Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:a po tylnej ścianie Cię nie kopie? bo ja np teraz czuje to z tylu na wysokosci połowy pośladków.. to jest dopiero DZIWNE oO
Czasem kopie. Mam wrażenie jakby po odbycie w środku kopałalbo po szyjce z przodu .. Wolę te kopniaczki koło pępka .. No ale tak jak ANGELA pisze chyba jest wstydliwy
Dziwne, bo wcześniej nie był
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Mantissa ja bym kupiła bo podobno profilaktycznie do mleka też można podawac nawet jak dziecku na początek nie ma kolek.
Shimmer_lip te krople teraz są dostępne prawie wszęszie. Np tutaj macie w przyzwoitej cenie z apteki internetowej także no streshttp://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30ml
Fasia z tego co wiem to sterydy to dwa zastrzyki w dupę co 24h, ale wiadomo jak to w szpitalach refundacja jest dopiero po 3 dobach także 1 dobę leży się dodatkowo na obserwacji.
Ola ja jeszcze w sprawie tych kiecek z limone. Jak noszę normalnie rozmiar 38 to co wziąć 40? Kurde bo niby jak się zmierzyłam z tą tabelą u nich na stronie to powiem Ci że tak w biodrach i klatce piersiowej to 38 będzie takie na styk w sensie napięte
ja kupowałam leginsy na limone.pl, przed ciążą miałam rozm.40 to taki wzięłam to takie leginsy dzinsy są ok a leginsy ocieplane za duże -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny!
ojj widzialam Brzuszki rosna
moj tez wystartowal!!! W koncu!
Ladny? Hihi
Angela89, Krysti, Fasia, Hela85, Bambi85, Militta110816, Amy, KasiaKwiatek, CzaryMary, Gosha, weronika86, liloe, Klaudia90, Ewelcia, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny