Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Amy to dopiero początek
Bój się !
bo sobie uświadamiam, że tam człowiek siedzi.. jest tak blisko a jakby mu nagle coś się stało to nawet nie mogłabym mu pomoc, to takie frustrujące
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:A moje dziecko od 3 dni jest cichutkie .. bardzo cichutkie .. nie kopie mnie już koło pępka. Czuję mega rzadko jak jest na dole i tylko kilka razy się ruszy
(
ja ostatnio przeżyłam taki horror, bo trzymam ręcę w dole brzucha i czuje jak się dwa razy obkręcił i cisza!!! już moja wyobraźnie zaczęła działać!!! sobie mysle nosz kurwa a jak się owinął pępowiną?
Oczywiście szturcham, naciskam, święcę latarką!!! a ten nic!! męża szturcham "kladz głowe!!! słuchaj czy coś słychać!!!" jemu już ciśnienie skoczyło, położył ucho na brzuchu nic nie mówi, a ja czuję jak mu serce szybko bije! za chwilę mówi coś plumka.. Ale ja nadal nie czuje nic.. i tak leżymy 1-2 min cisza, za chwilę jakiś mały kop..
MAŁY DRAń!!!! PRZEWALIŁ SIĘ CHYBA PLECAMI DO GÓRY i nie czułam kopów.. mała bestia!! -
nick nieaktualny
-
ANGELA - ja nie lubię słodkiego, poza tym jak coś zjem to to nic nie daje. Julek dalej siedzi cicho, od początku tak ma
AMY no wredne te nasze dzieci! Pukam go czasem. Tzn uciskam miejscami i czasem zdarza mu się odpukać raz albo dwa ale jeszcze kilka tyg temu to jak raz Go mąż obudził bo sie cały dzień dziecko nie odzywało, to później przez 30min wariowała teraz nic, ehh stresuje mnie tylko ..
-
nick nieaktualnyFasia wrote:ANGELA - ja nie lubię słodkiego, poza tym jak coś zjem to to nic nie daje. Julek dalej siedzi cicho, od początku tak ma
AMY no wredne te nasze dzieci! Pukam go czasem. Tzn uciskam miejscami i czasem zdarza mu się odpukać raz albo dwa ale jeszcze kilka tyg temu to jak raz Go mąż obudził bo sie cały dzień dziecko nie odzywało, to później przez 30min wariowała teraz nic, ehh stresuje mnie tylko ..
mnie to też stresuje
-
nick nieaktualny
-
Mój maluszek ostatnio nie ruszal się na wieczór to go trzy razy szturnelam to moj TZ mnie w głowę tez tak trzy razy szturnal i się pyta "przyjemnie Ci tak?"
shimmer_lip, Fasia, Amy, Bambi85, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Mój maluszek ostatnio nie ruszal się na wieczór to go trzy razy szturnelam to moj TZ mnie w głowę tez tak trzy razy szturnal i się pyta "przyjemnie Ci tak?"
hihimój często krzyczy do brzuszka - Juuuuulek, Juuuuulek odezwij sie, tu tatuś
Amy, Anka1501, KasiaKwiatek, adk_1989, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój TŻ się wstydzi chyba mówić do brzuszka ;P ja to ciągle nawijam hehe
Ja ostatnio miałam takie dwa dni spokojne a teraz znowu rusza się jak szalony:) -
Amy wrote:mój też do niego gada, ale bardziej "kop matkę"
a ten mały to co, przecież głupi nie jest - jeeeb mnie kopie
Mój tak samo gada "kop matkę" tylko wtedy przybiega mój trzylatek i krzyczy "mogę ja?! mogę ja ?!"Amy, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny