Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam sobie dziś w Biedronce szlafrok wiązany, granatowy, cieniutki akurat będzie na pobyt w szpitalu
I słyszałam bicie serduszka Julka jak poszłam po receptę do mojego rezerwowego lekarza z NFZAmy, CzaryMary, shimmer_lip, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:O Bergo napisalam abstrahując zupelnie od krwi pępowinowej
u nich napewno nic by to nie pomogło.
Generalnie szkoda mi jej . wierze ze jest piorunsko zmęczona. AZ mam ochotę jej pomoc normalnie. Chociaż jeden dzień ja odciazc, żeby mogła się wyspac .ogólnie uważam, że laska powinna książki pisać, tak się ją łatwo czyta
i też mi jej szkoda ale twarda z niej babeczka i Przemo będzie coraz silniejszy
A widziałyście, że Marcelek jest już w domusię poryczałam jak oglądałam zdjęcia jak wracali do domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:12
Ewelcia, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Fasia ma problem z logicznym myśleniem
Tęskniłam za tym
Ja na FB jakoś ostatnio rzadko jestem ale już dziś planowałam do Ciebie pisać tylko miałam mega duzo załatwiania w mieście więc nie zdążyłam, szybciej wróciłaś
Kim jest Bergo? :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:11
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Kupiłam sobie dziś w Biedronce szlafrok wiązany, granatowy, cieniutki akurat będzie na pobyt w szpitalu
I słyszałam bicie serduszka Julka jak poszłam po receptę do mojego rezerwowego lekarza z NFZ
a nawet użyć? P -
Ja Bergo poznałam na ciążach 30+
no jest taką zajebistą laską jak my wszystkie
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/latanie-motocykl-i-dziecko-da-sie-oby,910.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:13
CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Tęskniłam za tym
Ja na FB jakoś ostatnio rzadko jestem ale już dziś planowałam do Ciebie pisać tylko miałam mega duzo załatwiania w mieście więc nie zdążyłam, szybciej wróciłaś
Kim jest Bergo? :>
A Bergo - polecam czytanie pamiętnika jak masz ochotę
ja ją tylko z tego kojarzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:A Ty moglas chociaż sygnały dymne puszczac, że nic Ci nie jest i ze to tylko sraczka Cie złapała
jestem BHPowcemznam zasady używania większości sprzętu i ryzyka z tym związanego
jak wchodzę do ubikacji wywieszam tabliczkę:
jeśli jest wysokie stężenie gazów ogień jest najmniej wskazanygrozi WYBUCHEM!
iwonka1077, Fasia, Ewelcia, Bambi85, KasiaKwiatek, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:lekarz dał Ci swoj stetoskop potrzymać ?
a nawet użyć? P
Jesteś zboczona
On ma prechistoryczny sprzet. U mojej gin słucham bicia serduszka Julka jak mi robi usg, w tej głowicy chyba jest mikrofon czy cuś, a on ma takie małe przenośne urządzonko, które tylko wydaje dźwięk ale nie mierzy częstotliwości bicia. No ale fajnie, że dał posłuchac mimo iż byłam tylko po receptę
Brak mi słów do powyższego postu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 17:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Jesteś zboczona
On ma prechistoryczny sprzet. U mojej gin słucham bicia serduszka Julka jak mi robi usg, w tej głowicy chyba jest mikrofon czy cuś, a on ma takie małe przenośne urządzonko, które tylko wydaje dźwięk ale nie mierzy częstotliwości bicia. No ale fajnie, że dał posłuchac mimo iż byłam tylko po receptę
Brak mi słów do powyższego postu
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny