X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubie słodycze, ale chyba przerzucę się na orzechy bo też lubie :P

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy on dopiero 13 stycznia wraca ?? A święta ??
    w wigilie ma jeszcze kurs do 13 godz więc w domu będzie jak dobrze pójdzie na 20, w niedziele wraca z powrotem :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    AAA no koszyczek jakiś problem ?:P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cb7f259aa7d.jpg

buahahahahaha :P jakiś taki maluuuutki? :P

Angela89 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    mój nie tyle w delegacje, co włąśnie mamy prace oddalone o 70 km więc generalnie mieszkamy osobno :) ale przyszły rok się już lepiej zapowiada :)

Aaaa... To faktycznie. chociaz powiem Ci ze jak poznałam mojego "przypadkiem " to on mieszkał 460km ode mnie i tak jeździł do mnie co dwa lub trzy tygodnie... Przez 1,5roku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:59

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Przykro ale co zrobić... Ale dzięki temu za rok lub dwa kupimy mieszkanie za gotówkę i nie będziemy się zadluzac na x lat...

No to tego akurat zazdroszczę ... My jesteśmy mega szczęśliwi, że teściowie zgodzili się żebyśmy sobie całą górę w domu zagospodarowali na nasze mieszkanie, bo dzięki temu wzięliśmy kredyt "tylko" na 12 lat, a nie na 30 jak większość znajomych. W domu więcej miejsca niż w mieszkaniu .. także to akurat fajnie, ze będzie Was stać na zakup gotówkowy

Angela będzie zdrowiej z orzechami :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Aaaa... To faktycznie. chociaz powiem Ci ze jak poznałam mojego "przypadkiem " to on mieszkał 460km ode mnie i tak jeździł do mnie co dwa lub trzy tygodnie... Przez 1,5roku...

łojezusie!
    ale po ślubie już razem mieszkaliście?

my jesteśmy ponad dwa lata po ślubie i non stop krążymy :) Ale żona się poświęci i poszuka pracy gdzie indziej, bo mąż nie pójdzie na rękę jak zwykle ;) jak zobaczy jak trudno mi będzie znaleźć nową pracę to zrozumie... że jego przeniesienie z komendy na komende to pikuś...

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój bierze wolne między Świętami a Nowym Rokiem i tym sposobem idzie do pracy w Wigilię później się byczymy i wraca do pracy 5 stycznia :D

AMY dobrze, że na Święta będzie ! Myślałam, że sama z Olkiem będziesz :(

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:00

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    buahahahahaha :P jakiś taki maluuuutki? :P

On tylko tak nie pozornie wygląda kg cukierków wchodzi :D Zobacz już dno widać a to źlee !!

Fasia lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja mówiłam lekarzowi na IP, że przysłała mnie tutaj położna żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze i mówiłam, że jeśli wszystko jest dobrze to ja chętnie wrócę do domu. Lekarz zrobił usg i mówi, że on by sugerował zebym została na oddziale. Czyli z tego wynika, że jeśli wszystko byłoby dobrze to by mnie wypuścili. Może u Ciebie też tak jest ?

Ja odkąd jestem w ciąży słodkiego nie jem wcale :) Poza chałką z dżemem :D

No właśnie odrazu każą się przebierać i zakładają teczkę bez badania nawet pielęgniarka mi powiedziała ostatnio ze tu nie jest prowadzona przychodnia i albo klasę się do szpitala albo odmawiam przyjęcia

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A mój bierze wolne między Świętami a Nowym Rokiem i tym sposobem idzie do pracy w Wigilię później się byczymy i wraca do pracy 5 stycznia :D

AMY dobrze, że na Święta będzie ! Myślałam, że sama z Olkiem będziesz :(
    Fasia to jedyne święta kiedy będziemy razem :) On pracuje co roku święta, sylwester :)
    tym razem się dobrze udało że wysłali go na kurs :) inaczej byłby w robocie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 22:44

• mantissa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka,Tobie też ten bodziak spiernicza - tak jak Amy kaczka. :P

Raany, ja też szamam słodycze jak głupia. Znowu. Nie aż tyle, co na początku ciąży ale dalej sporo. ;/ Jutro wkakuję z rana na wagę jak nie zapomnę. :P
    Orzechy nie smakują tak dobrze jak słooodkie. Zajadam, ale bez entuzjazmu. A na batonika to aż się oczy świecą. :P

Nie zazdroszczę dziewczyny, takiego życia w "rozłąkach". Najważniejsze jeśli widać cel, przemęczycie się i będziecie na swoim. :)
    Ola89 wrote:
    No właśnie odrazu każą się przebierać i zakładają teczkę bez badania nawet pielęgniarka mi powiedziała ostatnio ze tu nie jest prowadzona przychodnia i albo klasę się do szpitala albo odmawiam przyjęcia

Milutka ta pielęgniarka, nie ma co. ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 22:45

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    No to tego akurat zazdroszczę ... My jesteśmy mega szczęśliwi, że teściowie zgodzili się żebyśmy sobie całą górę w domu zagospodarowali na nasze mieszkanie, bo dzięki temu wzięliśmy kredyt "tylko" na 12 lat, a nie na 30 jak większość znajomych. W domu więcej miejsca niż w mieszkaniu .. także to akurat fajnie, ze będzie Was stać na zakup gotówkowy

Angela będzie zdrowiej z orzechami :D

My weźmiemy tylko kredyt na "dopieszczenie" mieszkania i tyle. Jeszcze te max 2 lata się przemeczymy

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    On tylko tak nie pozornie wygląda kg cukierków wchodzi :D Zobacz już dno widać a to źlee !!
    dobrze, sobie radzisz :D aż mi ślinka cieknie na cukierka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Fasia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    łojezusie!
    ale po ślubie już razem mieszkaliście?

my jesteśmy ponad dwa lata po ślubie i non stop krążymy :) Ale żona się poświęci i poszuka pracy gdzie indziej, bo mąż nie pójdzie na rękę jak zwykle ;) jak zobaczy jak trudno mi będzie znaleźć nową pracę to zrozumie... że jego przeniesienie z komendy na komende to pikuś...

Nie mamy ślubu. Jak byłam w klasie maturalnej to on wszystko pozamykal tam u siebie (miał firmę) i przeprowadził się do mnie (mieszkanie rodziców) a prace od razu znalazł, przyjęli go jeszcze jak pod Łodzią mieszkał.

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Fasia to my tak samo będziemy mieszkać :) na dole mamy teściów - u nas remont zrobiliśmy za to co mieliśmy mieć na mieszkanie. Ale zaryzykowałam i stwierdziliśmy że będziemy mieszkać z teściami. Bo dom to jednak dom.

U nas niestety to nie remont, a cała przebudowa domu. Stąd aż tyle miesięcy to zajmie. trwa już od maja, a potrwa jeszcze z 1,5 roku .. Doszła do tego wymiana dachu co zeżarło w ciul pieniędzy. To stary dom więc w trakcie remontu ciągle coś nowego. Ogólnie łatwiej byłoby postawić dom od nowa no ale kasa 4 razy większa na to potrzebna :) A takim sposobem mamy dom tak jak piszesz - dom to jednak dom :))

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    SKĄD ja to znam, nam w tym roku się udało wigilia wolna i sylweter tylko do 22..i co najgorzej u Nas tak łatwo nie da się przenieść blokują przeniesienia. Kolega z jego ogniwa pisał prośbę z 5 razy i ciągle mu odrzucali.
    u mojego też ciężko ale u nas jest kwestia tych km :) wystarczyłoby żebym go zameldowała u siebie i dojezdzać 70 km to lipa więc by musieli podpisac...
    a u nas nie ma szans na wolnego sylwestra bo mój jest w NPPach- święta jakoś prędzej, ale też nie zawsze..

‹‹ 1577 1578 1579 1580 1581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ