Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:aha no ja w pierszej ciąży nie czułam ich dlatego teraz jak czuję to się zastanawiam, no nic po świetach mam wizyte to podpytam.....
Mi tez zaczęły się chyba te skurcze BH kilka razy dzisiaj tak napial mi się dol brzucha i lekki bardzo lekki bol jak na miesiaczke czulam ale po kilku dec puścił. Szyjkę mam sprawdzona 4 cm wszystko pozamykane na ktg 2 dni temu nic nie było wiec chyba nie ma się o co martwić prawda ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 21:48
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:no to ja go mam od dawna na kryzysowe sytuacje, a to po kwasach, a to w zimie, a to w ciąży się przydaje, dla mnie niezastąpiony i nie zapycha pyszczka
jak zużyję tubkę to zobaczę
bo na razie jakoś jednoznacznej poprawy u siebie nie widzę. U mnie to zawsze bardzo powolny proces, dokłądnie jak z myśleniem
Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba spróbuje w poniedziałek poszukać może do kogos uda mi się zarejestrować kto ma usg dopochwowe popytam wśród rodziny ,znajomych może jak się nie uda to może jak najszybciej po świętach ,bo moja lekarka ma urlop i przyjmie mnie dopiero po 15 stycznia ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:następna mi proponuje
tym razem nei chce piccolo
chce grzane wino! z goździkami i pomaranczą i przyprawą do grzańca!!
no choć łyczek
To choo do Opola pójdziemy w miasto i się uchlejemy i weź swoja kaczke, bo widać że z niej niezła imprezowiczka
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Chyba spróbuje w poniedziałek poszukać może do kogos uda mi się zarejestrować kto ma usg dopochwowe popytam wśród rodziny ,znajomych może jak się nie uda to może jak najszybciej po świętach ,bo moja lekarka ma urlop i przyjmie mnie dopiero po 15 stycznia ;/
Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A powiedzcie mi czy lekarz rodzinny taki zwykły może dać mi skierowanie na usg dopochwowe?,bo u mnie w przychodni je robią właśnie i w tej przychodni przyjmuje też ten lekarz i tak może było by szybciej .??
-
nick nieaktualny
-
Angela witaj w klubie wybrakowanych
myslalam, ze moze te napinania z jednej strony to ten BH ale to jednak dzieć skoro tak i Wy piszecie
Krysti co za kosmos
MłodaDamo jak masz mozliwość to sprawdź, może się uda do kogoś dostać teraz lub po świętach. Zadzwon do przychodniKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny