Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Bambi miałam - miałam piasek później miałam kamyka w kielichu nerkowym bodajże. Później 5 lat cisza aż do teraz.
Ostatnio miałam tyle samo 20. I miałam 5 erytrocytów świeżych w polu widzenia ale teraz to znikło -
Bambi85 wrote:FASIA moj tez dzisiaj mega spokojny, oczywiscie do mojej glupiej pustej glowy juz dziwne mysli sie pchaja ale je ignoruje, moze taki dzien maja te nasze dzieciczki, po urodzeniu bedziemy wdzieczne jak beda miec taki dzien
Mój tak od jakichś 3 dni ...
Połozyłam się na plecach, wyprostowałam nogi, mąż położył rękę pod pępkiem i nagle ŁUP meeega kopniakjeden ale jaka radość
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
A myslalam ze tylko moj mąż sie boi dotykac brzucha, bo gadac do niego to uwielbia ( niesttey w dalszym ciagu tytuluje go Leoś ), przykladal reke na pół sekundy i dziwił sie ze nie czuje jak kopie,ostatnio przytrzymal dluzej, poczul solidnego kopiaka i taaak sie cieszyl, "naprawde kopie wow'' "a nie boli Cie to, to chyba musi bolec"- pocieszni są Ci nasi faceci hih
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Bambi dziekuje, na serio jesteś niezastąpiona.
Wezmę wyniki moczu te ostatnie i te dzisiejsze na wizytę bo wyniki przepisuje położna w kartę ciąży i później gin z niej patrzy i widzę że tego tam nie mam zapisane więc pokaże wyniki zobaczymy co gin powie.
Ale uspokoiłaś mnie, na razie odpukać nic mnie nie boli jak kiedyś przy kamyku -
nick nieaktualny
-
no widzisz FASIA czekal na odpowiedni moment, z reszta podgladlas go wczoraj, dzisiaj sluchalas jest dobrze i tego sie trzymamy
Ja na usg musze czekac do piatku
moj wczoraj szalal, ale mialam nerwowy dzien i chybsa dlatego, kurcze nawet sobie nie uswiadamiamy jak nasze emocje wplywaja na dzidzie, bombarduja je tam hormony, dzisiaj jestem spokojna to on tez.
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hela kiedys polecalas ten sklepik lawendowafarma.pl- zamowilam pare rzeczy, dzisiaj przyszly, zaczelam testowac i jak narazie super, niektore rzeczy zamowilam z mysla ze dorzuce do przezntow ale nie wiem czy sie nie rozmysle
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Hela kiedys polecalas ten sklepik lawendowafarma.pl- zamowilam pare rzeczy, dzisiaj przyszly, zaczelam testowac i jak narazie super, niektore rzeczy zamowilam z mysla ze dorzuce do przezntow ale nie wiem czy sie nie rozmysle
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hih wyobrazacie sobie nasze spotkanie na zywo, 100 tematow na raz, od powaznych rzeczy do obowiazkowych czopkow i kup- caly przekroj
- ja sobie czasami lubie wizualizowac rozne rzeczy <hahaha>
Angela89, Hela85, Fasia, Ida, Krysti, Amy lubią tę wiadomość