Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Boże zazdroszcze wam...my w marcu idziemy na wynajem jakiś a do roku jak sie uda dostaniemy mieszkanie od miasta...ehh marzenia..
wtaz z meblami wszystkim .Ja tez od nastepnego roku biore się za robote tylko ignas bedzie mial 6 miesiecy 7 juz zaczynam pracowac na nas rowniez .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 23:14
-
Myśle pozytywnie, na początku będzie ciężko ,bo to jednak zaskoczenie ten dzidziuś ale potem jak podrośnie kto wie może wreszcie będziemy mieli swoje duże mieszkanko albo będzie nas stać na jakiś niewielki domek,parterówka mmmm
<marzy>
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:nawet jak będziesz to szybko się odnajdziesz, będziesz miała w koncu dwie najważniejsze osoby obok siebie
też bym nie chciała hamować męża, dlatego się poświęcam i to ja się dostosowuję do jego planów
Trzy osobyzobaczymy jak będzie, ja go wspieram w tym jak mogę a sama się szybko odnajde w nowym miejscu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Trzy osoby
zobaczymy jak będzie, ja go wspieram w tym jak mogę a sama się szybko odnajde w nowym miejscu
to go napędzaj do działania
ja swojego trochę na początku hamowałam, bo on nigdy mi nie poszedł na rękę więc dlaczego ja miałabym mu pójść, ale od jakiegoś czasu już odpuściłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia - on się przeniesie, ale tylko do Rzeszowa właśnie i ja tam będę musiałą szukać pracy
jak nie to działalność i szkolenia ludzi, nic więcej mi nie zostanie, działalność i tak miałam zakładać ale wolałam być na etacie plus działalność.. zobaczymy.. a co jadłam? o 19 zjadłam rybę z obiadu z kapustą kiszoną
może właśnie z głodu mi niedobrze..
wzięłam rennie może mi przejdzie a jak nie to muszę coś chyba zjeść? albo pójść spać -
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:A tak z innej beczki... Planujęcie jeszcze dzieci?? my juz nie chcemy i się zastanawiam nad antykoncepcja. Myślałam o spirali ale mój chyba woli wazektomie...
ja myślę o dwójce jeszczeAle tak jak mówiłąm kiedyś od razu chce drugie i jakoś przed 40 trzecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 23:24
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Andzia - on się przeniesie, ale tylko do Rzeszowa właśnie i ja tam będę musiałą szukać pracy
jak nie to działalność i szkolenia ludzi, nic więcej mi nie zostanie, działalność i tak miałam zakładać ale wolałam być na etacie plus działalność.. zobaczymy.. a co jadłam? o 19 zjadłam rybę z obiadu z kapustą kiszoną
może właśnie z głodu mi niedobrze..
wzięłam rennie może mi przejdzie a jak nie to muszę coś chyba zjeść? albo pójść spać
Zjedz cośbo w nocy cię głód zaatakuje
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny