X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Boże zazdroszcze wam...my w marcu idziemy na wynajem jakiś a do roku jak sie uda dostaniemy mieszkanie od miasta...ehh marzenia..

Młodziutka jesteś, jeszcze dacie rade :)

Fasia, Krysti, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Boże zazdroszcze wam...my w marcu idziemy na wynajem jakiś a do roku jak sie uda dostaniemy mieszkanie od miasta...ehh marzenia..
    U nas gdyby nie pomoc rodziców to by domu nie bylo choc moj R zapierdzielal tu w uk na to tez .Cięzko to i tak dom nie skonczony juz za dwa lata bedzie :) wtaz z meblami wszystkim .Ja tez od nastepnego roku biore się za robote tylko ignas bedzie mial 6 miesiecy 7 juz zaczynam pracowac na nas rowniez .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 23:14

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle pozytywnie, na początku będzie ciężko ,bo to jednak zaskoczenie ten dzidziuś ale potem jak podrośnie kto wie może wreszcie będziemy mieli swoje duże mieszkanko albo będzie nas stać na jakiś niewielki domek,parterówka mmmm :) <marzy>

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    nawet jak będziesz to szybko się odnajdziesz, będziesz miała w koncu dwie najważniejsze osoby obok siebie :) też bym nie chciała hamować męża, dlatego się poświęcam i to ja się dostosowuję do jego planów ;)

Trzy osoby :) zobaczymy jak będzie, ja go wspieram w tym jak mogę a sama się szybko odnajde w nowym miejscu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Trzy osoby :) zobaczymy jak będzie, ja go wspieram w tym jak mogę a sama się szybko odnajde w nowym miejscu :)
    no jak urodzisz to już 3 :D
    to go napędzaj do działania :)

ja swojego trochę na początku hamowałam, bo on nigdy mi nie poszedł na rękę więc dlaczego ja miałabym mu pójść, ale od jakiegoś czasu już odpuściłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plecy mnie bolą u góry cosik mam nadxieje ze przejdzie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi niedobrze!!! :/ buu

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy zobaczysz wszystko się zmieni jak Olek przyjdzie na świat wtedy szybko wezmiesz się do działania i znajdziesz szybciuutko pracę albo i on się przeniesie.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki... Planujęcie jeszcze dzieci?? my juz nie chcemy i się zastanawiam nad antykoncepcja. Myślałam o spirali ale mój chyba woli wazektomie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ale mi niedobrze!!! :/ buu

Co zjadłaś ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia - on się przeniesie, ale tylko do Rzeszowa właśnie i ja tam będę musiałą szukać pracy :) jak nie to działalność i szkolenia ludzi, nic więcej mi nie zostanie, działalność i tak miałam zakładać ale wolałam być na etacie plus działalność.. zobaczymy.. a co jadłam? o 19 zjadłam rybę z obiadu z kapustą kiszoną :/ może właśnie z głodu mi niedobrze..
    wzięłam rennie może mi przejdzie a jak nie to muszę coś chyba zjeść? albo pójść spać

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    A tak z innej beczki... Planujęcie jeszcze dzieci?? my juz nie chcemy i się zastanawiam nad antykoncepcja. Myślałam o spirali ale mój chyba woli wazektomie...

ja myślę o dwójce jeszcze :P Ale tak jak mówiłąm kiedyś od razu chce drugie i jakoś przed 40 trzecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 23:24

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Andzia - on się przeniesie, ale tylko do Rzeszowa właśnie i ja tam będę musiałą szukać pracy :) jak nie to działalność i szkolenia ludzi, nic więcej mi nie zostanie, działalność i tak miałam zakładać ale wolałam być na etacie plus działalność.. zobaczymy.. a co jadłam? o 19 zjadłam rybę z obiadu z kapustą kiszoną :/ może właśnie z głodu mi niedobrze..
    wzięłam rennie może mi przejdzie a jak nie to muszę coś chyba zjeść? albo pójść spać

Zjedz coś :P bo w nocy cię głód zaatakuje :P

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja tak :) zaraz jak ignasia odchowamy nastepne :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije barszcz czerwony :)naszlo mnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Zjedz coś :P bo w nocy cię głód zaatakuje :P

nie budzę się wnocy więc jest szansa że przespię :P okej kłądę się bo jeszcze trochę i się zbełtam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śpijcie dobrze laski :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja może i bym chciała jeszcze jedno ale muszę też myśleć o TZ, czwórka synów to dla niego i tak dużo ;) tez bym chciała, żeby trochę odzyl a nie do emerytury tylko na dzieci robił... Wiec juz więcej nie chcemy

mantissa lubi tę wiadomość

‹‹ 1579 1580 1581 1582 1583 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ