X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Dziekuje Za Wasze wsparcie ! :* bez Was pewnie dalej bym siedziala i plakala.. Amy masz racje i ja bez Niego czulam sie juz bardzo dobrze az znowu nie zamieszal mi w glowie.. musze byc silna.. juz mu sie nie dam... mam dosc tego ze ciagle mnie obraza a ja przeciez nic nie zrobilam!! To On przeciez napisal ze mnie kocha teskni itd to On ma cos z glowa a nie ja ;/

W Szwecji chyba beda biale swieta :) juz zabielilo , sypie snieg :)

no i widzisz jakie masz mądre przemyślenia :)
    Nie marnuj czasu na tego człowieka bo według mnie nie warto :)
    A Mała, nawet jak będzie przypominać Ci jego to dobrze - bo to może nie jedyna, ale bardzo dobra rzecz jaka Cię spotkała ze strony tego człowieka, dał Ci upragnioną córkę i za to możesz losowi być wdzięczna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 15:39

Rudzia, Hela85, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade do dentysty sadysty:D

hwesta, Hela85 lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja popralam juz pare ubranek i bede teraz prasowac :) mam ich sporo wiec rozkladam na raty bo pozniej nie dam rady stac przy desce 5 godzin :P alee te male ubranka sa slodziuskie :) pozniej jade sobie kupic buty na zime wygodne bo w tej chwili mam tylko kozaki ktore ciezko mi by bylo ubierac i emu w ktorych tej zimy jest mi za goraco :P

Amy, Ewelcia lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzis w " Rozmowach w Toku" - ubieraja mi wnuka w czarne spioszki i cwieki :P

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krótki spacer zaliczony, po drodze wstąpiłam do H&M fajne przeceny się zaczęły ale oczywiście nic dla siebie nie znalazłam, bo co z tego, że brzuch duży jak w ramionach i rękach dalej jestem szczypior i wszystko wisi? Kupiłam za to czapkę dla siebie, komin dla męża i skarpetki dla Julka :D

EWELCIA - brzuszek masz cudowny! Widać, że tylko on rośnie :) dzieciaczki mają duży domek :)

AMY fajnie, że w końcu M1 dla Olka ruszyło :) widać postępy we wzroście :)

HELA fajne kiecki! Ta druga w moim stylu :) Chętnie poszłabym do jakiegoś ciucholandu ale zbyt długie stanie troszkę mnie męczy ostatnio, nie chcę przeholować, a dziś i tak mi zeszło dość dużo na chodzeniu ..

Współczuję jelitówki ! Miałam raz w życiu i wolę o tym nie pamiętać :/

RUDZIA Kochana, chyba dziewczyny już wszystko napisały. Postaraj się go olać, nie odbieraj tel, nie odpisuj na smsy. Wiem, że jest ciężko, będzie jeszcze ciężej po porodzie ale z drugiej strony jak Sofia będzie na świecie to dostaniesz takiego powera, że on przestanie dla Ciebie istnieć :) Jesteś silna! Piękna! Młoda! Cały świat stoi dla Ciebie otworem, a miłość często zjawia się znikąd, nieproszona :) Życzę Ci tego!

Hela85, Amy, Rudzia, Ewelcia lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co wy z tymi czarnymi sukienkami wszystkie :) hihi hela ladne sukieneczku ta pierwsza mega jest :) ale tak jak patrze to kazda pokazuje czarne jakas moda na czarny jest:D ja wczoraj przymierzalam tez czarną i sobie mysle nieee czarna cos inne musze wybrać .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:01

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i kupiłam sobie 1,5 kg mandarynek w Biedronce :D omnomnomnom :D

Hela85, Amy, mantissa, Ewelcia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Co wy z tymi czarnymi sukienkami wszystkie :) hihi hela ladne sukieneczku ta pierwsza mega jest :) ale tak jak patrze to kazda pokazuje czarne jakas moda na czarny jest:D ja wczoraj przymierzalam tez czarną i sobie mysle nieee czarna cos inne musze wybrać .
    Krysti ja z kolei nie mam wiele czarnych ubrań i dla odmiany dziś kupiłam a za 8zł to grzech nie wziąć, do tej drugiej mam taki długi sweter jasno szary ze srebrną nitką i tak będę w święta śmigała:)

poza tym moje udziska trzeba czarnym skorygować bo coś nie trzymają się w ryzach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:05

Krysti lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uwielbiam czarny kolor :D

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    AMY zlituj się po 22 godzinie wrzucaj te golizne :D hehe
    Ślicznie :)
    Wiem ze jest przed 22 dlatego majtki ubralam :P

Hela85, Anka1501, Fasia, Ewelcia, iwonka1077, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubie mandarynki ale za duzo przy tym ciapania.. bo ja je obieram z tych blonek :P no chyba ze sa wyjatkowo miekkie to sie juz zlituje i polkne :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:08

Ewelcia lubi tę wiadomość

• kluska Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia Amy ma rację. Pomyśl, że nawet jakby udało Ci się jakoś uratować ten związek to jaka Cię czeka z nim przyszłość. Ciągły lęk czy znów Cię nie zostawi, okłamie, zdradzi. Tak się na dłuższą metę nie da. W związku najważniejsze jest zaufanie i wzajemny szacunek. Zobaczysz że znajdziesz kogoś kto Ci to da i jeszcze będziesz się cieszyła, że nie jesteś z tym dupkiem.
    Amy zazdroszczę tej figury. Jesteś niesamowicie zbudowana. Brzuchol już śliczny i taki zgrabniutki.
    Fasia właśnie miałam się Ciebie zapytać czy Ty nie przesadzasz z tym łażeniem ? ;) szew dodał Ci skrzydeł ale mimo to bądź ostrożna.

Rudzia lubi tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chciałam fote wrzucić ale nie będę was straszyć rozstepami a w ciuchach to tak nie widać brzucha :)

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY wymyślasz :D

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Krysti ja z kolei nie mam wiele czarnych ubrań i dla odmiany dziś kupiłam a za 8zł to grzech nie wziąć, do tej drugiej mam taki długi sweter jasno szary ze srebrną nitką i tak będę w święta śmigała:)

poza tym moje udziska trzeba czarnym skorygować bo coś nie trzymają się w ryzach
    Ah jak masz sweterek sliczny to super :) no cena atrakcyjna sama bym brala:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:15

Hela85 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Fasia właśnie miałam się Ciebie zapytać czy Ty nie przesadzasz z tym łażeniem ? ;) szew dodał Ci skrzydeł ale mimo to bądź ostrożna.

Ale ja się mam ruszać. Nie wolno mi stać w jednym miejscu zbyt długo czyli np przy myciu naczyń czy gotowaniu. Mam spacerować. Po każdym posiłku 2godz leżenia, a później wolno mi iść :) W H&M nie zeszło mi jakoś mega długo ale wystarczająco żeby sobie odpuścić kolejny sklep :)

Dbam o siebie, mąż mi nie pozwala inaczej. Codziennie mam suszenie głowy, że tego mi nie wolno i tamtego, wszyscy wokół mi trują tyłek za przeproszeniem :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam chora na punkcie czarnych ubran dzięki mojem mamie juz nie jestem bo mi wszystkie ciuchy czarne wyrzucila juz jako dziweczynka czarny tylko byl u mnie :) i juz nie kupuje czarnych bo umnie czarne gacie nawet byly staniki mama myslala ze ja jakas szatanistka w sekte weszlam haha

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANKA dawaj fotę !! :)

Anka1501, Hela85, mantissa, Rudzia lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś cały dzień jak waleń leżę ;) i przesilam senność żeby w nocy moc spać. Coś mi się wydaje,ze 3 trymestr będzie cięższy niż 2 ;) 3 stycznia wchodzę w 3 trymestr:)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 06:26

Amy, Fasia, Hela85, hwesta, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

‹‹ 1519 1520 1521 1522 1523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ