Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mój TZ wrócił z pracy wczoraj (jeszcze) o 23:50... Dziś o 6 juz go nie było w domu, wieczorem musi jechać do Piotrkowa, potem w poniedziałek do Katowic i potem do synów na święta. Wróci w drugi dzień świąt
Wspolczuje - na pewno chłopak jest mega zmeczony. Szkoda ze w Wigilię nie będzie z Toba:(
A ja nie mam prezentu dla swojego chlopa ... Zastanawiam się nad rózga...
Robicie sobie z mężami prezenty? Mi szczerze mówiąc to się nie chce. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, my się jakoś dogadalismy,jeszcze nie jest ok,ale jakos się unormuje. Kurier przywiózł mi choinkę, zamowilam online bo ciężko nosić mi cos w tym roku, a mąż nie może dźwigać za bardzo. Wiadomo - ciężka jest, w donicy,ale zapłaciłam kupę kasy za dostawe,wiecej niz za choinkę, a ten kurier jeszcze fochy robil,ze musiał ją dźwigać!! Jaki był niemily. Oj. I walnal ja w drzwiach tak, że nie ma przejscia,a ja jej nie przesune. Napisałam do firmy ze jestem niezadowolona z usługi :p niech się nauczą trochę kultury buraki,taka mają prace a jeszcze narzekania i jakieś przeklenstwa pod nosem przy wnoszeniu
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Hej, my się jakoś dogadalismy,jeszcze nie jest ok,ale jakos się unormuje. Kurier przywiózł mi choinkę, zamowilam online bo ciężko nosić mi cos w tym roku, a mąż nie może dźwigać za bardzo. Wiadomo - ciężka jest, w donicy,ale zapłaciłam kupę kasy za dostawe,wiecej niz za choinkę, a ten kurier jeszcze fochy robil,ze musiał ją dźwigać!! Jaki był niemily. Oj. I walnal ja w drzwiach tak, że nie ma przejscia,a ja jej nie przesune. Napisałam do firmy ze jestem niezadowolona z usługi :p niech się nauczą trochę kultury buraki,taka mają prace a jeszcze narzekania i jakieś przeklenstwa pod nosem przy wnoszeniu
A to dziad wstretny ! Ostatnio mi kurier przynosil parapety. Maz poprosił go żeby wniósł do domu bo zona w ciąży i Pan nie robił żadnych problemów. Był bardzo miły za co dostał ode mnie czekoladę
Choinka żywa czy sztuczna ?Hela85 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Wspolczuje - na pewno chłopak jest mega zmeczony. Szkoda ze w Wigilię nie będzie z Toba:(
A ja nie mam prezentu dla swojego chlopa ... Zastanawiam się nad rózga...
Robicie sobie z mężami prezenty? Mi szczerze mówiąc to się nie chce.
Co drugie święta jestem sama, takie życie. Ale postaram się, żeby mimo wszystko mój trzylatek miał fajne świętaa za rok będziemy w czwórkę
Ja mojemu nie robie prezentu w tym roku i tez mowilam, że nie chce.
Rok temu kupiłam mu zegarek Casio za prawie 500zł a on mówił, że się ukochanej osobie zegarka nie daje...zegarek leży oczywiście
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:A to dziad wstretny ! Ostatnio mi kurier przynosil parapety. Maz poprosił go żeby wniósł do domu bo zona w ciąży i Pan nie robił żadnych problemów. Był bardzo miły za co dostał ode mnie czekoladę
Choinka żywa czy sztuczna ?
Sztuczna w doniczce? oj Mary....CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Juz Cie kluli drugi raz ?
Jak to jest? Przychodzisz - pobieraja krew, pijesz glukozę, po godzinie znowu krew i znowu po dwóch, tak?
Różnie robią, tutaj pobrali mi krew, dali glukoze i dopiero po dwóch godzinach znów pobiera krew.