Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dziekuje Za Wasze wsparcie ! :* bez Was pewnie dalej bym siedziala i plakala.. Amy masz racje i ja bez Niego czulam sie juz bardzo dobrze az znowu nie zamieszal mi w glowie.. musze byc silna.. juz mu sie nie dam... mam dosc tego ze ciagle mnie obraza a ja przeciez nic nie zrobilam!! To On przeciez napisal ze mnie kocha teskni itd to On ma cos z glowa a nie ja ;/
W Szwecji chyba beda biale swietajuz zabielilo , sypie snieg
no i widzisz jakie masz mądre przemyślenia
Nie marnuj czasu na tego człowieka bo według mnie nie warto
A Mała, nawet jak będzie przypominać Ci jego to dobrze - bo to może nie jedyna, ale bardzo dobra rzecz jaka Cię spotkała ze strony tego człowieka, dał Ci upragnioną córkę i za to możesz losowi być wdzięczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 15:39
Rudzia, Hela85, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja popralam juz pare ubranek i bede teraz prasowac
mam ich sporo wiec rozkladam na raty bo pozniej nie dam rady stac przy desce 5 godzin
alee te male ubranka sa slodziuskie
pozniej jade sobie kupic buty na zime wygodne bo w tej chwili mam tylko kozaki ktore ciezko mi by bylo ubierac i emu w ktorych tej zimy jest mi za goraco
Amy, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Krótki spacer zaliczony, po drodze wstąpiłam do H&M fajne przeceny się zaczęły ale oczywiście nic dla siebie nie znalazłam, bo co z tego, że brzuch duży jak w ramionach i rękach dalej jestem szczypior i wszystko wisi? Kupiłam za to czapkę dla siebie, komin dla męża i skarpetki dla Julka
EWELCIA - brzuszek masz cudowny! Widać, że tylko on rośniedzieciaczki mają duży domek
AMY fajnie, że w końcu M1 dla Olka ruszyłowidać postępy we wzroście
HELA fajne kiecki! Ta druga w moim styluChętnie poszłabym do jakiegoś ciucholandu ale zbyt długie stanie troszkę mnie męczy ostatnio, nie chcę przeholować, a dziś i tak mi zeszło dość dużo na chodzeniu ..
Współczuję jelitówki ! Miałam raz w życiu i wolę o tym nie pamiętać
RUDZIA Kochana, chyba dziewczyny już wszystko napisały. Postaraj się go olać, nie odbieraj tel, nie odpisuj na smsy. Wiem, że jest ciężko, będzie jeszcze ciężej po porodzie ale z drugiej strony jak Sofia będzie na świecie to dostaniesz takiego powera, że on przestanie dla Ciebie istniećJesteś silna! Piękna! Młoda! Cały świat stoi dla Ciebie otworem, a miłość często zjawia się znikąd, nieproszona
Życzę Ci tego!
Hela85, Amy, Rudzia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo wy z tymi czarnymi sukienkami wszystkie
hihi hela ladne sukieneczku ta pierwsza mega jest
ale tak jak patrze to kazda pokazuje czarne jakas moda na czarny jest:D ja wczoraj przymierzalam tez czarną i sobie mysle nieee czarna cos inne musze wybrać .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:01
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Co wy z tymi czarnymi sukienkami wszystkie
hihi hela ladne sukieneczku ta pierwsza mega jest
ale tak jak patrze to kazda pokazuje czarne jakas moda na czarny jest:D ja wczoraj przymierzalam tez czarną i sobie mysle nieee czarna cos inne musze wybrać .
poza tym moje udziska trzeba czarnym skorygować bo coś nie trzymają się w ryzachWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:05
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia Amy ma rację. Pomyśl, że nawet jakby udało Ci się jakoś uratować ten związek to jaka Cię czeka z nim przyszłość. Ciągły lęk czy znów Cię nie zostawi, okłamie, zdradzi. Tak się na dłuższą metę nie da. W związku najważniejsze jest zaufanie i wzajemny szacunek. Zobaczysz że znajdziesz kogoś kto Ci to da i jeszcze będziesz się cieszyła, że nie jesteś z tym dupkiem.
Amy zazdroszczę tej figury. Jesteś niesamowicie zbudowana. Brzuchol już śliczny i taki zgrabniutki.
Fasia właśnie miałam się Ciebie zapytać czy Ty nie przesadzasz z tym łażeniem ?szew dodał Ci skrzydeł ale mimo to bądź ostrożna.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Krysti ja z kolei nie mam wiele czarnych ubrań i dla odmiany dziś kupiłam a za 8zł to grzech nie wziąć, do tej drugiej mam taki długi sweter jasno szary ze srebrną nitką i tak będę w święta śmigała:)
poza tym moje udziska trzeba czarnym skorygować bo coś nie trzymają się w ryzachno cena atrakcyjna sama bym brala:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:15
Hela85 lubi tę wiadomość
-
kluska wrote:Fasia właśnie miałam się Ciebie zapytać czy Ty nie przesadzasz z tym łażeniem ?
szew dodał Ci skrzydeł ale mimo to bądź ostrożna.
Ale ja się mam ruszać. Nie wolno mi stać w jednym miejscu zbyt długo czyli np przy myciu naczyń czy gotowaniu. Mam spacerować. Po każdym posiłku 2godz leżenia, a później wolno mi iśćW H&M nie zeszło mi jakoś mega długo ale wystarczająco żeby sobie odpuścić kolejny sklep
Dbam o siebie, mąż mi nie pozwala inaczej. Codziennie mam suszenie głowy, że tego mi nie wolno i tamtego, wszyscy wokół mi trują tyłek za przeproszeniem -
nick nieaktualnyJa bylam chora na punkcie czarnych ubran dzięki mojem mamie juz nie jestem bo mi wszystkie ciuchy czarne wyrzucila juz jako dziweczynka czarny tylko byl u mnie
i juz nie kupuje czarnych bo umnie czarne gacie nawet byly staniki mama myslala ze ja jakas szatanistka w sekte weszlam haha
-
nick nieaktualny