie pazurów, wyrywanie kłaków z brwi, prasowanie ciuchów bo jutro szkoła i nawet egzamin mami nie wiem jak z tą ciążową papą go zdam
Dasz radę ! Ja mam zamiar z tą papką się w lutym bronićDaj znać jak poszło
shimmer_lip lubi tę wiadomość