X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLA no to rzeczywiście niefajnie .. w takim razie szukałabym lekarza zeby sprawdził, a na IP bym jechała jakby naprawdę była taka potrzeba ..

AMY to fajnie, że tym razem uda się spędzić Święta razem :) korzystajcie! :))

ANGELA ty sknero !! :P

Amy lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    I tak się nie podziele :P widzisz tam w tle leży zły pies pogoni Cię jak się do koszyczka zbliżysz :P
    psa sie nie boję :P z jednym już sypiam :P

Fasia, Anka1501, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My budujemy dom od podstaw narazie udaje się z oszczędności i pożyczek od rodziny mamy stan surowy zamknięty teraz instalacje i wykonczeniowka plan jest taki żeby się wprowadzić tylko na dol w wakacje ale czy się uda to nie wiem. Pewnie kredyt jakiś trzeba będzie wziasc tylko ze my oboje mamy umowy na czas określony i to jest problem.

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:00

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę coś zjeść, pod prysznic i ścielić łóżko a później do Was wracam, chociaż pewnie zanim wrócę to już wszystkie pójdziecie spać :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Nie mamy ślubu. Jak byłam w klasie maturalnej to on wszystko pozamykal tam u siebie (miał firmę) i przeprowadził się do mnie (mieszkanie rodziców) a prace od razu znalazł, przyjęli go jeszcze jak pod Łodzią mieszkał.

No to dobrze, że nie miał problemów. Facet szybciej znajdzie pracę, niż baba i to jeszcze z rocznym dzieckiem, więc podejrzewam że będzie mi ciężko.. ale może sobie coś załatwię albo znajdę :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    OLA no to rzeczywiście niefajnie .. w takim razie szukałabym lekarza zeby sprawdził, a na IP bym jechała jakby naprawdę była taka potrzeba ..

AMY to fajnie, że tym razem uda się spędzić Święta razem :) korzystajcie! :))

ANGELA ty sknero !! :P

No ja juz teraz spanikowalam z tymi wodami i pewnie gdyby mnie zbadał jakiś lekarz prywatnie to bym nie musiała leżeć w szpitalu bo infekcje czy więzadła to można w domu kurowac ale to była sobota i do nikogo się nie mogłam dostać a leciało mi spiro tego. Dlatego teraz juz tak pochopnie nie będę leciała na IP :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    No u nas dom trzeba było dostosować do 2 rodzin - dom został wcześniej przebudowany zanim mojego męża ojciec zmarł. No i od tego czasu minęło 15 lat - więc trzeba było wszystko odświeżyć. Nas za jakiś czas czeka remont całego poddasza bo 15 lat temu nie było takiej technologi i materiałów i niestety tam jest dosyc zimno a ma tam być pokój małej więc będzie trzeba to robić.

W naszym domu mieszkały kiedyś 4 rodziny. Pokoje były porobione jakby po dwa - jeden był z piecem i przez niego się przechodziło do następnego. Liczniki są na dole osobne i u nas na górze też osobne. Teraz musieliśmy wyburzyć ściany, wybudować całą lukarnę na szerokość domu, bo to poddasze więc skośna ściana zabierała całe miejsce w środku i nie mielibyśmy gdzie zrobić kuchni i łazienki, a teraz dzięki lukarnie jest bardzo dużo miejsca. Musimy tylko zrobić kanalizacje, wszystkie instalacje, ogrzewanie, zerwać sufity bo są pozarywane, zerwać stare deski z podłóg i dać nowe, wybudować ściany, sufit na lukarnie i w ciul innych rzeczy o których ja dziecko bloku nie mam pojęcia. Wykończeniówka jak to mówi mąż to będzie sama przyjemność :P
    Oj to pewnie będzie dużo babrania z tym Waszym poddaszem. Ale fakt trzeba dobrze ocieplić, bo od dachu ciągnie - wiem bo u nas na górze też zimno więc też trzeba się tym zająć

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No to dobrze, że nie miał problemów. Facet szybciej znajdzie pracę, niż baba i to jeszcze z rocznym dzieckiem, więc podejrzewam że będzie mi ciężko.. ale może sobie coś załatwię albo znajdę :)

To prawda, facetowi łatwiej. On robi to co lubi i jeździ na wszystkie możliwe szkolenia. Ja tez bym pewnie szybko prace znalazła ale myślę, że na gorszych warunkach. On mi ostatnio truje ze chce złożyć papiery na szefa oddziału ale w Rzeszowie... to cała Polska :/ wiem, że chce się rozwijać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    To prawda, facetowi łatwiej. On robi to co lubi i jeździ na wszystkie możliwe szkolenia. Ja tez bym pewnie szybko prace znalazła ale myślę, że na gorszych warunkach. On mi ostatnio truje ze chce złożyć papiery na szefa oddziału ale w Rzeszowie... to cała Polska :/ wiem, że chce się rozwijać...
    to musielibyście się przeprowadzać.. ja bym złożyła z ciekawości :D ja mam do rzeszowa 30 km, mieszkanie teraz tam będziemy kupować więc właśnie tam musze poszukać pracy... ech nawet jeszcze o tym nie chce myśleć.. :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANGELA no niestety ja dopiero teraz widzę ile wszystko kosztuje .. jak się jedzie do takiej Castoramy to sie płaci w setkach albo tysiącach złotych .. masakra ..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    to musielibyście się przeprowadzać.. ja bym złożyła z ciekawości :D ja mam do rzeszowa 30 km, mieszkanie teraz tam będziemy kupować więc właśnie tam musze poszukać pracy... ech nawet jeszcze o tym nie chce myśleć.. :)

No właśnie. Ja mu mowilam, że jak on chce to niech składa, ja sobie pracę znajdę lub cos swojego otworze. Ale on myśli, że będę z tego powodu nieszczęśliwa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2b0ecf89c21.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ca5e3840b1b.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b8a2662a71c.jpg nasz Dom juz stoi na przyszly rok juz tata elewacje bedzie robil i tynki od srodka ,a my w lecie jedziemy kamien zamowic i bedziemy rownac ziemie i wysypiemy kamieniem narazie i srodek damy by nic nie roslo zadne badziewie .

Anka1501, Robotka1, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzewka posadzic :) juzcsię doczekac nie mogę.

Anka1501 lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże zazdroszcze wam...my w marcu idziemy na wynajem jakiś a do roku jak sie uda dostaniemy mieszkanie od miasta...ehh marzenia..

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    No właśnie. Ja mu mowilam, że jak on chce to niech składa, ja sobie pracę znajdę lub cos swojego otworze. Ale on myśli, że będę z tego powodu nieszczęśliwa.
    nawet jak będziesz to szybko się odnajdziesz, będziesz miała w koncu dwie najważniejsze osoby obok siebie :) też bym nie chciała hamować męża, dlatego się poświęcam i to ja się dostosowuję do jego planów ;)

Fasia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:

Rok temu chciał do Dubaju jechać na kontrakt 2-letni. Tam by mnie nie zabrał i zrezygnował

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dom nam pilnuje taki pan zaglada tam sprawdza czy wszystko ok jest .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Rok temu chciał do Dubaju jechać na kontrakt 2-letni. Tam by mnie nie zabrał i zrezygnował
    no ale teraz ma możliwość żebyście się razem przeneiśli to niech skorzysta, jeśli dla Ciebie to nie jest żaden problem :)

‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ