Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie nie wiem jak to u mnie wyglada, podejrzewam ze bedzie powtórka 75g, nawet nie wiem jaki był wynik jutro sie wszystkiego dowiem...
A łóżeczko bez materacyka wam pokazuje bo jeszcze nie kupiłam, ale za to mam ochraniacz i narzutkę-kołderkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21a8fc08950c.jpg
A z obniżona barierka wyglada tak, potem ja całkiem wyciągnę i bedzie mini łóżeczko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa86779b6fdc.jpgFasia, mimka84, Klaudia90, Hela85, mantissa, Krysti, sylvia007, KasiaKwiatek, Justinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Aaaa to sory za zamęt
z tymi zębami
Co do zusu to chyba trzeba w ciągu 7 dni do pracodawcy zanieść a on ma 30 dni do zamiesienia do zusuale też nie jestem pewna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 19:43
-
Angela89 wrote:Aaaa to sory za zamęt
z tymi zębami
Co do zusu to chyba trzeba w ciągu 7 dni do pracodawcy zanieść a on ma 30 dni do zamiesienia do zusuale też nie jestem pewna
Naprawde !? jeśli jest tak jak piszesz to skoro on ma na to 30 dni to jak mu sie zapomni to ja kasy nie dostanę .. oby nie ! Chyba bym się wściekła !! -
FASIA pasy sa malowane, dopiero skończyliśmy malować ten pokoik... Firanka została po moim 9-latku juz nie bede zmieniać.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/774b3da260b0.jpg
I takie słońce na suficie walnelama druga ściana jest cała szara... Bedzie pięknie
Fasia, mimka84, Anka1501, Ewelcia, Bambi85, KasiaKwiatek, weronika86, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Dziewczyny, ginekolog przepisała mi wczoraj globulki dopochwowe stosowane w celu przywrócenia lub uzupełnienia prawidłowej flory bakteryjnej pochwy. To tak gdybyście coś potrzebowały - ja mam aż 3 które muszę stosować zamiennie, bo przy szwie infekcje są niebezpieczne
Fluomizin
Pimafucin
Lactovaginal
I znowu majątek zostawię w apteceja pitole
teraz widze dopiero, że Pimafucin i Fluomizin są na receptęno ale lactovaginal można kupić bez
Ja też miałam Pimafucin, tak trochę zapobiegawczo - przez bakterie w moczu i zółte upławy. Ale to jakoś w 12 tygodniu.
Gosha, jakie super to łóżeczko! -
Mantissa - ja miałam od samego początku dużo antybiotyków na grzybicę. Teraz potrzebuję leki, które będę brać profilaktycznie żeby niczego nie złapać, bo jest to w moim przypadku niebezpieczne. No i tak muszę sobie wtykać te tabsy wiadomo gdzie
-
Przeczytalam ten jej pamietnik i powiem jedno, ze faceta takiego to ja bym nie chciala... Basen, domowka... No tak musi odpoczac, odreagowac biedaczek... A kobieta to co? Ja bym nigdy na to nie pozwolila, a poza tym moj maz nawet nie wpadl ani razu na taki pomysł, ze musi wyjsc i odpoczac... Odpoczywac powinno sie wspolnie albo poza domem, jesli mamy kogos kto zaopiekuje sie maluchem, a jak nie to mozna odpoczac razem w domu na kanapie i tez bedzie milo, jesli sie tego chce.
Amy, Fasia, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Przeczytalam ten jej pamietnik i powiem jedno, ze faceta takiego to ja bym nie chciala... Basen, domowka... No tak musi odpoczac, odreagowac biedaczek... A kobieta to co? Ja bym nigdy na to nie pozwolila, a poza tym moj maz nawet nie wpadl ani razu na taki pomysł, ze musi wyjsc i odpoczac... Odpoczywac powinno sie wspolnie albo poza domem, jesli mamy kogos kto zaopiekuje sie maluchem, a jak nie to mozna odpoczac razem w domu na kanapie i tez bedzie milo, jesli sie tego chce.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny