Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie ostatnio zjebał listonosz jak musiał przynieść paczkę do mojej firmy, to go wyprosiłam na zewnątrz, pokazałam numer ulicy pod jakim przebywam(bo się foszył że nie ma takiego numeru) i wymiękł. niech spier!@#$
a ja czuję się już o wiele lepiej:)
wczoraj już nawet małe zakupy zrobiłam:)
no i byliśmy oglądać wózek:) będzie bebetto luca:) zamawiamy końcem roku:) boooooooo..... bo jest promocja:) do końca roku obniżone ceny wszystkich wózków o średnio 150zł a po nowym roku wszystkie wózki podobno (PODOBNO) idą 10% w górę od ceny regularnej. więc my sobie zamówimy a odbierzemy końcem stycznia początkiem lutego:)hwesta, CzaryMary, Ida, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie spojrzalam na skierowanie i umnie jest napisane : glukoza na czczo we krwi żylnej, glukoza po 75g glukozy- oznaczenie po 1h i glukoza po 75g glukozy- oznaczenie po 2h. Czyli wychodzi na to ze będę kluta 3 razy.
Poza tym mam zrobić pełna morfologię,serologie grupy krwi i toxoplazmoze. -
nick nieaktualny
-
Ja po glukozie spalam cały dzień z małymi przerwami.
Jejku jak ja kocham to uczucie jak leże na boku a mała tymi swoimi małymi rączkami mi grzmera po brzuchu. Dokładnie czuć jak z góry na dół przeciąga rączke. Cuuuudowne.CzaryMary, hwesta, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ja idę w pon lub wtorek na glukoze jak maz będzie miał czas. Chyba pora zwlec się z łóżka i zjeść jakieś śniadanie,bo dziecię moje mnie kopie,pewnie głodne. A później się jeszcze poloze chyba,mam do odespania dwie noce
Ja dzisiaj poza pakowaniem prezentów nic nie robię. Miałam iść na nta wigilię do firmy ale odpuszczam. Nie chce mi się jechać na godzinę. Tak wiec dzisiaj jeden wielki chillllllLwica lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:
ROBOTKA a ile ten wózek kosztuje?
teraz 1215zl 2w1 plus wszystkie dodatki ale to chyba standard
porównywałam go z camarello, ale no właśnie, ale camarello jest taaaki wielki jeszcze gondolkę bym przebolała ale ze spacerówką wyglądamy z mężem jak z czołgiem:) a niscy nie jesteśmy;)
p.s. fotelik od kompletu w luce jest beznadziejny. zero atestów i taki twardyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 09:23
Lwica, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Tak mi się chce spać... A dzisiaj nie ma opcji na spanie
za pól godziny stąd spadam i jadę do pracy po paczkę świąteczna dla synka, potem odbiorę go od opiekunki i do domu. O 15 do przedszkola po core przyjaciółki i pewnie do wieczora u nas zostanie.
-
ROBÓTKA świetny jest ten wozek i cena tez rozsądna. Gratuluje wyboru
ANKA wczoraj kupiłam mega wygodne spodnie dresowe w Decathlonie, nawet nie wiedziałam ze tam jest dział dla ciężarnychjak wrócę do domu cykne fotkę i wam wyślę, polecam.
Robotka1, Eweliśka, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:ROBÓTKA świetny jest ten wozek i cena tez rozsądna. Gratuluje wyboru
ANKA wczoraj kupiłam mega wygodne spodnie dresowe w Decathlonie, nawet nie wiedziałam ze tam jest dział dla ciężarnychjak wrócę do domu cykne fotkę i wam wyślę, polecam.
O to fajniekiedyś tam buty do biegania kupiłam i byłam w nich zakochana!
-
nick nieaktualnyGosha wrote:ROBÓTKA świetny jest ten wozek i cena tez rozsądna. Gratuluje wyboru
Ide się ogarnąć. Dzisiaj zrobie sobie male spamaseczka, paznokcie.
-
nick nieaktualnyCzaryMary ja musze posprzatac,bo utoniemy w syfie przed świętami. Chociaż może wymusza umycie podłóg na mezu,bo tego trochę za dużo chyba...ale cała resztę musze zrobić ja. I ubieram dziś choinkę
CzaryMary, Eweliśka, Hela85, Krysti lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:CzaryMary ja musze posprzatac,bo utoniemy w syfie przed świętami. Chociaż może wymusza umycie podłóg na mezu,bo tego trochę za dużo chyba...ale cała resztę musze zrobić ja. I ubieram dziś choinkę
Ja dzisiaj muszę posprzatac mieszkanie bo znajomi nam się wprosili w sobotę nie dość ze mój maz ma robotę na działce a ja średnio się jeszcze czuje to jeszcze goście... No ale co zrobić...
-
GOSHA dzięki:) ale i tak nie oddaje tego uroku w internecie co na żywo:)
ja sobie siedzę przy grzejniczku i się grzejęnareszcie w swoim żywiole jestem:)
i we wtorek idę na glukozęakurat przed świętami zdążę
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:CzaryMary ja musze posprzatac,bo utoniemy w syfie przed świętami. Chociaż może wymusza umycie podłóg na mezu,bo tego trochę za dużo chyba...ale cała resztę musze zrobić ja. I ubieram dziś choinkę
Hehee ja udaje ze syfu u mnie nie ma... Okna brudne jak fiks, ale je olewam. Sama myć nie bede. Podłoga po wczorajszym olejowym wypadku blaga o umycie. Meza prosilam ale się niedoprosilam.
Choine kupie w niedziele -) będzie malutka. Myślę ze niecały metr, wiec malo ubieraniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 09:57
mantissa lubi tę wiadomość