Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam dziś trochę rzeczy... to sprzatanie,musze iść po ramkę dla rodzicow,wywolac do niej zdjęcia i ja wyslac,chociaz i tak na wigilię pewnie nie dojdzie
w planach ubranie choinki i zafarbowanie wlosow... chyba musze jakiś plan opracować na to sprzatanie:p najlepiej w lozku,chociaz tak się położyłam z mysla,ze będę spala,ale wyspana jestem,polezec nie zaszkodzi;)
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ja mam dziś trochę rzeczy... to sprzatanie,musze iść po ramkę dla rodzicow,wywolac do niej zdjęcia i ja wyslac,chociaz i tak na wigilię pewnie nie dojdzie
w planach ubranie choinki i zafarbowanie wlosow... chyba musze jakiś plan opracować na to sprzatanie:p najlepiej w lozku,chociaz tak się położyłam z mysla,ze będę spala,ale wyspana jestem,polezec nie zaszkodzi;)
Hwesta tylko uważaj na siebie. Pamiętaj, co za dużo to niezdrowo
Hej Ola - wiedziałam ze zaczniesz lubić być na zwolnieniu
Hej IdaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:01
Ola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Hej dziewczęta!
Ja się wyspałam, choć w nocy były pobudki. Czyli od kilku dni standard u mnie...
Robotka,ja też biorę Luce pod uwagę, ale raczej 3w1. W 3w1 żadne nosidełko nie ma atestów i generalnie są tej "gorszej" jakości. Ale my postanowiliśmy, że przebolejemy ten pierwszy okres, a kolejny kupimy Recaro Young Sport, bo będzie już na dłużej. Poza tym, jak już pisałam, nie wierzę w jakąś super ochronę i bezpieczeństwo tych "lepszych" fotelików. Ale to moje zdanie
A 1200 za 2w1 to naprawdę standardowo, nie widzę tu żadnej obniżki.
fajnie że go bierzecie pod uwagęoglądałaś go na żywo? jaki kolor Wam się podoba??
mi taki ciemny szary albo beżowy, ale nad beżowym się zastanawiam bo dla starszej córki też miałam beżowy więc może sobie tym razem zmenię na coś neutralnego:)
wiesz. ja też nie zarzekam się że nie wezmę tego trzy w jednym ale postanowiłam że poszukam, przez parę dni może jakiegoś używanego lepszego fotelika, jeśli nie znajdę to prawdopodobnie wezmę w zestawie.
tylko dlatego interesuję się droższym fotelikiem bo na wózek daje dziadek:) więc w fotelik mogłabym zainwestować więcej no ale zobaczymy.
a gdzie 1200 jest cena? bo na allegro widzę że średnio od 1300 się zaczynają, no ale jak po nowym roku ma być podwyżka na wszystkich wózkach o 10% to i tak się opłaca tym bardziej że sklep mam pod nosem:) i w razie W niedaleko do reklamowania;)Ida lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:U mnie Luca 2w1 jest za 1150
Ok, idę na pobranie krwi i spadam stąd
zamówię, dam stówkę zaliczki i będę czekać, w końcu i tak już raczej zdania odnośnie modelu nie zmienię
Ida no ten jasny szary też ładny:) ja tam kolorem się zbytnio nie przejmuję bo nie wierzę w to że mi się dziecko w ciemniejszym ugotuje, zresztą w gondolce będzie krótko a jeśli ma korzystać ze spacerówki to chyba wolę aby była ciut ciemniejsza:)
nooo kurcze te foteliki drogie;/
o rany no ja też o tym myślałam że 6 stycznia będę już w 3 trymestrze:) a za chwilę 7 miesiąc zaczynam aaa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:15
Ida lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:
Krysti, taki domek jak Ci się szykuje to nasze marzenie... Na razie skończyliśmy spłacać kredyt za mieszkanie, więc muszę jeszcze poczekać, aż mi się przyśnią liczby w totka.
hej Ty HUJENKO:D
no własnie też miałam pisać że Krysti ma domek jak marzenie, i ta okolica ahhhh moje klimaciory:) wieś wieś wieś!mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
Hej słoneczka
Wstałam , nakarmiłam dzieci bo głodne jak wilki były , jedno i drugie. Zaraz kawe sobie zrobie bo jakaś niedospana jestem. Współczuję Wam tego sprzątania na święta. Ja nawet już w tym tygodniu nie zamiatam podług, bo mój Ł zaczął skuwać kafelki w łazience i cała chata zasyfiała. Jutro wyjeżdzam a przyjeżdza mój szwagier z młodszym bratem i biorą się za generalny remont łazienki i 2 przedpokoi. Za to jak wróce po świętach w styczniu to będę miała dopiero sprzątaniaA w lutym będzie mi mąż odmalowywał pokoje
.
Hwesta w zeszłym tygodniu kurier u mnie to witał codziennie , bo mi materiał przywoził i zawsze jak poprosiłam to bez problemu zaniósł do pokoju , już nie mówiąc o tym , że cierpliwie czekał aż sprawdze czy wszystko jest w stanie nienaruszonym i nieuszkodzonym.hwesta lubi tę wiadomość
-
A słoneczka popatrzcie w sklepach czy maj ą strony internetowe. I sprawdzcie ceny przez neta bo zwykle mają taniej. Ja swój wózek w DINO sklep kupiłam 400 zł taniej przez neta:D aOdbiór osobisty w danym sklepie i super.
Glukoze będę miała na koniec roku bo kazał mi tak gin zrobić. Więc albo dzien przed albo w sylwestra będę to świństwo piła. -
dzięki Aneczko:) to fajną macie cenę tego wózka:)
no niby u nas nie wielka różnica ale jakoś mnie ta babka przestraszyła że mają być droższe:)
oglądałam też bebetto holand ale one różnią się tylko kolorystyką i felgami które dla mnie są niestety nie do przyjęcia:)
u mnie już choinka na tarasie w doniczce:) ozdoby mam już prawie wszystkie, pierniczki polukrowane w większości, trochę cukierków kupię, młoda porobi łańcuchy no i mam pełno bombek ktore chyba mi się nie zmieszczą na tą choinkę
sprzątanie mnie czeka, moim punktem kulminacyjnym są meble w kuchni:D w środku szafki itp:)
mojego TŻ też nie ma w wigilię, za to 1 i 2 dzień świąt jesteśmy razem:)
ok idę jakiś obchód zrobić bo mnie dupsko boli;) -
Witam się :*
ja wczoraj znowu dałam przedświątecznego czadu, nawet umyłam okna w dwóch pokojach, ale nie krzyczcie! tylko te, które nie wymagały ode mnie zbytniego podnoszenia rąk do góry ani wchodzenia na stołki! Jeszcze nie zdurniałam do reszty180ta pralka z kolei nastawiona... skończy prać jak wrócę do domu... jeszcze tylko jakieś 200 do wstawienia
Teraz tylko kto mi to wszystko wyprasuje, co?
-
nick nieaktualny