Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Dzień Dobry
To miałaś Krysti fajna pobudkę
Ja mam inny problem ze spaniem. Zasypiam bez problemu, potem koło 2 się budzę i tak gdzieś do 5 nie mogę spać. Zasypiam krótko przed budzikiem... A w nocy mam tyle energii, że myślałam dzisiaj czy nie wstać i okien nie umyć
Upiekłam wczoraj pierniczki, zrobiłam stroik z gałązek i kulę szklanką z szyszkami i świecą. Teraz mężu myje oknaMoże jakoś się na święta wyrobię z robotą?
adk energia w tobie ja mam tez tak ,jakis power .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Moja kuzynka daje, jej synek ma 6 m-cy i ciągle mu wciska do buzi
Ale mi dziś słabo... Ciężko mi się oddycha. Boli mnie między piersiami, tak jakby mi ktoś siedział na klatceLali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Siedzę w pracy, głupio byloby tak stanik zdjąć przed kompem ;p
To do łazienki zdjąć.
A w ogóle to dzień dobry. Czytam was od rana, ale nie chciało mi się na telefonie pisać.
Byłam dziś na pobraniu krwi, jutro wyniki. Ciekawe jak u mnie hemoglobinka. Dziewczyny, a miałyście robione badanie na HBS? Bo mi takie gin wpisał na skierowaniu, ale nie napisał czy antygen czy przeciwciała i babeczka się w lab zastanawiała. Chyba w końcu antygen wybrała.No nic, jak będzie złe to najwyżej jeszcze raz.
Witaminki, z tego co wiem się daje - K i D. Znajoma mnie pytała ostatnio czy nie chcę, bo jej zostało 70 kapsułek po córze zeszłorocznej. Od któregoś dnia/tygodnia się daje. Położna powinna powiedzieć.
Popracowałam dwie godzinki, teraz idę się na chwilę położyć, bo mi plecy odpadną, obejrzę coś o do sklepu po schabowe zasuwam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Nawet odepnij z tylu
a co to
Ten dzidziol mój się tak kręci w brzuszku. Nawet wczoraj na USG nie chciał dać posłuchać swojego serduszka... Jak Pani przystawiała detektor to ona uciekała w inne miejsce. W chowanego jej się bawić zachciałoKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Tak jest - zadanie wykonane
Ten dzidziol mój się tak kręci w brzuszku. Nawet wczoraj na USG nie chciał dać posłuchać swojego serduszka... Jak Pani przystawiała detektor to ona uciekała w inne miejsce. W chowanego jej się bawić zachciałonie tez jak w poniedzialek przystawila polozna detektor to niecdawal a po chwili pieknie bylo slychac serduszko 148 uderzen i szperal sobie slychac bylo jak tam sobie fika
Klaudia90 lubi tę wiadomość