Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
IDA ja wiem hehe
Amy z kaczką mogą mieć problem
HELA no dokładnie ja mam to samo ze szpitalami ... Także MłodaDamo jakby co to IP i tyle, powiedz że boli brzuch, że ciągnie, że twardnieje itp
IDA to dobrze jak u Ciebie wszystko dobrzeIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja musze przestać jeść słodycze;( za dużo ich jem od jutra postanowienie,że jem zdrowiej,bo kurde tak się tej krzywej cukrzycowej boje ja wspierdzielam dziennie coś słodkiego...
-
MłodaDama wrote:A ja musze przestać jeść słodycze;( za dużo ich jem od jutra postanowienie,że jem zdrowiej,bo kurde tak się tej krzywej cukrzycowej boje ja wspierdzielam dziennie coś słodkiego...
Ja tak samo, dzisiaj chyba z pól kg eklerkow małych zjadłam a jutro rano glukoza!!! -
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja tak samo, dzisiaj chyba z pól kg eklerkow małych zjadłam a jutro rano glukoza!!!
OOOO NIEE małe eklerki ! UWIELBIAM ! ostatnio też wpierdzieliłam pół kg sama, mąż pyta gdzie są eklerki a ja -- niiimaaa !Anka1501, Fasia, Amy, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:To Fasiu mało masz tego męża...
Wcale Go nie mam tak właściwie .. Wychodzi 7.30 lub 6.30 i średnio wraca o 22. Teraz mieliśmy dedline z oknami więc jeszcze dłużej był poza domem. Soboty od rana do późnego wieczora też na budowie. Zostają nam niedziele. Ale oboje chcemy się już wyprowadzić szczególnie teraz jak Julek w drodze więc ja nie mam do Niego pretensji. Jestem mega wdzięczna, że tak się stara dla naszej trójki. Szkoda mi Go tylko, że nie ma nawet czasu na regenerację .. No i tęskno mi do Niego ..Anka1501 lubi tę wiadomość