X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój TZ wrócił z pracy wczoraj (jeszcze) o 23:50... Dziś o 6 juz go nie było w domu, wieczorem musi jechać do Piotrkowa, potem w poniedziałek do Katowic i potem do synów na święta. Wróci w drugi dzień świąt :/

Wspolczuje - na pewno chłopak jest mega zmeczony. Szkoda ze w Wigilię nie będzie z Toba:(

A ja nie mam prezentu dla swojego chlopa ... Zastanawiam się nad rózga... :-)
    Robicie sobie z mężami prezenty? Mi szczerze mówiąc to się nie chce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Nie każdy mógłby zagrać śnieg, wymagająca rola :)

Pewnie, dlatego napisalam ze musi być niezły w te klocki.
    Moja siostrzenica była reniferem w saniach SW Mikołaja :-)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    ANKA zapraszam na kawke :) :) :)

Dwa razy mi nie mów :D zaraz na samolot lecę :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my się jakoś dogadalismy,jeszcze nie jest ok,ale jakos się unormuje. Kurier przywiózł mi choinkę, zamowilam online bo ciężko nosić mi cos w tym roku, a mąż nie może dźwigać za bardzo. Wiadomo - ciężka jest, w donicy,ale zapłaciłam kupę kasy za dostawe,wiecej niz za choinkę, a ten kurier jeszcze fochy robil,ze musiał ją dźwigać!! Jaki był niemily. Oj. I walnal ja w drzwiach tak, że nie ma przejscia,a ja jej nie przesune. Napisałam do firmy ze jestem niezadowolona z usługi :p niech się nauczą trochę kultury buraki,taka mają prace a jeszcze narzekania i jakieś przeklenstwa pod nosem przy wnoszeniu

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hej, my się jakoś dogadalismy,jeszcze nie jest ok,ale jakos się unormuje. Kurier przywiózł mi choinkę, zamowilam online bo ciężko nosić mi cos w tym roku, a mąż nie może dźwigać za bardzo. Wiadomo - ciężka jest, w donicy,ale zapłaciłam kupę kasy za dostawe,wiecej niz za choinkę, a ten kurier jeszcze fochy robil,ze musiał ją dźwigać!! Jaki był niemily. Oj. I walnal ja w drzwiach tak, że nie ma przejscia,a ja jej nie przesune. Napisałam do firmy ze jestem niezadowolona z usługi :p niech się nauczą trochę kultury buraki,taka mają prace a jeszcze narzekania i jakieś przeklenstwa pod nosem przy wnoszeniu

A to dziad wstretny ! Ostatnio mi kurier przynosil parapety. Maz poprosił go żeby wniósł do domu bo zona w ciąży i Pan nie robił żadnych problemów. Był bardzo miły za co dostał ode mnie czekoladę :-)

Choinka żywa czy sztuczna ?

Hela85 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Wspolczuje - na pewno chłopak jest mega zmeczony. Szkoda ze w Wigilię nie będzie z Toba:(

A ja nie mam prezentu dla swojego chlopa ... Zastanawiam się nad rózga... :-)
    Robicie sobie z mężami prezenty? Mi szczerze mówiąc to się nie chce.

Co drugie święta jestem sama, takie życie. Ale postaram się, żeby mimo wszystko mój trzylatek miał fajne święta :D a za rok będziemy w czwórkę :) Ja mojemu nie robie prezentu w tym roku i tez mowilam, że nie chce.
    Rok temu kupiłam mu zegarek Casio za prawie 500zł a on mówił, że się ukochanej osobie zegarka nie daje... ;) zegarek leży oczywiście

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem :D

Anka1501, Eweliśka, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    A to dziad wstretny ! Ostatnio mi kurier przynosil parapety. Maz poprosił go żeby wniósł do domu bo zona w ciąży i Pan nie robił żadnych problemów. Był bardzo miły za co dostał ode mnie czekoladę :-)

Choinka żywa czy sztuczna ?

Sztuczna w doniczce? oj Mary.... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary żywa :) dla mnie też kurierzy zawsze uczynni,ten taki burak ze cos okropnego,ale to on jest burakiem na codzien i to on się ze swoim buractwem meczy ;)

Anka1501, CzaryMary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Sztuczna w doniczce? oj Mary.... :P
    Hahaha nie doczytalam :-) głupia ja :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jestem :D

Noooo a gdzie bylas ? :p

Wyslalm na FB prośbę o możliwość dolaczenia do grupy ale chyba cos zle zrobilam. robotka chyba Ty tym zarzadzasz ?

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, jedna godzina juz minęła, jeszcze jedna przede mną :)

Amy, Gosha lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę pić wodę niegazowana??

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Dobra, jedna godzina juz minęła, jeszcze jedna przede mną :)
    Ja tu siedze bo muszę Ci towarzyszyć. W razie co wirtualna resuscytacje zrobić :-)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Ja tu siedze bo muszę Ci towarzyszyć. W razie co wirtualna resuscytacje zrobić :-)

Dziekuje Ci bardzo :) Twoje towarzystwo jest nieocenione :D

• liwi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ja dostałam pozwolenie na pare łyków wody.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz Cie kluli drugi raz ?
    Jak to jest? Przychodzisz - pobieraja krew, pijesz glukozę, po godzinie znowu krew i znowu po dwóch, tak?

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    Anka ja dostałam pozwolenie na pare łyków wody.

W pysku mi zaschlo ale jakoś wytrzymam jeszcze godzinę :)

• liwi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pobierali przed piciem raz i raz po dwóch godzinach.

CzaryMary, Anka1501 lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Juz Cie kluli drugi raz ?
    Jak to jest? Przychodzisz - pobieraja krew, pijesz glukozę, po godzinie znowu krew i znowu po dwóch, tak?

Różnie robią, tutaj pobrali mi krew, dali glukoze i dopiero po dwóch godzinach znów pobiera krew.

‹‹ 1582 1583 1584 1585 1586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ