Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mantissa mój syn nie miał nigdy kolek, żadnego bólu brzucha. Karmilam 20 miesięcy piersią i jadłam wszystko na co miałam ochotę a nie wiem co to kolka. Ale jeśli to nieduży wydatek to możesz w razie W się zaopatrzyć.
Krysti, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Tak Fasia podobno te dwa zastrzyki wystarczają
Ja tez nienawidzę szpitali i przeraża mnie opcja trafienia na patologię
Aż mnie ciary przeszły... Mój syn nie chciał się urodzić, wiec niedosc ze lezalam tydzień na patologii to codziennie kroplowka i zastrzyki w dupemasakra
-
Ja też jestem przerażona ale wizja, że to "tylko" zastrzyki jest jakaś spokojniejsza dla mnie niż wizja zabiegów i operacji .. Przeżyłam operację to przeżyję dwa zastrzyki
one są domięśniowe i podobno bolą .. zobaczymy
-
Dziewczyny, ginekolog przepisała mi wczoraj globulki dopochwowe stosowane w celu przywrócenia lub uzupełnienia prawidłowej flory bakteryjnej pochwy. To tak gdybyście coś potrzebowały - ja mam aż 3 które muszę stosować zamiennie, bo przy szwie infekcje są niebezpieczne
Fluomizin
Pimafucin
Lactovaginal
I znowu majątek zostawię w apteceja pitole
teraz widze dopiero, że Pimafucin i Fluomizin są na receptęno ale lactovaginal można kupić bez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 18:57
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Jutro dentysta cizes czyszczenie i piaskowanie .
Ja nie jestem pewna na 100% ale wydaje mi się że podczas ciąży nie można ani wybielać ani piaskować zębów Może któraś dziewczyna wie dokładnie ale tak mi chyba dentystka mówiławeronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja nie jestem pewna na 100% ale wydaje mi się że podczas ciąży nie można ani wybielać ani piaskować zębów Może któraś dziewczyna wie dokładnie ale tak mi chyba dentystka mówiła
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ah laski! Dzień dobry a właściwie dobry wieczór! Wlasnie przyszło mi łóżeczko jest na etapie montażu, zrobię zaraz zdjecie i wam pokaże
pamiętacie jak sie zastanawiałam nad łóżeczkiem z misiem czy żyrafa (która de facto okazała sie dino)? No bo w koncu zamówiłam te z misiem
Jak mi sie humor poprawił, jeszcze w tyg przyjdzie komoda z wanienka i wózeczek
Wczoraj piłam glukozę (50g) i miałam przyjść po wyniki w piątek ale przed chwila dzwoniła położna ze wyszedł za wysoki cukier i mam jutro do niej przyjść ranochyba mam przyczynę moich 9 kg na plusie
Piękne brzuszku dziewczyny! Rośniemy wszystkie!Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Ah laski! Dzień dobry a właściwie dobry wieczór! Wlasnie przyszło mi łóżeczko jest na etapie montażu, zrobię zaraz zdjecie i wam pokaże
pamiętacie jak sie zastanawiałam nad łóżeczkiem z misiem czy żyrafa (która de facto okazała sie dino)? No bo w koncu zamówiłam te z misiem
Jak mi sie humor poprawił, jeszcze w tyg przyjdzie komoda z wanienka i wózeczek
Wczoraj piłam glukozę (50g) i miałam przyjść po wyniki w piątek ale przed chwila dzwoniła położna ze wyszedł za wysoki cukier i mam jutro do niej przyjść ranochyba mam przyczynę moich 9 kg na plusie
Piękne brzuszku dziewczyny! Rośniemy wszystkie!
-
Gosha czekam na zdjęcie
to z misiem było cudne!
Czyli co cukrzyca czy jeszcze będą powtarzać badanie ?
Sylvia - widziałam dziś te płaszczyki w tesco, cudne są)) niestety dla Julka nic nie było więc wyszłam tylko z mlekiem, które ostatnio pochłaniam w litrach
-
Fasia wrote:Gosha czekam na zdjęcie
to z misiem było cudne!
Czyli co cukrzyca czy jeszcze będą powtarzać badanie ?
Sylvia - widziałam dziś te płaszczyki w tesco, cudne są)) niestety dla Julka nic nie było więc wyszłam tylko z mlekiem, które ostatnio pochłaniam w litrach
-
Anka1501 wrote:Mój facet mnie wkurzyl... przed chwilą dzwonił, że cały czas moje zwolnienie wozi w samochodzie bo zapomniał zawieźć... na wizycie byłam 9.12
Z tego co kojarzę L4 trzeba donieść do ZUSu w terminie 7 dni od wystawienia inaczej za zwłokę obcinają 25% ... ale niech się inne wypowiedzą czy to prawda, bo nie chcę siać zamętu ..
SYLVIA No u mnie też były przeceny ale jakoś większość dla dziewczynek, tak jak piszesz
MLEKO KOCHAM -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja nie jestem pewna na 100% ale wydaje mi się że podczas ciąży nie można ani wybielać ani piaskować zębów Może któraś dziewczyna wie dokładnie ale tak mi chyba dentystka mówiła
inaczej by mi tego moja dentystka nie robiła ,a musi bo mówi ze minstrasznie dziąsła krwawią i trzeba
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:wybielanie to ogólnie nie jest za zdrowe ale to inna bajka,mam przyjaciółkę dentystkę i wg niej piaskowanie niczym nie grozi, skoro można leczyć to piaskownie przy leczeniu to pikuś,przecież to tylko powierzchowne usuwanie osadów
Hela85 lubi tę wiadomość