Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurdę obudziłam się i myślałam że będę miała min. z 6 str do nadrobienia a tu tylko jedna ?! Jak Wy się stracie
Co do wyspania ja się budzę w nocy na siku i dalej spać - jakiś większych problemów ze snem nie mam za to z energią mam, nie mam tyle energii ile bym chciała, szybko się też męczę.iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
U mnie pełne słońce, bez jednej chmurki
A jeszcze w pracy jestem dzisiaj tylko do 12 bo potem jadę do innego miasta na USG połówkowe
więc jest dzisiaj super. Gorzej, że potem prawdopodobnie czeka mnie dłuuga podróż samochodem żeby obejrzeć jakiś samochód do kupienia, który wynalazł mój mąż
mam nadzieję w sumie, że jak zadzwoni to okaże się że ogłoszenie jest nieaktualne bo ma on zamiar wydać na niego wszystkie nasze oszczędności a jakoś mi się to nie uśmiecha teraz... No ale przecież mu nie zabronię...
Co do gotowania na wigilie to ja robię tylko pierogi ruskie ale też niekoniecznie. W tym toku wigilię spędzimy tylko u męza i tam akurat nic nie musze przygotowywać ale ponieważ nietypowo spędzimy w tym roku święta z moja rodziną bo w pensjonacie w górach (dojedziemy do nich w pierwszy dzień świąt) to chciałam jakiś smak swój na stół wprowadzić bo u meża nie smakuje mi nic -
Angela89 wrote:Kurdę obudziłam się i myślałam że będę miała min. z 6 str do nadrobienia a tu tylko jedna ?! Jak Wy się stracie
Co do wyspania ja się budzę w nocy na siku i dalej spać - jakiś większych problemów ze snem nie mam za to z energią mam, nie mam tyle energii ile bym chciała, szybko się też męczę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę ja w nocy to juz wogole nie wstaje na siusiu... W dzień tez jakos często nue buefan, a pije tak jak wcześniej... Dziwne...
I dzień dobry w pierwszym dniu 26 TYGODNIA!
Wlasnie odebrałam wyniki... Cukier mi wyszedł 169 mgFasia lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Kurczę ja w nocy to juz wogole nie wstaje na siusiu... W dzień tez jakos często nue buefan, a pije tak jak wcześniej... Dziwne...
I dzień dobry w pierwszym dniu 26 TYGODNIA!
Wlasnie odebrałam wyniki... Cukier mi wyszedł 169 mg -
Hej dziewczęta! Aż się bałam tu zaglądać, myślałam, że tyle nadrabiania będzie, a tu proszę niespodzianka. Powiem wam, że szok dzisiaj przeżyłam, bo mąż mi pomoc swoją zaproponował, normalnie chyba muszę mszę dziękczynną zamówić
Ja też spać nie mogę po nocach, bo na plecach mi nie wygodnie, a jak się przekręcę na bok, to po chwili mnie dziecko zaczyna kopać!Hela85, Amy, Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
A dziewczyny zapytam was jeszcze, czy zdarzają się wam krwotoki z nosa??? Ja właśnie pisząc do was znowu mam krwotok od soboty to już 4 raz. Niby piszą, żę to normalne, ale ja jak byłam z Gabi w ciąży to nigdy mi się nie zdarzyło, a ten w sobotę to był w ogóle pierwszy w życiu.
-
Ewelcia wrote:Mantissa ja bym kupiła bo podobno profilaktycznie do mleka też można podawac nawet jak dziecku na początek nie ma kolek.
Shimmer_lip te krople teraz są dostępne prawie wszęszie. Np tutaj macie w przyzwoitej cenie z apteki internetowej także no streshttp://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30ml
Fasia z tego co wiem to sterydy to dwa zastrzyki w dupę co 24h, ale wiadomo jak to w szpitalach refundacja jest dopiero po 3 dobach także 1 dobę leży się dodatkowo na obserwacji.
Ola ja jeszcze w sprawie tych kiecek z limone. Jak noszę normalnie rozmiar 38 to co wziąć 40? Kurde bo niby jak się zmierzyłam z tą tabelą u nich na stronie to powiem Ci że tak w biodrach i klatce piersiowej to 38 będzie takie na styk w sensie napięte
Ja tez normalnie nosze 38 ale wzielam 40 i są obcisłe nie wiem może ja po prostu przytylam
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ale na czczo???
Teraz od soboty 3 dni mam dietę, dostałam dokładna listę posiłków w gramach itp i we wtorek do szpitala na 9, wypić 100 g glukozy i zrobią krzywa i 5 poborów krwi. 3 godziny tam muszę byc. -
sylvia007 wrote:A dziewczyny zapytam was jeszcze, czy zdarzają się wam krwotoki z nosa??? Ja właśnie pisząc do was znowu mam krwotok od soboty to już 4 raz. Niby piszą, żę to normalne, ale ja jak byłam z Gabi w ciąży to nigdy mi się nie zdarzyło, a ten w sobotę to był w ogóle pierwszy w życiu.
-
Gosha wrote:Ja nie miałam ani razu teraz ani podczas pierwszej ciazy... Ale jak dmuchne to chusteczka często czerwona
-
Gosha wrote:Na czczo po 50g glukozy...
Teraz od soboty 3 dni mam dietę, dostałam dokładna listę posiłków w gramach itp i we wtorek do szpitala na 9, wypić 100 g glukozy i zrobią krzywa i 5 poborów krwi. 3 godziny tam muszę byc. -
Gosha wrote:Na czczo po 50g glukozy...
Sylwia mnie tez sie nie zdarzylo ale z tego co sie orientuje to moze nam sie zdarzac, naczynia kruche a sluzowka rozplchniona, ale masz takie mocne ze nie mozesz zatamowac? wtedy poszlabym do laryngologa. Jesli sa takie umiarkowane sprobuj domowymi sposobami- zimny oklad na okolice nosa, zatok powinien pomoc. A witamina C uszczelnia naczynia takze tez moze troche pomoc
Jak te krwotoki bardzo by Cie nekaly i czesto naprawde warto sie pokazac u laryngologa bo dodatkowo sie bedziesz anemizowac
Maż sie zrefektował??? trzymam kciuki.
No wlasnie Gosha jak z ta twoja glukoza bo juz sie tez zgubilam ile i kiedy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:33
-
Dzień dobry
obudziłam się ale jeszcze leżę w łóżku
Trzymam kciuki za wizyty dziewczyny!
Co do spania to nie mam problemów. Kładziemy się z mężem koło 23.30, w nocy wstaje raz na siku i zasypiam. Czasem mam tak, że nie mogę zasnąć ale rzadko
Krwotoku z nosa chyba nigdy nie miałam.
Idę zjeść śniadanieBambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Sylwia mnie tez sie nie zdarzylo ale z tego co sie orientuje to moze nam sie zdarzac, naczynia kruche a sluzowka rozplchniona, ale masz takie mocne ze nie mozesz zatamowac? wtedy poszlabym do laryngologa. Jesli sa takie umiarkowane sprobuj domowymi sposobami- zimny oklad na okolice nosa, zatok powinien pomoc. A witamina C uszczelnia naczynia takze tez moze troche pomoc.