X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Amy to dopiero początek :D Bój się ! :P
    to nie jest śmieszne, ja na prawdę mam napady lęku :P bo sobie uświadamiam, że tam człowiek siedzi.. jest tak blisko a jakby mu nagle coś się stało to nawet nie mogłabym mu pomoc, to takie frustrujące

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecko od 3 dni jest cichutkie .. bardzo cichutkie .. nie kopie mnie już koło pępka. Czuję mega rzadko jak jest na dole i tylko kilka razy się ruszy :((

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy to się dopiero teraz skapnęłaś?:P Ależ masz zapłon babo :P

Fasia zjedz coś słodkiego lub napij się coca coli :P

Anka1501, Amy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A moje dziecko od 3 dni jest cichutkie .. bardzo cichutkie .. nie kopie mnie już koło pępka. Czuję mega rzadko jak jest na dole i tylko kilka razy się ruszy :((
    a szturchasz go??

ja ostatnio przeżyłam taki horror, bo trzymam ręcę w dole brzucha i czuje jak się dwa razy obkręcił i cisza!!! już moja wyobraźnie zaczęła działać!!! sobie mysle nosz kurwa a jak się owinął pępowiną? :P
    Oczywiście szturcham, naciskam, święcę latarką!!! a ten nic!! męża szturcham "kladz głowe!!! słuchaj czy coś słychać!!!" jemu już ciśnienie skoczyło, położył ucho na brzuchu nic nie mówi, a ja czuję jak mu serce szybko bije! za chwilę mówi coś plumka.. Ale ja nadal nie czuje nic.. i tak leżymy 1-2 min cisza, za chwilę jakiś mały kop..
    MAŁY DRAń!!!! PRZEWALIŁ SIĘ CHYBA PLECAMI DO GÓRY i nie czułam kopów.. mała bestia!!

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Dobrze, że teraz się zorientowala a nie przy porodzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

lepiej późno niż wcale :P
    dopiero teraz OLKA widac ! wcześniej mogła być to tylko większa poskakująca kupa :P

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANGELA - ja nie lubię słodkiego, poza tym jak coś zjem to to nic nie daje. Julek dalej siedzi cicho, od początku tak ma :)

AMY no wredne te nasze dzieci! Pukam go czasem. Tzn uciskam miejscami i czasem zdarza mu się odpukać raz albo dwa ale jeszcze kilka tyg temu to jak raz Go mąż obudził bo sie cały dzień dziecko nie odzywało, to później przez 30min wariował :P a teraz nic, ehh stresuje mnie tylko ..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    lepiej późno niż wcale :P
    dopiero teraz OLKA widac ! wcześniej mogła być to tylko większa poskakująca kupa :P

Dziwna ta Twoja kupa... podskakuje... a Ty pewna jesteś, że nie masz kosmity w brzuchu?? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    ANGELA - ja nie lubię słodkiego, poza tym jak coś zjem to to nic nie daje. Julek dalej siedzi cicho, od początku tak ma :)

AMY no wredne te nasze dzieci! Pukam go czasem. Tzn uciskam miejscami i czasem zdarza mu się odpukać raz albo dwa ale jeszcze kilka tyg temu to jak raz Go mąż obudził bo sie cały dzień dziecko nie odzywało, to później przez 30min wariował :P a teraz nic, ehh stresuje mnie tylko ..

mnie to też stresuje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Dziwna ta Twoja kupa... podskakuje... a Ty pewna jesteś, że nie masz kosmity w brzuchu?? :P
    okaże się w kwietniu! :P

Fasia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój maluszek ostatnio nie ruszal się na wieczór to go trzy razy szturnelam to moj TZ mnie w głowę tez tak trzy razy szturnal i się pyta "przyjemnie Ci tak?" ;)

shimmer_lip, Fasia, Amy, Bambi85, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANKA spoko, Amy wie jak Olek wygląda więc jakby co to tego kosmitę wsadzą z powrotem, a później wyjmą Olka :D

Amy, Anka1501, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    ANKA spoko, Amy wie jak Olek wygląda więc jakby co to tego kosmitę wsadzą z powrotem, a później wyjmą Olka :D

hahahah dokładnie! dzisiaj w nocy już to przerabiałąm, więc wiem, że tak można :P

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój maluszek ostatnio nie ruszal się na wieczór to go trzy razy szturnelam to moj TZ mnie w głowę tez tak trzy razy szturnal i się pyta "przyjemnie Ci tak?" ;)

hihi :D mój często krzyczy do brzuszka - Juuuuulek, Juuuuulek odezwij sie, tu tatuś :D

Amy, Anka1501, KasiaKwiatek, adk_1989, weronika86 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też do niego gada, ale bardziej "kop matkę" :P a ten mały to co, przecież głupi nie jest - jeeeb mnie kopie :P

Fasia, KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój TŻ się wstydzi chyba mówić do brzuszka ;P ja to ciągle nawijam hehe

Ja ostatnio miałam takie dwa dni spokojne a teraz znowu rusza się jak szalony:)

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha... Chociaz Olek ma towarzystwo :D

Amy lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    mój też do niego gada, ale bardziej "kop matkę" :P a ten mały to co, przecież głupi nie jest - jeeeb mnie kopie :P

Mój tak samo gada "kop matkę" tylko wtedy przybiega mój trzylatek i krzyczy "mogę ja?! mogę ja ?!"

Amy, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:38

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o znów przybrał tą dziwną pozycję, zaraz mnie znów będzie stresował i kopał.. co za pinda mała

‹‹ 1506 1507 1508 1509 1510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ