SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubie słodycze, ale chyba przerzucę się na orzechy bo też lubie :P

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy on dopiero 13 stycznia wraca ?? A święta ??
    w wigilie ma jeszcze kurs do 13 godz więc w domu będzie jak dobrze pójdzie na 20, w niedziele wraca z powrotem :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    AAA no koszyczek jakiś problem ?:P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cb7f259aa7d.jpg

buahahahahaha :P jakiś taki maluuuutki? :P

Angela89 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    mój nie tyle w delegacje, co włąśnie mamy prace oddalone o 70 km więc generalnie mieszkamy osobno :) ale przyszły rok się już lepiej zapowiada :)

Aaaa... To faktycznie. chociaz powiem Ci ze jak poznałam mojego "przypadkiem " to on mieszkał 460km ode mnie i tak jeździł do mnie co dwa lub trzy tygodnie... Przez 1,5roku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:59

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Przykro ale co zrobić... Ale dzięki temu za rok lub dwa kupimy mieszkanie za gotówkę i nie będziemy się zadluzac na x lat...

No to tego akurat zazdroszczę ... My jesteśmy mega szczęśliwi, że teściowie zgodzili się żebyśmy sobie całą górę w domu zagospodarowali na nasze mieszkanie, bo dzięki temu wzięliśmy kredyt "tylko" na 12 lat, a nie na 30 jak większość znajomych. W domu więcej miejsca niż w mieszkaniu .. także to akurat fajnie, ze będzie Was stać na zakup gotówkowy

Angela będzie zdrowiej z orzechami :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Aaaa... To faktycznie. chociaz powiem Ci ze jak poznałam mojego "przypadkiem " to on mieszkał 460km ode mnie i tak jeździł do mnie co dwa lub trzy tygodnie... Przez 1,5roku...

łojezusie!
    ale po ślubie już razem mieszkaliście?

my jesteśmy ponad dwa lata po ślubie i non stop krążymy :) Ale żona się poświęci i poszuka pracy gdzie indziej, bo mąż nie pójdzie na rękę jak zwykle ;) jak zobaczy jak trudno mi będzie znaleźć nową pracę to zrozumie... że jego przeniesienie z komendy na komende to pikuś...

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój bierze wolne między Świętami a Nowym Rokiem i tym sposobem idzie do pracy w Wigilię później się byczymy i wraca do pracy 5 stycznia :D

AMY dobrze, że na Święta będzie ! Myślałam, że sama z Olkiem będziesz :(

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:00

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    buahahahahaha :P jakiś taki maluuuutki? :P

On tylko tak nie pozornie wygląda kg cukierków wchodzi :D Zobacz już dno widać a to źlee !!

Fasia lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja mówiłam lekarzowi na IP, że przysłała mnie tutaj położna żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze i mówiłam, że jeśli wszystko jest dobrze to ja chętnie wrócę do domu. Lekarz zrobił usg i mówi, że on by sugerował zebym została na oddziale. Czyli z tego wynika, że jeśli wszystko byłoby dobrze to by mnie wypuścili. Może u Ciebie też tak jest ?

Ja odkąd jestem w ciąży słodkiego nie jem wcale :) Poza chałką z dżemem :D

No właśnie odrazu każą się przebierać i zakładają teczkę bez badania nawet pielęgniarka mi powiedziała ostatnio ze tu nie jest prowadzona przychodnia i albo klasę się do szpitala albo odmawiam przyjęcia

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A mój bierze wolne między Świętami a Nowym Rokiem i tym sposobem idzie do pracy w Wigilię później się byczymy i wraca do pracy 5 stycznia :D

AMY dobrze, że na Święta będzie ! Myślałam, że sama z Olkiem będziesz :(
    Fasia to jedyne święta kiedy będziemy razem :) On pracuje co roku święta, sylwester :)
    tym razem się dobrze udało że wysłali go na kurs :) inaczej byłby w robocie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 22:44

• mantissa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka,Tobie też ten bodziak spiernicza - tak jak Amy kaczka. :P

Raany, ja też szamam słodycze jak głupia. Znowu. Nie aż tyle, co na początku ciąży ale dalej sporo. ;/ Jutro wkakuję z rana na wagę jak nie zapomnę. :P
    Orzechy nie smakują tak dobrze jak słooodkie. Zajadam, ale bez entuzjazmu. A na batonika to aż się oczy świecą. :P

Nie zazdroszczę dziewczyny, takiego życia w "rozłąkach". Najważniejsze jeśli widać cel, przemęczycie się i będziecie na swoim. :)
    Ola89 wrote:
    No właśnie odrazu każą się przebierać i zakładają teczkę bez badania nawet pielęgniarka mi powiedziała ostatnio ze tu nie jest prowadzona przychodnia i albo klasę się do szpitala albo odmawiam przyjęcia

Milutka ta pielęgniarka, nie ma co. ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 22:45

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    No to tego akurat zazdroszczę ... My jesteśmy mega szczęśliwi, że teściowie zgodzili się żebyśmy sobie całą górę w domu zagospodarowali na nasze mieszkanie, bo dzięki temu wzięliśmy kredyt "tylko" na 12 lat, a nie na 30 jak większość znajomych. W domu więcej miejsca niż w mieszkaniu .. także to akurat fajnie, ze będzie Was stać na zakup gotówkowy

Angela będzie zdrowiej z orzechami :D

My weźmiemy tylko kredyt na "dopieszczenie" mieszkania i tyle. Jeszcze te max 2 lata się przemeczymy

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    On tylko tak nie pozornie wygląda kg cukierków wchodzi :D Zobacz już dno widać a to źlee !!
    dobrze, sobie radzisz :D aż mi ślinka cieknie na cukierka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Fasia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    łojezusie!
    ale po ślubie już razem mieszkaliście?

my jesteśmy ponad dwa lata po ślubie i non stop krążymy :) Ale żona się poświęci i poszuka pracy gdzie indziej, bo mąż nie pójdzie na rękę jak zwykle ;) jak zobaczy jak trudno mi będzie znaleźć nową pracę to zrozumie... że jego przeniesienie z komendy na komende to pikuś...

Nie mamy ślubu. Jak byłam w klasie maturalnej to on wszystko pozamykal tam u siebie (miał firmę) i przeprowadził się do mnie (mieszkanie rodziców) a prace od razu znalazł, przyjęli go jeszcze jak pod Łodzią mieszkał.

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Fasia to my tak samo będziemy mieszkać :) na dole mamy teściów - u nas remont zrobiliśmy za to co mieliśmy mieć na mieszkanie. Ale zaryzykowałam i stwierdziliśmy że będziemy mieszkać z teściami. Bo dom to jednak dom.

U nas niestety to nie remont, a cała przebudowa domu. Stąd aż tyle miesięcy to zajmie. trwa już od maja, a potrwa jeszcze z 1,5 roku .. Doszła do tego wymiana dachu co zeżarło w ciul pieniędzy. To stary dom więc w trakcie remontu ciągle coś nowego. Ogólnie łatwiej byłoby postawić dom od nowa no ale kasa 4 razy większa na to potrzebna :) A takim sposobem mamy dom tak jak piszesz - dom to jednak dom :))

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    SKĄD ja to znam, nam w tym roku się udało wigilia wolna i sylweter tylko do 22..i co najgorzej u Nas tak łatwo nie da się przenieść blokują przeniesienia. Kolega z jego ogniwa pisał prośbę z 5 razy i ciągle mu odrzucali.
    u mojego też ciężko ale u nas jest kwestia tych km :) wystarczyłoby żebym go zameldowała u siebie i dojezdzać 70 km to lipa więc by musieli podpisac...
    a u nas nie ma szans na wolnego sylwestra bo mój jest w NPPach- święta jakoś prędzej, ale też nie zawsze..

‹‹ 1577 1578 1579 1580 1581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ