SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLA no to rzeczywiście niefajnie .. w takim razie szukałabym lekarza zeby sprawdził, a na IP bym jechała jakby naprawdę była taka potrzeba ..

AMY to fajnie, że tym razem uda się spędzić Święta razem :) korzystajcie! :))

ANGELA ty sknero !! :P

Amy lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    I tak się nie podziele :P widzisz tam w tle leży zły pies pogoni Cię jak się do koszyczka zbliżysz :P
    psa sie nie boję :P z jednym już sypiam :P

Fasia, Anka1501, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My budujemy dom od podstaw narazie udaje się z oszczędności i pożyczek od rodziny mamy stan surowy zamknięty teraz instalacje i wykonczeniowka plan jest taki żeby się wprowadzić tylko na dol w wakacje ale czy się uda to nie wiem. Pewnie kredyt jakiś trzeba będzie wziasc tylko ze my oboje mamy umowy na czas określony i to jest problem.

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:00

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę coś zjeść, pod prysznic i ścielić łóżko a później do Was wracam, chociaż pewnie zanim wrócę to już wszystkie pójdziecie spać :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Nie mamy ślubu. Jak byłam w klasie maturalnej to on wszystko pozamykal tam u siebie (miał firmę) i przeprowadził się do mnie (mieszkanie rodziców) a prace od razu znalazł, przyjęli go jeszcze jak pod Łodzią mieszkał.

No to dobrze, że nie miał problemów. Facet szybciej znajdzie pracę, niż baba i to jeszcze z rocznym dzieckiem, więc podejrzewam że będzie mi ciężko.. ale może sobie coś załatwię albo znajdę :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    OLA no to rzeczywiście niefajnie .. w takim razie szukałabym lekarza zeby sprawdził, a na IP bym jechała jakby naprawdę była taka potrzeba ..

AMY to fajnie, że tym razem uda się spędzić Święta razem :) korzystajcie! :))

ANGELA ty sknero !! :P

No ja juz teraz spanikowalam z tymi wodami i pewnie gdyby mnie zbadał jakiś lekarz prywatnie to bym nie musiała leżeć w szpitalu bo infekcje czy więzadła to można w domu kurowac ale to była sobota i do nikogo się nie mogłam dostać a leciało mi spiro tego. Dlatego teraz juz tak pochopnie nie będę leciała na IP :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    No u nas dom trzeba było dostosować do 2 rodzin - dom został wcześniej przebudowany zanim mojego męża ojciec zmarł. No i od tego czasu minęło 15 lat - więc trzeba było wszystko odświeżyć. Nas za jakiś czas czeka remont całego poddasza bo 15 lat temu nie było takiej technologi i materiałów i niestety tam jest dosyc zimno a ma tam być pokój małej więc będzie trzeba to robić.

W naszym domu mieszkały kiedyś 4 rodziny. Pokoje były porobione jakby po dwa - jeden był z piecem i przez niego się przechodziło do następnego. Liczniki są na dole osobne i u nas na górze też osobne. Teraz musieliśmy wyburzyć ściany, wybudować całą lukarnę na szerokość domu, bo to poddasze więc skośna ściana zabierała całe miejsce w środku i nie mielibyśmy gdzie zrobić kuchni i łazienki, a teraz dzięki lukarnie jest bardzo dużo miejsca. Musimy tylko zrobić kanalizacje, wszystkie instalacje, ogrzewanie, zerwać sufity bo są pozarywane, zerwać stare deski z podłóg i dać nowe, wybudować ściany, sufit na lukarnie i w ciul innych rzeczy o których ja dziecko bloku nie mam pojęcia. Wykończeniówka jak to mówi mąż to będzie sama przyjemność :P
    Oj to pewnie będzie dużo babrania z tym Waszym poddaszem. Ale fakt trzeba dobrze ocieplić, bo od dachu ciągnie - wiem bo u nas na górze też zimno więc też trzeba się tym zająć

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No to dobrze, że nie miał problemów. Facet szybciej znajdzie pracę, niż baba i to jeszcze z rocznym dzieckiem, więc podejrzewam że będzie mi ciężko.. ale może sobie coś załatwię albo znajdę :)

To prawda, facetowi łatwiej. On robi to co lubi i jeździ na wszystkie możliwe szkolenia. Ja tez bym pewnie szybko prace znalazła ale myślę, że na gorszych warunkach. On mi ostatnio truje ze chce złożyć papiery na szefa oddziału ale w Rzeszowie... to cała Polska :/ wiem, że chce się rozwijać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    To prawda, facetowi łatwiej. On robi to co lubi i jeździ na wszystkie możliwe szkolenia. Ja tez bym pewnie szybko prace znalazła ale myślę, że na gorszych warunkach. On mi ostatnio truje ze chce złożyć papiery na szefa oddziału ale w Rzeszowie... to cała Polska :/ wiem, że chce się rozwijać...
    to musielibyście się przeprowadzać.. ja bym złożyła z ciekawości :D ja mam do rzeszowa 30 km, mieszkanie teraz tam będziemy kupować więc właśnie tam musze poszukać pracy... ech nawet jeszcze o tym nie chce myśleć.. :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANGELA no niestety ja dopiero teraz widzę ile wszystko kosztuje .. jak się jedzie do takiej Castoramy to sie płaci w setkach albo tysiącach złotych .. masakra ..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    to musielibyście się przeprowadzać.. ja bym złożyła z ciekawości :D ja mam do rzeszowa 30 km, mieszkanie teraz tam będziemy kupować więc właśnie tam musze poszukać pracy... ech nawet jeszcze o tym nie chce myśleć.. :)

No właśnie. Ja mu mowilam, że jak on chce to niech składa, ja sobie pracę znajdę lub cos swojego otworze. Ale on myśli, że będę z tego powodu nieszczęśliwa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2b0ecf89c21.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ca5e3840b1b.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b8a2662a71c.jpg nasz Dom juz stoi na przyszly rok juz tata elewacje bedzie robil i tynki od srodka ,a my w lecie jedziemy kamien zamowic i bedziemy rownac ziemie i wysypiemy kamieniem narazie i srodek damy by nic nie roslo zadne badziewie .

Anka1501, Robotka1, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzewka posadzic :) juzcsię doczekac nie mogę.

Anka1501 lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże zazdroszcze wam...my w marcu idziemy na wynajem jakiś a do roku jak sie uda dostaniemy mieszkanie od miasta...ehh marzenia..

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    No właśnie. Ja mu mowilam, że jak on chce to niech składa, ja sobie pracę znajdę lub cos swojego otworze. Ale on myśli, że będę z tego powodu nieszczęśliwa.
    nawet jak będziesz to szybko się odnajdziesz, będziesz miała w koncu dwie najważniejsze osoby obok siebie :) też bym nie chciała hamować męża, dlatego się poświęcam i to ja się dostosowuję do jego planów ;)

Fasia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:

Rok temu chciał do Dubaju jechać na kontrakt 2-letni. Tam by mnie nie zabrał i zrezygnował

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dom nam pilnuje taki pan zaglada tam sprawdza czy wszystko ok jest .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Rok temu chciał do Dubaju jechać na kontrakt 2-letni. Tam by mnie nie zabrał i zrezygnował
    no ale teraz ma możliwość żebyście się razem przeneiśli to niech skorzysta, jeśli dla Ciebie to nie jest żaden problem :)

‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ