X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ale pamiętaj przez duże P ta Pani ma być :P

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu mam problem z zasnieciem,makabra... kładę się,3 h poprzewalam i wstaje. czyżby jakąś ciążowa bezsenność????

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Znowu mam problem z zasnieciem,makabra... kładę się,3 h poprzewalam i wstaje. czyżby jakąś ciążowa bezsenność????

Tez to mam.. od miesiaca :P

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alee jestem ciekawa jak bedzie wygladac moja corka!! Nawet nie umiem sobie wyobrazic :P

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naturica.pl/krem-do-biustu

Podobno bardzo dobry krem przeciw rozstępom w ciazy, nie wiecie moze czy w Rossmannie mozna to dostac??

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek Wszystkim :) Dzis pierwsza tu jestem :D no i nowy tydzień :)24

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 07:30

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie Dziś Ignaś Obudził kopniakami :)

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-)

Alez pospalam:-) śniadanie juz zjedzone. Śnił mi się moj syn. Był cudny i grzeczny :-) i śniło mi się ze odciagnelam pol litra mleka z piersi bo miałam za ciężkie:-) zaraz się ubieram i ide do ginki. Ciekawe co powie na te skurcze.

Miłego dnia mamusie . buuuuziaki

Amy wrote:
    Ja jeszcze pranie puscilam bo maz mundur przywiozl i czekam az sie skonczy prac.. jeszcze pol godziny :/ moj jutro jedzie na 3 tygodnie do legionowa chyba czy gdziess tam :P ciekawe kiedy zona zateskni :P

Będę miała na niego oko. W Legionowie pracuje a teraz na zwolnieniu i tak i tak jestem tam bardzo często :-) niech się ma na baczności ! :-)

Amy lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :) To miałaś Krysti fajna pobudkę :)

Ja mam inny problem ze spaniem. Zasypiam bez problemu, potem koło 2 się budzę i tak gdzieś do 5 nie mogę spać. Zasypiam krótko przed budzikiem... A w nocy mam tyle energii, że myślałam dzisiaj czy nie wstać i okien nie umyć :D

Upiekłam wczoraj pierniczki, zrobiłam stroik z gałązek i kulę szklanką z szyszkami i świecą. Teraz mężu myje okna :) Może jakoś się na święta wyrobię z robotą? :D

CzaryMary, shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia hehe :) ja nie śpię w nocy i to samo... zastanawiam się jak córeczka będzie wyglądać, jak to będzie jak wrócimy do domu...czy donosze itd śpię po 2-3 h ;)

Rudzia lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez obudzila Basia na spolke z psica. One maja ze soba jakis uklad :-) najpierw psica na mnie naszczekala bo chciala sie przytulic a jak mnie rozbudzila to Baska sobie wirowke z mojego brzucha zrobila.

Rudzia nie widzialam nigdzie tego kremu.

Czary trzymam kciuki :-)

Adk podziwiam :-) ja nie dosc ze na zwolnieniu to nie mam sily na nic po tym remoncie i glownie sie zajmuje lezeniem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 09:02

hwesta lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek
    Wpadam się tylko przywitać bo dzien dzisiaj zalatany mam. Ide do gina także trzymajcie kciuki, żeby AFI sie podniosło. Buziaki do wieczora:)

Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dziewczynki :-)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Mnie tez obudzila Basia na spolke z psica. One maja ze soba jakis uklad :-) najpierw psica na mnie naszczekala bo chciala sie przytulic a jak mnie rozbudzila to Baska sobie wirowke z mojego brzucha zrobila.

Rudzia nie widzialam nigdzie tego kremu.

Czary trzymam kciuki :-)

Adk podziwiam :-) ja nie dosc ze na zwolnieniu to nie mam sily na nic po tym remoncie i glownie sie zajmuje lezeniem :-)

Ja też mam takie dni, że oprócz pójścia do pracy nie jestem w stanie wykrzesać z siebie ani trochę więcej energii ale wczoraj byłam w wyjątkowo dobrej kondycji. A jak sobie jeszcze włączyłam płytę Michela Buble ze świątecznymi piosenkami, wyciągnęłam te pachnące galęzie choinki, zapach pierniczków to dostałam dodatkowego powera :)

shimmer_lip, Bambi85, Hela85 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ja też mam takie dni, że oprócz pójścia do pracy nie jestem w stanie wykrzesać z siebie ani trochę więcej energii ale wczoraj byłam w wyjątkowo dobrej kondycji. A jak sobie jeszcze włączyłam płytę Michela Buble ze świątecznymi piosenkami, wyciągnęłam te pachnące galęzie choinki, zapach pierniczków to dostałam dodatkowego powera :)
    Ja dopiero w niedziele bede miala choinke to moze mi sie udzieli swiateczny nastroj :-) a caly piatek lepie pierogi z moim mezem :-) to moje ulubione danie swiateczne :-) po swietach dostane zjebe od lekarza za wage ale juz sie na to psychicznie szykuje :-)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:

Dzien dobry:))
    Ja tak samo mam, zastanawiam sie czy nie wziąć sobie chorobowego tylko ze przed świetami byłoby to podejrzane
    Jeszcze nie mam pierniczków, myślałam aby je zrobić dzisiaj..ale czy mi sie bedzie chciało po pracy.
    Choinka już jest.
    U mnie duzo nie bedzie na święta tylko siostra przyjdzie z narzeczonym na wigilie a oni duzo nie jedzą bo oboje na diecie przed ślubnej takze niej ma dla kogo gotować tyle jedzenia..

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na te wigilię mam przydzielone do zrobienia kluski z makiem lub kutie,ale kuti nigdy nie robilam;) sałatkę z tuńczykiem i śledzia pod pierzynka ;)

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,ja też wstałam niedawno w nocy jak na siku się obudziłam to też zostałam skopana,nie wiem co te dziecko tam wyczynia ale dawał ostro :D
    Ja na święta pierogi z kapustą i grzybami robię,standardowe ciasto snikersa przysmak mojego męża a w drugi dzień świąt będę gości miała to dodatkowo babeczki z lukrem zamiast pierników :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie słońce nieśmiało wygląda zza chmur:)
    Ja lecę muszę jeszcze do sklepu, zadania na dziś to łazienki posprzątać i pewnie na więcej nie będę miała siły,kondycja mi siadla całkowicie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 09:35

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
‹‹ 1511 1512 1513 1514 1515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ