Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:hih wyobrazacie sobie nasze spotkanie na zywo, 100 tematow na raz, od powaznych rzeczy do obowiazkowych czopkow i kup- caly przekroj
- ja sobie czasami lubie wizualizowac rozne rzeczy <hahaha>
w Pl ja nawet ze Szkocji a będe .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 23:01
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tam lubie nasz watek... nie da sie wiecznie gadac na powazne sprawy ciazowe... to ciagle trzymanie sie ram jest strasznie sztywne, brakowaloby jeszcze zebysmy sobie wszystkie Paniowaly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 23:13
Angela89, mantissa, Fasia, Hela85, CzaryMary, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:A myslalam ze tylko moj mąż sie boi dotykac brzucha, bo gadac do niego to uwielbia ( niesttey w dalszym ciagu tytuluje go Leoś ), przykladal reke na pół sekundy i dziwił sie ze nie czuje jak kopie,ostatnio przytrzymal dluzej, poczul solidnego kopiaka i taaak sie cieszyl, "naprawde kopie wow'' "a nie boli Cie to, to chyba musi bolec"- pocieszni są Ci nasi faceci hih
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ej proszę do mnie pisać proszę Pani !
Ja też lubię nasz wątek bo jest naprawdę o wszystkim. My jesteśmy do tańca i do różańca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 23:25
CzaryMary, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
http://www.szafa-dzieciaka.com/moja-corka-bedzie-lamac-serca-waszym-synom-super-body-dla-maluszka-kod-szdz00210b.html
Patrzcie jakie fajneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 23:29
Krysti, Hela85, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny