Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvia spodziewam sie, że wiele z tych rad będzie o kant dupy roztrzaskać ale też mam nadzieję, że część z nich mi się przyda
Ja też lubię książki. My na ślubie zamiast kwiatów zażyczyliśmy sobie książkiuzbieraliśmy ich sporo, każda z dedykacją i jakimś cudem żadna pozycja się nie powtórzyła
założyliśmy swoją stronę internetową z informacjami dotyczącymi ślubu i bankietu ślubnego i oczywiście naszych ulubionych autorów
teraz mamy pamiątkę do końca życia, a kwiaty i tak po tygodniu byśmy wyrzucili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 20:55
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Nie wiedziałam o tym. Zawsze wydawało mi sie ze to ode mnie ma to cholerstwo bo nasze dłonie są identyczne. Niestety pomaga nam tylko elocom.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Amy jak mi po porodzie nie minie to poproszę Cię o namiary na panią z Lublina
mam gdzieś ksero jej recepty więc jak będzie potrzeba to na pewno ją odszukam i dam namiary
Mam nadzieję, że jest w PL. Jak się u niej leczyłam, to często wyjeżdzałą do afryki, bo tam przeprowadzałą badania nad AZS i leczyła na to dzieciaki z ubogich wiosek
Były do niej bardzo duże kolejki
Nie sądzę by po porodzie zniknęło, to choroba, która jak raz się pokazałą nie znika, stany zapalne tylko łągodnieją i dają "żyć" ale ogólnie nic się nie da zrobić prócz odpowiedniej pielęgnacji i posuzkiwania odpowiednich leków czy kremów pielęgnacyjnych, bo nie wszystko się sprawdza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Amy, a ja się z tym już od września męczę, a tu eksperta pod nosem
z tej firmy la roche używam kremu do buźki i żelu. Ale napisz mi czy taka bardzo łuszcząca się skóra może być objawem. Mi ostatnio bardzo łuszczy się na twarzy skóra, ale bez zaczerwienień.
Sylvia nanobase na twarz i mediderm na swędzenie ja to wszystko w tej ciąży przerobiłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Sylvia nanobase na twarz i mediderm na swędzenie ja to wszystko w tej ciąży przerobiłam.
Ale jak jej podeszło la roche posay to niech nie zmienia i nie szukakremy można stosować jedne, gorzej ze sterydami..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 21:17
-
nick nieaktualny