Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Alez pospalam:-) śniadanie juz zjedzone. Śnił mi się moj syn. Był cudny i grzecznyi śniło mi się ze odciagnelam pol litra mleka z piersi bo miałam za ciężkie:-) zaraz się ubieram i ide do ginki. Ciekawe co powie na te skurcze.
Miłego dnia mamusie . buuuuziaki
Amy wrote:Ja jeszcze pranie puscilam bo maz mundur przywiozl i czekam az sie skonczy prac.. jeszcze pol godzinymoj jutro jedzie na 3 tygodnie do legionowa chyba czy gdziess tam
ciekawe kiedy zona zateskni
Będę miała na niego oko. W Legionowie pracuje a teraz na zwolnieniu i tak i tak jestem tam bardzo częstoniech się ma na baczności !
Amy lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
To miałaś Krysti fajna pobudkę
Ja mam inny problem ze spaniem. Zasypiam bez problemu, potem koło 2 się budzę i tak gdzieś do 5 nie mogę spać. Zasypiam krótko przed budzikiem... A w nocy mam tyle energii, że myślałam dzisiaj czy nie wstać i okien nie umyć
Upiekłam wczoraj pierniczki, zrobiłam stroik z gałązek i kulę szklanką z szyszkami i świecą. Teraz mężu myje oknaMoże jakoś się na święta wyrobię z robotą?
CzaryMary, shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez obudzila Basia na spolke z psica. One maja ze soba jakis uklad
najpierw psica na mnie naszczekala bo chciala sie przytulic a jak mnie rozbudzila to Baska sobie wirowke z mojego brzucha zrobila.
Rudzia nie widzialam nigdzie tego kremu.
Czary trzymam kciuki
Adk podziwiamja nie dosc ze na zwolnieniu to nie mam sily na nic po tym remoncie i glownie sie zajmuje lezeniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 09:02
hwesta lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Mnie tez obudzila Basia na spolke z psica. One maja ze soba jakis uklad
najpierw psica na mnie naszczekala bo chciala sie przytulic a jak mnie rozbudzila to Baska sobie wirowke z mojego brzucha zrobila.
Rudzia nie widzialam nigdzie tego kremu.
Czary trzymam kciuki
Adk podziwiamja nie dosc ze na zwolnieniu to nie mam sily na nic po tym remoncie i glownie sie zajmuje lezeniem
Ja też mam takie dni, że oprócz pójścia do pracy nie jestem w stanie wykrzesać z siebie ani trochę więcej energii ale wczoraj byłam w wyjątkowo dobrej kondycji. A jak sobie jeszcze włączyłam płytę Michela Buble ze świątecznymi piosenkami, wyciągnęłam te pachnące galęzie choinki, zapach pierniczków to dostałam dodatkowego powera
shimmer_lip, Bambi85, Hela85 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Ja też mam takie dni, że oprócz pójścia do pracy nie jestem w stanie wykrzesać z siebie ani trochę więcej energii ale wczoraj byłam w wyjątkowo dobrej kondycji. A jak sobie jeszcze włączyłam płytę Michela Buble ze świątecznymi piosenkami, wyciągnęłam te pachnące galęzie choinki, zapach pierniczków to dostałam dodatkowego powera
a caly piatek lepie pierogi z moim mezem
to moje ulubione danie swiateczne
po swietach dostane zjebe od lekarza za wage ale juz sie na to psychicznie szykuje
-
adk_1989 wrote:Ja też mam takie dni, że oprócz pójścia do pracy nie jestem w stanie wykrzesać z siebie ani trochę więcej energii ale wczoraj byłam w wyjątkowo dobrej kondycji. A jak sobie jeszcze włączyłam płytę Michela Buble ze świątecznymi piosenkami, wyciągnęłam te pachnące galęzie choinki, zapach pierniczków to dostałam dodatkowego powera
Dzien dobry:))
Ja tak samo mam, zastanawiam sie czy nie wziąć sobie chorobowego tylko ze przed świetami byłoby to podejrzane
Jeszcze nie mam pierniczków, myślałam aby je zrobić dzisiaj..ale czy mi sie bedzie chciało po pracy.
Choinka już jest.
U mnie duzo nie bedzie na święta tylko siostra przyjdzie z narzeczonym na wigilie a oni duzo nie jedzą bo oboje na diecie przed ślubnej takze niej ma dla kogo gotować tyle jedzenia.. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,ja też wstałam niedawno w nocy jak na siku się obudziłam to też zostałam skopana,nie wiem co te dziecko tam wyczynia ale dawał ostro
Ja na święta pierogi z kapustą i grzybami robię,standardowe ciasto snikersa przysmak mojego męża a w drugi dzień świąt będę gości miała to dodatkowo babeczki z lukrem zamiast pierników -
U mnie słońce nieśmiało wygląda zza chmur:)
Ja lecę muszę jeszcze do sklepu, zadania na dziś to łazienki posprzątać i pewnie na więcej nie będę miała siły,kondycja mi siadla całkowicieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 09:35