X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 21:51

weronika86 lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWELCIA w pierwszym momencie pomyslałam... O jaaaa jaki wielki brzuszek... Ale przeviez tam jest ich 2, głupia ja ;) :) :) :)
    Piękny brzuszek, bardzo zgrabny :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia współczuję tej trudnej sytuacji. Może jednak powinnaś z mężem o tym porozmawiać, że przecież Ty nie jesteś służącą. A przecież taki dodatkowy lokator to dla Was też dodatkowy koszt. Zje, wodę zużyje, prąd pewnie też a nawet nie ma widzę szacunku, że mu się tak trafiło jak ślepej kurze ziarko.
    Rudzia, nie powinnaś pomagać już temu ch... skoro tak Cię traktuje. Przecież nic mu nie obiecywałaś i to chyba on jest chory a nie Ty. Nie wierz mu w ani jedno słowo skoro ma takie rozdwojenie jaźni. Powinnaś urwać z nim kontakt żeby móc o nim zapomnieć i nabrać dystansu. Jak będzie się z Tobą kontaktował to nic z tego. On widzi że może zrobić wszystko a Ty i tak będziesz za nim. Naprawdę łatwiej jest w życiu jak się jest zimną, wyrafinowaną suką o dla niego powinnaś się taka stać.
    KasiaKwiatek współczuję i podziwiam, że jesteś w stanie gdzieś wyjść. Ja już dzisiaj zjadłam troszkę kaszki, zupkę i jest ok. Ida do lekarza nie będę szła bo kilka razy już byłam z jelitówką i nic mi nie dała, tylko tyle doradziła co wiem sama. Poza tym tych rzyganek było tylko kilka i ze trzy razy biegunka, więc chyba aż tak się nie odwodniłam. Szybko nadrobię bo lubię jeść.
    Widzę, że temat wagi też był na tapecie. Ja też dziewczynki zaczęłam z nadwagą taką z 15 kg. Do tego jestem niska i mam dodatkowe 8 kg na+. Nie ma się co przejmować zrzucimy po porodzie.
    W każdym razie nie jesteście same. Już się martwiłam, że tylko ja tu jestem przy kości bo wszystkie dziewczyny takie zgrabne szczypioreczki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 15:07

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzięki Bogu nigdy nie miałam jelitówki, więc wam współczuję i szybko wracajcie do zdrowia..

Rudzia ręce opadają co do ojca Twojej małej... pojebałabym go, załatwiłąbym tylko wszystko to co niezbędne dla dziecka czyli alimenty, nazwiska ojca dziecku bym nie dała. Jak sobie pomyślę, że mój ojciec miałby tak traktować moją mamę w ciąży to wolałabym, żeby go w moim życiu nigdy nie było..

weronika86 lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWELCIA śliczny brzusio,az dziw że tam się dwójka maluszków mieści :)
    RUDZIA olej go wiem ze trudno będzie ale nie będziesz cierpieć przynajmniej przez niego, mysl o dziecku nie możesz sie denerwować przecież ciągle
    KLAUDIA no ja bym na dłuższa metę też nie wytrzymała, cosik zrób z nim zawsze możesz zwalić na kaprysy cieżarnej jak mu się cos nie będzie podobać...

Ta a ja miałam zdaje się łazienkę sprzątać :D no nic może po obiedzie:)

Hela85, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja wiem ze Wy macie racje.. ale ja nie potrafie byc zimna suka :( moze dlatego ze ciagle licze na to ze On wkoncu wroci? Wmawiam sobie ze chodzi o Sofie ale tak na prawde to brakuje mi go ;/ chociaz wiem ze jest Ch**em! Nawet nie wiecie jak jest zle gdy klade sie do lozka a tam nikogo nie ma.. nie mam kogos kto porozmawia z brzuszkiem czy sie poprzytula do niego.. nie mam osoby ktora cieszylaby sie z tego ze bedzie rodzicem tak jak ja... no ciezkie to.. :( a jeszcze jak Mala sie urodzi.. bedzie bardzooo ciezko.. a jak Sofii bedzie podobna do Ojca? Ehh zalamie sie :/ ...

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Jest ładna prosta tylko są takie marszczenia po bokach brzuszka ale chyba jest za codzienna jak na swiadkowanie :)
    Aha dzieki! W nowościach tam widzę fajne kiecki bialo czarne we wzory za 79 albo się zaslona owine

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 09:10

Rudzia, Hela85 lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Tak ja wiem ze Wy macie racje.. ale ja nie potrafie byc zimna suka :( moze dlatego ze ciagle licze na to ze On wkoncu wroci? Wmawiam sobie ze chodzi o Sofie ale tak na prawde to brakuje mi go ;/ chociaz wiem ze jest Ch**em! Nawet nie wiecie jak jest zle gdy klade sie do lozka a tam nikogo nie ma.. nie mam kogos kto porozmawia z brzuszkiem czy sie poprzytula do niego.. nie mam osoby ktora cieszylaby sie z tego ze bedzie rodzicem tak jak ja... no ciezkie to.. :( a jeszcze jak Mala sie urodzi.. bedzie bardzooo ciezko.. a jak Sofii bedzie podobna do Ojca? Ehh zalamie sie :/ ...

Domyślam się, że tęsknisz..
    Pewnie też bym tęskniła i nie chodzi o bycie zimną suką tylko rozsądną decyzję. Przecież Cię zraniło to, że najprawdopodobniej z nią jedzie za tą zagranicę - on wcale nie jest zdecydowany żeby wrócić, takie mam odczucie. CHciałby mieć ciebie, małą i przy boku jeszcze inna dupę ( w razie w?? nie wiem). Zachowuje się jak dzieciak. Dla mnie to nieodpowiedzialny człowiek w życiu nie chciałabym się z kimś takim wiązać, nawet jeśli do końća życia miałabym być samą tylko z dzieckiem...
    Byłam w jednym toksycznym związku, rozchodziliśmy się i schodziliśmy, ale nie było szans raczej na wspólne życie i mimo wszystko z tęsknoty za bliskością, seksem i wszystkim po jakimś czasie do siebie wracaliśmy.. Na szczęście poznałam M. Pokochałam, wyszłam za mąż... Czasem tęsknie jeszcze za wcześniejszym... bo to była z mojej strony miłość, ale bardzo wyniszczająca, więc uważam, że podjęłam słuszną decyzję odcinając się od byłego, mimo że wątpliwości miałąm mnóstwo, nawet po ślubie...

Rudzia z całęgo serca życzę Ci żebyś znalazła siłę i go pojebała, bo nie jest wart ani grama twojej uwagi, nie mówiąc o miłości..Czekaj na odpowiedniego faceta, bo warto.. ale trzeba być cierpliwym i troszkę jeszcze pocierpieć

Hela85, Rudzia, Fasia, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wiemy że jest Ci ciężko ale znajdziesz w sobie siłę na to wszystko,nawet wczoraj była mowa o tej dziewczynie co pamiętnik pisze i co, ona ma męża ale jest ze wszystkim sama, on wydaje się być kłodą dla niej niż podporą,czasem lepiej samemu decydować i radzić sobie niż żyć z kimś w kim tak na prawdę nie mamy oparcia a gdy przyjdzie czas to sprawy sercowe sobie poukładasz i będziesz fruwała ze szczęścia

Amy, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zapomniałam napisać Ewelcia brzucho piękny!! Rośnie cały czas, ale tak zgrabnie, że aż się napatrzeć nie mogę :)

Hela super kiecki :) muszę sama kiedyś pójść na jakieś ciucholandy, ale w sumie na święta kupiłam białą bluzkę i chyba nie jest mi nic potrzebne bo ciągle wchodzę w stare, ale jak już brzuch ruszył to pewnie zaraz w nic nie wejdę :P

Hela85, Ewelcia lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 09:10

Hela85, Amy lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D
    dzisiejszy, poranny Olek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 20:52

Rudzia, Hela85, Klaudia90, Krysti, Fasia, kluska, Ewelcia, sylvia007, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ja Cię świetnie rozumiem ale przede wszystkim należy Ci się szacunek, skoro tego nie ma to gdzie tu miejsce na miłość...

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy z Twoją postura to tylko sklepy dla puszystych zostają :D

liloe, Ewelcia, mantissa lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Za Wasze wsparcie ! :* bez Was pewnie dalej bym siedziala i plakala.. Amy masz racje i ja bez Niego czulam sie juz bardzo dobrze az znowu nie zamieszal mi w glowie.. musze byc silna.. juz mu sie nie dam... mam dosc tego ze ciagle mnie obraza a ja przeciez nic nie zrobilam!! To On przeciez napisal ze mnie kocha teskni itd to On ma cos z glowa a nie ja ;/

W Szwecji chyba beda biale swieta :) juz zabielilo , sypie snieg :)

Amy, Hela85, Fasia, iwonka1077, liloe lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Amy ja juz w stare ciuchy nie wchodzę niestety ale na ciuchach jakoś nigdy dla siebie nic nie moge znaleść....poza tym moj rozmiar xs lub s średnio chodliwy :P

e ja teraz to w s już nie wejdę, tzn brzuch może mogłabym wcisnąć ale cycków już nie da rady :) zresztą wole teraz luźne rzeczy więc nawet nie ubieram M z wygody wybieram jakieś L lub eSkowe oversize

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Amy z Twoją postura to tylko sklepy dla puszystych zostają :D
    nie wiem nei odważyłąm się nic kupić prócz bluzki na święta z przeceny :D trochę za duża ale będzie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy brzucho i Dino mega0heart.gif

Amy lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ja bym mu kazała zamknąć drzwi z drugiej strony. Sorry ale on powinien być Wam wdzięczny i się dostosować do Was, mieszkać tak żeby nie być uciazliwym. Kopa w dupe i tyle

‹‹ 1518 1519 1520 1521 1522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ