Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Biedna
a najgrubsza od samego poczatku jestem ja i nie masz szans kochana mnie pobic. Bede rodzic wazac ponad stowke
tylko tez z inna waga zaczynałam. Wcześniej 60kg i dobiłam do 80. Teraz z 69 i juz prawie 80 kg mam... Takim tempem kg tygodniowo do 90 na pewno dobije, ta dieta sie moze okazać dla mnie zbawieniem...
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SHIMMER - mnie od pewnego czasu drażnią wszystkie spodnie, tzn uciskają właśnie na dole brzucha. Najwygodniej czuję się w legginsach i w spodniach, które kupiłam w Szachownicy - wklejałam Wam zdjęcie. Takie jakby legginsy, z przeszyciem na środku nogawki, z grubszego materiału i z szeroką gumką w pasie, która się pięknie rozciąga na brzuszku - chodzę w nich czasem kilka ładnych godzin jak wychodzę z domu i jest suuuuper! No i drugie spodnie to takie jasno kremowe z H&M z elastycznego materiału - też świetne. W jeansach jak mierzyłam w sklepach było mi za sztywno, tak jakby mi ruchy krępowały..
-
nick nieaktualny
-
Ja spodni mam kilka par jedne leginsy przerobione przeze mnie i mamę ze wstawka na brzuszek drugie tez przerobione czarne materiałowe i jedne grubsze kupilam w happymum z pasem w innych to bym nie umiała chodzić bo mnie nawet guma od majtek denerwuje
-
Fasia wrote:U mnie dziś cudowna pogoda - jest mroźno, bo chyba tylko +3 ale na niebo ani jednej chmurki i świeci słońce
chyba pójdę na spacer
A u mnie ponuro strasznie. Leże jem i maniakalnie oglądam TVpierwszy dzień zwolnienia
ale mam kaca moralnego ze nie pracuje wiem ze to głupie bo nie ja sama o tym zdecydowałam ale jakoś tak dziwnie...
-
Ja na chwilę tylko, bo muszę kupić na allegro suszarkę do naczyń, bo moja już paskudna. Powiem wam, że mnie jeansy nie cisną, mam z h&m 2 pary i są ok, ale powiem wam, że ja to chyba schudłam, tzn na wadze mam 6kg na plusie, ale zauważyłam, że moje spodnie w udach i tyłku się jakieś luźniejsze zrobiły, nawet te przedciążowe.
Liloe ja wiem, że głupia byłam z tymi oknami i absolutnie się nie obrażam. Co do soku z żurawin, to ja też piję już miesiąć prawie, bo problemy z pęcherzem, ale na mnie on jakoś nie działa -
OLA korzystaj, odpoczywaj, relaksuj sie i nie miej wyrzutów
Ok dziewczyny uciekam. Załatwię jeszcze jedną sprawę w banku i pędzę na spacer, trzeba korzystać ze słońcaOla89, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:OLA korzystaj, odpoczywaj, relaksuj sie i nie miej wyrzutów
Ok dziewczyny uciekam. Załatwię jeszcze jedną sprawę w banku i pędzę na spacer, trzeba korzystać ze słońcaFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi krew leciała bardzo czesto,budzilam się z krwawymi gilkami,a od powrotu ze szpitala po antybiotyku i od kiedy lykam zelazo nie krwawi mi. Moje dziecko bardzo ruchliwe od wczoraj,cala noc ledwo zdrzemnelam się na może 2 h i teraz rano tez kopy
echhhh zmeczona jestem,ale dziś w nocy będę może spala jak się w dzień przemecze bez spania
-
hwesta wrote:Mi krew leciała bardzo czesto,budzilam się z krwawymi gilkami,a od powrotu ze szpitala po antybiotyku i od kiedy lykam zelazo nie krwawi mi. Moje dziecko bardzo ruchliwe od wczoraj,cala noc ledwo zdrzemnelam się na może 2 h i teraz rano tez kopy
echhhh zmeczona jestem,ale dziś w nocy będę może spala jak się w dzień przemecze bez spania