Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:nie no zbijam ;P u nas po staremu, chociaż mnie się już też nie chce codziennie, potrzebuje dnia, dwóch dni przerwy
Olek wysysa za dużo energii z matki
:P
Fasia no kupisz bilety do kina i juz:P
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wybaczcie zmianę tematu na mniej fascynujący.
Jak to jest z tymi kolkami? Wszystkie maluchy mają? Bo tak się zastanawiam, mam wujka w Niemczech i mogłabym go jeszcze przed porodem poprosić, żeby mi kupił i przysłał te polecane niemieckie krople Sab Simplex. Tylko się zastanawiam czy warto tak na zapas. Jak to jest z tymi kolkami?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:To już musisz z Julkiem pogadać
MANTISSA ja się nie orientuję ale wydaje mi się, że raczej każde dziecko to ma
Fasia najwyżej ci go włożą z powrotem
mnie się dziasiaj śniło że szłam i miałam na sobie bluzę z kieszeniami z boku. Patrze, dziecko wystawiło rękę przez tą kieszeńja go za tą rękę ciągnę, wylazł cały, patrze na niego to nie OLek!!!! i szukam kogoś żeby mi to dziecko znów włożył z powrotem
Jak M opowiadam te sny, to każe mi się leczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:52
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Fasia najwyżej ci go włożą z powrotem
mnie się dziasiaj śniło że szłam i miałam na sobie bluzę z kieszeniami z boku. Patrze, dziecko wystawiło rękę przez tą kieszeńja go za tą rękę ciągnę, wylazł cały, patrze na niego to nie OLek!!!! i szukam kogoś żeby mi to dziecko znów włożył z powrotem
Jak M opowiadam te sny, to każe mi się leczyć
Buahahana bank - powiem od razu, że jak wyjdzie i sie okaże że to nie Julek (Nie wiem w zasadzie jakbym miała poznać czy to On czy nie:P) to od razu mają go tam wsadzić z powrotem
Leczenie by Ci się przydało, serioAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Buahaha
na bank - powiem od razu, że jak wyjdzie i sie okaże że to nie Julek (Nie wiem w zasadzie jakbym miała poznać czy to On czy nie:P) to od razu mają go tam wsadzić z powrotem
Leczenie by Ci się przydało, serio
no jak to jak masz poznac!! w 3d dziecka nie widziałaś?ja tam Olka poznam
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tu ja i moja sonia przydupaska
no i wlosy odrastają jeszcze troche i juz swoje bede miec naturalne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13309bf46598.jpg
Klaudia90, Eweliśka, Fasia, CzaryMary, Hela85, Lali, KasiaKwiatek, Militta110816, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:no jak to jak masz poznac!! w 3d dziecka nie widziałaś?
ja tam Olka poznam
No tak, osz ja głupia wiadomo, że wiem jak wygląda więc no problemAmy, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Dziewczyny, wybaczcie zmianę tematu na mniej fascynujący.
Jak to jest z tymi kolkami? Wszystkie maluchy mają? Bo tak się zastanawiam, mam wujka w Niemczech i mogłabym go jeszcze przed porodem poprosić, żeby mi kupił i przysłał te polecane niemieckie krople Sab Simplex. Tylko się zastanawiam czy warto tak na zapas. Jak to jest z tymi kolkami?
jak Twój dzieć będzie bezkolkowy to opchniesz znajomym albo na allegro
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz licytuje to 4 pary juz zakupione bodow
haha zaczynam kupować i mnie się to zaczyna podobać .
najlepiej bedzie jak to zacznę przychodzić pocztą
moj ma urlopmjuz od tego tyg
! Haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0566470e761c.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 18:14
Ewelcia, Eweliśka, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Gdybym miała taką opcję z wujkiem z całą pewnością bym sobie kupiła i to ze dwie flaszki
jak Twój dzieć będzie bezkolkowy to opchniesz znajomym albo na allegro
Przeczytalam ' jak Twój dziec bedzie bezalkoholowy'oj moja pijacka natura!!
Krysti fajny brzuszek. Piesek uroczy. Kojarzy mi się z tym filmu ' Maska'Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 18:19
Krysti, Fasia, shimmer_lip, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Przeczytalam ' jak Twój dziec bedzie bezalkoholowy'
oj moja pijacka natura!!
Krysti fauny brzuszek. Piesek uroczy. Kojarzy mi się z tym filmu ' Maska'Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 18:20
CzaryMary lubi tę wiadomość