Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Dzien dobry. Ja dzis wizyta u ginekologa a potem polozna.. cala noc nie spalam bo sie naczytalam o roznych rzeczach na temat tej torbieli i to wcale nie musi byc torbiel
zaczelam powaznie martwic sie o zycie i zdrowie Malej..
Milego dnia!
Nie czytaj! Nie martw się na zapas! Przecież w internecie ból głowy mylą z guzem mózgu! Bedzie wszystko w porządku!!!! :* malutkiej nic się nie stanie :*Anka1501, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I BON DIA dziewczyny se słonecznej Katalonii!
idę do swojej lekarki po przedłużenie chorobowego... Przeciez nadal mnie bolą plecy
A potem uwaga, uwaga... Przyszedł mój wózek do sklepu wiec jadę go odebraćjaka szczęśliwa z powodu wózka
A o 15:30 przedstawienie mojego synalka w szkole, ma udawać śnieg, dziwna rolaCzaryMary, Anka1501, Eweliśka, Fasia, Hela85, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Tak, tak... Po wypiciu tego około pół godziny pózniej stężenie cukru robi sie największe w organizmie i to normalna reakcja tak mi powiedziała pielęgniarka jak sie zimnym potem oblalam... Lepiej zawsze przychodzić w jakimś towarzystwie
ANKA1501 tylko nie zwróć tego, bo będziesz musiała wypić to znowu -
Gosha wrote:Tak, tak... Po wypiciu tego około pół godziny pózniej stężenie cukru robi sie największe w organizmie i to normalna reakcja tak mi powiedziała pielęgniarka jak sie zimnym potem oblalam... Lepiej zawsze przychodzić w jakimś towarzystwie
ANKA1501 tylko nie zwróć tego, bo będziesz musiała wypić to znowu
Pól godziny minęło, dam rade
Wzięłam sobie Grochole do towarzystwa
Pochwal się wozeczkiemGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:I BON DIA dziewczyny se słonecznej Katalonii!
idę do swojej lekarki po przedłużenie chorobowego... Przeciez nadal mnie bolą plecy
A potem uwaga, uwaga... Przyszedł mój wózek do sklepu wiec jadę go odebraćjaka szczęśliwa z powodu wózka
A o 15:30 przedstawienie mojego synalka w szkole, ma udawać śnieg, dziwna rola
Uuuu zeby zagrać śnieg to musi być wytrawnym aktoremtrzymam za niego kciuki
Jak będziesz miała juz fure to pokaz
Anka - to dobrze ze ide na ta glukoze z mężem. Najwyżej będzie mnie reanimowal
Gosha, Hela85 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Uuuu zeby zagrać śnieg to musi być wytrawnym aktorem
trzymam za niego kciuki
Jak będziesz miała juz fure to pokaz
Anka - to dobrze ze ide na ta glukoze z mężem. Najwyżej będzie mnie reanimowal
Nie każdy mógłby zagrać śnieg, wymagająca rolaGosha lubi tę wiadomość