Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AMY no bo napisałaś o astmie więc dlatego pytam ale nie wiedziałam, że AZS to astma skórna
HELA u męża zdiagnozowali w końcu astmę 1,5 miesiąca temu. Astma oskrzelowa na tle wysiłkowym, alergicznym i jeszcze jakimś. Jak był mały to nie miał takich problemów. Zaczęły się później. Wyszły różne alergie w tym na roztocza kurzu domowego, wszystko nasiliło się podczas remontu czyli 1,5 roku temu. Dużo kurzu i pyłu i mąż się czasem dusił wieczorami i w nocy. Pomagał jeden steryd właśnie na astmę. Był u pulmonologa i wyszło, że to astma jak nic .. Teraz przynajmniej ma leki i normalnie funkcjonuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdę na jebaju zobacze co tam mozna upolować
mam nadzieje ze jutro moje śpioszki dojdą
te co wylicytowalam
moj pochwalił mnie ze pyszne pierogi
ubranka pokazałam mu Te co kupiłam
mówi ze extra są ,a ja mowie tylko rodzinie nie gadaj gdzie kupione bo co im do tego mówi ze nie powie no co tym:)z koszuli tez zadowolony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 21:26
-
Anka witaj w klubie .. mój wczoraj grubo po 23 wrócił, zanim skończyliśmy gadać to była już 1 w nocy, a o 7 pobudka Jego do pracy ... Biedny, tak mi Go szkoda, bo tyra jak wół żeby zrobić domek dla naszej trójki. Cieszę się, że teraz Święta i Sylwester i nie będzie jak pracować więc sobie odpocznie
-
nick nieaktualnyFasia - moja lekarka powiedziała kiedyś że jak ktoś w rodzinie chorował na astmę płucną/oskrzelową, to jest prawdopodobieństwo zachorowania przez dziecko na azs, szczególine jeśli chorował mężczyzna i mężczyzna miał w rodzinie innego faceta z taką chorobą bądź sam choruje..
Myślałam tylko czy pytasz o to czy jak mąż ma astmę czy Julek tą astmę też może mieć... o astmie niestety mało wiem, bo mnie tylko grozi i jestem na granicy zachorowania w tej chwili przez to że moje uczulenie na roztocze i inne gówna jest OGROMNEale jakoś jeszcze się wybraniam
dlatego nawet o astmie nic nie czytałam i nie pytałąm lekarzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 21:26
-
Fasia ja teraz się zastanawiam czy mój czasem właśnie astmy nie ma. On często ma kaszel a chory nie jest a od ok 5/6 tygodni ciągle pokasluje i antybiotyki brał i cuda na kiju i nic nie pomaga. A jego syn najstarszy od dziecka ma astmę i może to to??
-
No dziewczyny, a którąś kiedyś napisała, żeby na forum nie pytać o porady medyczne i co??? A ją tu tyle informacji otrzymałam
muszę coś na tą buźke poszukać bo właśnie wydaje mi się, że to la rosche nie do końca, bo skóra łuszczy się bardzo, mam jeszcze bioliq ale też nie zdaje egzaminu.
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Anka witaj w klubie .. mój wczoraj grubo po 23 wrócił, zanim skończyliśmy gadać to była już 1 w nocy, a o 7 pobudka Jego do pracy ... Biedny, tak mi Go szkoda, bo tyra jak wół żeby zrobić domek dla naszej trójki. Cieszę się, że teraz Święta i Sylwester i nie będzie jak pracować więc sobie odpocznie
No mój pewnie rano o 6 juz pojedzie do pracy... Czasem na siedzaco zasypia -
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:40
mantissa lubi tę wiadomość
-
Amy bo napisałaś o astmie i pomyślałam, że może AZS bierze się z astmy i odwrotnie, stąd moje pytanie o to czy Julek może ją mieć po tacie. Dla mnie to nowość. Poza tym mąż trochę schorowany jest.. i bez tej całej astmy miałam z nim przekichane przez ostatnie lata, na szczęście teraz jak jedno zostało w miarę zaleczone to się drugie paskudztwo przypałętało
Anka u męża właśnie tak się zaczęło - silnym kaszlem, duszącym, nasilał się wieczorami i z rana. Antybiotyki nie pomagały aż w końcu trafił na ten steryd, mówił o tym lekarzom i jeden z nich dał skierowanie na rtg płuc i do pulmonologa i dla niej to już było jasne że to astma. Może warto wysłać Twojego na takie badania? Ja jestem zielona w temacie ..
Sylvia bo my tu radzimy we wszystkim