X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce mi się tej książki czytac, zbyt glosno tu jest.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie bym przespala się teraz...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie ostatnio zjebał listonosz jak musiał przynieść paczkę do mojej firmy, to go wyprosiłam na zewnątrz, pokazałam numer ulicy pod jakim przebywam(bo się foszył że nie ma takiego numeru) i wymiękł. niech spier!@#$:)

a ja czuję się już o wiele lepiej:)
    wczoraj już nawet małe zakupy zrobiłam:)
    no i byliśmy oglądać wózek:) będzie bebetto luca:) zamawiamy końcem roku:) boooooooo..... bo jest promocja:) do końca roku obniżone ceny wszystkich wózków o średnio 150zł a po nowym roku wszystkie wózki podobno (PODOBNO) idą 10% w górę od ceny regularnej. więc my sobie zamówimy a odbierzemy końcem stycznia początkiem lutego:)

hwesta, CzaryMary, Ida, Krysti lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie spojrzalam na skierowanie i umnie jest napisane : glukoza na czczo we krwi żylnej, glukoza po 75g glukozy- oznaczenie po 1h i glukoza po 75g glukozy- oznaczenie po 2h. Czyli wychodzi na to ze będę kluta 3 razy.
    Poza tym mam zrobić pełna morfologię,serologie grupy krwi i toxoplazmoze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę w pon lub wtorek na glukoze jak maz będzie miał czas. Chyba pora zwlec się z łóżka i zjeść jakieś śniadanie,bo dziecię moje mnie kopie,pewnie głodne. A później się jeszcze poloze chyba,mam do odespania dwie noce :)

• liwi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po glukozie spalam cały dzień z małymi przerwami.

Jejku jak ja kocham to uczucie jak leże na boku a mała tymi swoimi małymi rączkami mi grzmera po brzuchu. Dokładnie czuć jak z góry na dół przeciąga rączke. Cuuuudowne.

CzaryMary, hwesta, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Ja dzis pózniej do pracy idę. Szefowka sie zlitowała bo wczoraj blada siedziałam i zmęczona. I powiedziała ze mam przyjść pózniej do pracy...

ROBOTKA a ile ten wózek kosztuje?

CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja idę w pon lub wtorek na glukoze jak maz będzie miał czas. Chyba pora zwlec się z łóżka i zjeść jakieś śniadanie,bo dziecię moje mnie kopie,pewnie głodne. A później się jeszcze poloze chyba,mam do odespania dwie noce :)

Ja dzisiaj poza pakowaniem prezentów nic nie robię. Miałam iść na nta wigilię do firmy ale odpuszczam. Nie chce mi się jechać na godzinę. Tak wiec dzisiaj jeden wielki chillllll :-)

Lwica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:

ROBOTKA a ile ten wózek kosztuje?

teraz 1215zl 2w1 plus wszystkie dodatki ale to chyba standard
    porównywałam go z camarello, ale no właśnie, ale camarello jest taaaki wielki jeszcze gondolkę bym przebolała ale ze spacerówką wyglądamy z mężem jak z czołgiem:) a niscy nie jesteśmy;)
    p.s. fotelik od kompletu w luce jest beznadziejny. zero atestów i taki twardy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 09:23

Lwica, CzaryMary lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się wczoraj cieszył, że go maluszek po plecach kopal :D i tak zasnął z bananem na buzi :)

CzaryMary, Lwica, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi się chce spać... A dzisiaj nie ma opcji na spanie :( za pól godziny stąd spadam i jadę do pracy po paczkę świąteczna dla synka, potem odbiorę go od opiekunki i do domu. O 15 do przedszkola po core przyjaciółki i pewnie do wieczora u nas zostanie.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sobie jakieś dresy kupić bo niedługo juz w jeansy nie wejdę :/ albo leginsy jakieś grube.

• Gosha Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBÓTKA świetny jest ten wozek i cena tez rozsądna. Gratuluje wyboru :)
    ANKA wczoraj kupiłam mega wygodne spodnie dresowe w Decathlonie, nawet nie wiedziałam ze tam jest dział dla ciężarnych ;) jak wrócę do domu cykne fotkę i wam wyślę, polecam.

Robotka1, Eweliśka, Hela85 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    ANKA wczoraj kupiłam mega wygodne spodnie dresowe w Decathlonie, nawet nie wiedziałam ze tam jest dział dla ciężarnych ;) jak wrócę do domu cykne fotkę i wam wyślę, polecam.

O to fajnie :) kiedyś tam buty do biegania kupiłam i byłam w nich zakochana!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Tez nie wiedziałam o tym dziale. Fajnie, ja juz nawet z dresow wyroslam.

Ide się ogarnąć. Dzisiaj zrobie sobie male spa :-) maseczka, paznokcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary ja musze posprzatac,bo utoniemy w syfie przed świętami. Chociaż może wymusza umycie podłóg na mezu,bo tego trochę za dużo chyba...ale cała resztę musze zrobić ja. I ubieram dziś choinkę :)

CzaryMary, Eweliśka, Hela85, Krysti lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) witam się z łóżka jeszcze :) śniadanie jedzone w łóżku oglądając film to stanowczo przemawia za zwolnieniem :) chyba mijają mi wyrzuty sumienia ze nie pracuje :D

hwesta, CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    CzaryMary ja musze posprzatac,bo utoniemy w syfie przed świętami. Chociaż może wymusza umycie podłóg na mezu,bo tego trochę za dużo chyba...ale cała resztę musze zrobić ja. I ubieram dziś choinkę :)

Ja dzisiaj muszę posprzatac mieszkanie bo znajomi nam się wprosili w sobotę nie dość ze mój maz ma robotę na działce a ja średnio się jeszcze czuje to jeszcze goście... No ale co zrobić...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GOSHA dzięki:) ale i tak nie oddaje tego uroku w internecie co na żywo:)

ja sobie siedzę przy grzejniczku i się grzeję:) nareszcie w swoim żywiole jestem:)
    i we wtorek idę na glukozę:) akurat przed świętami zdążę:)

CzaryMary lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:

Hehee ja udaje ze syfu u mnie nie ma... Okna brudne jak fiks, ale je olewam. Sama myć nie bede. Podłoga po wczorajszym olejowym wypadku blaga o umycie. Meza prosilam ale się niedoprosilam.
    Choine kupie w niedziele -) będzie malutka. Myślę ze niecały metr, wiec malo ubierania :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 09:57

mantissa lubi tę wiadomość

‹‹ 1583 1584 1585 1586 1587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ