Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Shimmer zdublowałam Twoje pytanie. I co Tobie powiedzieli, że ten Twój wynik ok?
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Tak. Moj wynik jest ok bo przed mialam 88, po godzinie 166 ale po drugiej juz 89 i to jest wynik w normie. Jak przed glukoza jest 120 albo po 180 wtedy jest cukrzyca.
-
Cześć dziewczynki.
Gosha myślę, że będzie dobrze skoro to wynik po wypiciu glukozy. Szkoda tylko, że musisz się męczyć dwa razy.
Sylvia no widzisz na święta i mąż się zmienia. Oby to nie był jednorazowy odruch tylko stała zmiana. Trzymam kciuki.
Te moje wczorajsze dolegliwości to jednak była jelitówka albo grypa żołądkowa. Wieczorem doszła temp. 38,2 i stan ogólnego połamania. Dzisiaj na szczęście czujemy się lepiej. Już tylko 37 i nawet zjadłam kawałek bułeczki. Dzieć się wczoraj mocno buntował, chyba z głodu. Takie harce wyczyniał, a na pusto czułam to podwójnie. Nikomu nie życzę tego. Było okropnie. Najgorsze, że oboje z małżem leżeliśmy jak umarlaki.
Adk powodzonka na połówkowym.sylvia007, Bambi85, Gosha, shimmer_lip, Fasia lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:No mam takie, że z 5 minut mi leci nie wiem czy to długo bo nigdy wcześniej nie miałam.
Sprobuj tych zimnych okladow. Duzo cytryny, zurawiny - to bedzie dobre na wszystkie nasze przypadlosci. -
kluska wrote:Cześć dziewczynki.
Gosha myślę, że będzie dobrze skoro to wynik po wypiciu glukozy. Szkoda tylko, że musisz się męczyć dwa razy.
Sylvia no widzisz na święta i mąż się zmienia. Oby to nie był jednorazowy odruch tylko stała zmiana. Trzymam kciuki.
Te moje wczorajsze dolegliwości to jednak była jelitówka albo grypa żołądkowa. Wieczorem doszła temp. 38,2 i stan ogólnego połamania. Dzisiaj na szczęście czujemy się lepiej. Już tylko 37 i nawet zjadłam kawałek bułeczki. Dzieć się wczoraj mocno buntował, chyba z głodu. Takie harce wyczyniał, a na pusto czułam to podwójnie. Nikomu nie życzę tego. Było okropnie. Najgorsze, że oboje z małżem leżeliśmy jak umarlaki.
Adk powodzonka na połówkowym. -
Juz tłumacze dziewczyny. U mnie nie sprawdzają przez wypiciem, tylko miałam przyjść rano na czczo. Dali mi to do wypicia i po godzinie wynik 169.
Wg położnej nie ma co oczywiście panikować a skoro norma to 140 trzeba zrobić teraz krzywa po 100 g. U mnie tak to wyglada...
Ale szczerze to pewnie bedzie dieta do końca ciazy jak podczas pierwszej, tyje teraz kilogram tygodniowo! Juz mam 9 kg na plusie -
sylvia007 wrote:To ja miałam przed 88 po godzinie 96, a po dwóch 92
Dziewczyny a czy wasze ciazowe dzinsy tez was cisna w sam dol brzucha, czy nie? Bo nie wiem czy ich nie oddac? Czy ja mam jakos nizej ten brzuch czy co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:20
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
A może jednak, lepiej jak zmieni się późno niż wcale. Daj mu znaka że ta jego pomoc jest Ci potrzebna i że jesteś wdzięczna jak pomoże. Z facetami jak z dziećmi, metoda kija i marchewki działa najlepiej
shimmer_lip, Fasia, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Juz tłumacze dziewczyny. U mnie nie sprawdzają przez wypiciem, tylko miałam przyjść rano na czczo. Dali mi to do wypicia i po godzinie wynik 169.
Wg położnej nie ma co oczywiście panikować a skoro norma to 140 trzeba zrobić teraz krzywa po 100 g. U mnie tak to wyglada...
Ale szczerze to pewnie bedzie dieta do końca ciazy jak podczas pierwszej, tyje teraz kilogram tygodniowo! Juz mam 9 kg na plusie -
Gosha wrote:Juz tłumacze dziewczyny. U mnie nie sprawdzają przez wypiciem, tylko miałam przyjść rano na czczo. Dali mi to do wypicia i po godzinie wynik 169.
shimmer_lip wrote:My wszystkie mamy glukoze 75 i wg nowych wytycznych Twoj wynik jest ok. Nie wiem tylko jak sie to przeklada na 50 glukozy.
i robia tu jak kiedyś... Zbyt blisko Afryki mieszkam, hihi
Za to teraz 100 g bede musiała wypić, po 50 mnie zemdliło i słabo sie zrobiło, wiec ciekawe jsk bedzie po setce -
Gosha wrote:My tu 100 lat za murzynami
i robia tu jak kiedyś... Zbyt blisko Afryki mieszkam, hihi
Za to teraz 100 g bede musiała wypić, po 50 mnie zemdliło i słabo sie zrobiło, wiec ciekawe jsk bedzie po setcea najgrubsza od samego poczatku jestem ja i nie masz szans kochana mnie pobic. Bede rodzic wazac ponad stowke
-
Ola89 wrote:Ewelcia ja mam tą sukienkę:
http://www.limone.pl/sukienki/sukienka-dagna/917
i tą
http://www.limone.pl/sukienki/elegancka-sukienka-ciazowa-wiskoza/825Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:59