X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    nie no zbijam ;P u nas po staremu, chociaż mnie się już też nie chce codziennie, potrzebuje dnia, dwóch dni przerwy :) Olek wysysa za dużo energii z matki
    hehee no tak myślałam że u ciebie w tych sprawach się niewiele zmieniło :P:P
    Fasia no kupisz bilety do kina i juz :P:P

Fasia lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wybaczcie zmianę tematu na mniej fascynujący. :) Jak to jest z tymi kolkami? Wszystkie maluchy mają? Bo tak się zastanawiam, mam wujka w Niemczech i mogłabym go jeszcze przed porodem poprosić, żeby mi kupił i przysłał te polecane niemieckie krople Sab Simplex. Tylko się zastanawiam czy warto tak na zapas. Jak to jest z tymi kolkami?

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Iwonka bardziej się boję o moich współlokatorów za ścianą hehe :D

Amy żadne niedługo !! Ja rodzę w kwietniu, a to jeszcze długo :P

pewnie, że w kwietniu :P nei waż się wczesneij! :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    pewnie, że w kwietniu :P nei waż się wczesneij! :)

To już musisz z Julkiem pogadać :P

MANTISSA ja się nie orientuję ale wydaje mi się, że raczej każde dziecko to ma :P

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa - kupuj :-) to chyba niewielki wydatek. Jak się nie przydadza to trudno :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    To już musisz z Julkiem pogadać :P

MANTISSA ja się nie orientuję ale wydaje mi się, że raczej każde dziecko to ma :P

Fasia najwyżej ci go włożą z powrotem :P
    mnie się dziasiaj śniło że szłam i miałam na sobie bluzę z kieszeniami z boku. Patrze, dziecko wystawiło rękę przez tą kieszeń :P ja go za tą rękę ciągnę, wylazł cały, patrze na niego to nie OLek!!!! i szukam kogoś żeby mi to dziecko znów włożył z powrotem :P
    Jak M opowiadam te sny, to każe mi się leczyć :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:52

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Fasia najwyżej ci go włożą z powrotem :P
    mnie się dziasiaj śniło że szłam i miałam na sobie bluzę z kieszeniami z boku. Patrze, dziecko wystawiło rękę przez tą kieszeń :P ja go za tą rękę ciągnę, wylazł cały, patrze na niego to nie OLek!!!! i szukam kogoś żeby mi to dziecko znów włożył z powrotem :P
    Jak M opowiadam te sny, to każe mi się leczyć :P

Buahaha :D na bank - powiem od razu, że jak wyjdzie i sie okaże że to nie Julek (Nie wiem w zasadzie jakbym miała poznać czy to On czy nie:P) to od razu mają go tam wsadzić z powrotem :D

Leczenie by Ci się przydało, serio :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Buahaha :D na bank - powiem od razu, że jak wyjdzie i sie okaże że to nie Julek (Nie wiem w zasadzie jakbym miała poznać czy to On czy nie:P) to od razu mają go tam wsadzić z powrotem :D

Leczenie by Ci się przydało, serio :D

no jak to jak masz poznac!! w 3d dziecka nie widziałaś? :P ja tam Olka poznam :P

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu ja i moja sonia przydupaska :D no i wlosy odrastają jeszcze troche i juz swoje bede miec naturalne :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13309bf46598.jpg

Klaudia90, Eweliśka, Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lali, nick nieaktualny, Militta110816, weronika86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro dentysta cizes czyszczenie i piaskowanie .:/

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    no jak to jak masz poznac!! w 3d dziecka nie widziałaś? :P ja tam Olka poznam :P

No tak, osz ja głupia wiadomo, że wiem jak wygląda więc no problem :D

nick nieaktualny, iwonka1077 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Dziewczyny, wybaczcie zmianę tematu na mniej fascynujący. :) Jak to jest z tymi kolkami? Wszystkie maluchy mają? Bo tak się zastanawiam, mam wujka w Niemczech i mogłabym go jeszcze przed porodem poprosić, żeby mi kupił i przysłał te polecane niemieckie krople Sab Simplex. Tylko się zastanawiam czy warto tak na zapas. Jak to jest z tymi kolkami?
    Gdybym miała taką opcję z wujkiem z całą pewnością bym sobie kupiła i to ze dwie flaszki :) jak Twój dzieć będzie bezkolkowy to opchniesz znajomym albo na allegro :)

mantissa lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra uciekam, prasowanie zrobione, teraz oblukam serial swój i może lazienkę ogarnę bo w czarnej dupie z ogarnianiem chałupki jestem....

nick nieaktualny, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz licytuje to 4 pary juz zakupione bodow :) haha zaczynam kupować i mnie się to zaczyna podobać . :) :D najlepiej bedzie jak to zacznę przychodzić pocztą:) moj ma urlopmjuz od tego tyg :)! Haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0566470e761c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 18:14

Ewelcia, Eweliśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 06:25

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w H&M jakie juz wyprzedaże są .jutro mojego wyciągnę bez gadania .I kupimy ubranek

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia ale to dwa zastrzyki i koniec ? To luzik :) jakoś chyba dam radę, ostatni raz zastrzyki miałam podawane jak byłam malutka :D

Ewelcia lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Gdybym miała taką opcję z wujkiem z całą pewnością bym sobie kupiła i to ze dwie flaszki :) jak Twój dzieć będzie bezkolkowy to opchniesz znajomym albo na allegro :)

Przeczytalam ' jak Twój dziec bedzie bezalkoholowy' :-) oj moja pijacka natura!!

Krysti fajny brzuszek. Piesek uroczy. Kojarzy mi się z tym filmu ' Maska' :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 18:19

nick nieaktualny, Fasia, shimmer_lip, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te kropelki dobre są ! Moze i ja sobie kupie je

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Przeczytalam ' jak Twój dziec bedzie bezalkoholowy' :-) oj moja pijacka natura!!

Krysti fauny brzuszek. Piesek uroczy. Kojarzy mi się z tym filmu ' Maska' :-)
    No bo to ta rasa tylko tam w filmie jest Jack Rusel Terier a moja sonia jest Jack Rusel Parson :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 18:20

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 1503 1504 1505 1506 1507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ