X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Wiecie co, bo tak to już jest, że nie ma idealnego wózka. Te polskie mają to do siebie, że są tańsze, ale może dzięki temu troszkę gorszej jakości... Poza tym reklamacje zawsze się zdarzają i różnego rodzaju uchybienia też.

To tak jak z samochodami - niby vw czy audi się rzadko psują, a my mamy akurat jakiegoś pecha i naszemu golf ciągle jest coś nie tak... I czyja to wina? Producenta? Raczej nie, bo wiele golfów jest naprawdę bezusterkowe.

dokładnie. moj tata ma vw i sąsiad ma takiego samego z ego samego roku, ten sam model itp. tatowemu nic sie nie dzieje a sasiad ze swoim non stop u mechanika....

a propos wózków to kolezanka powiedziala ze jej kolezanka miała camarelo i zardzewiała jej rama ... tak sobie myślę, że jak się nie wytrze wózka po mokrym spacerze to pewnie i najdroższy by zardzewiał...

Czy Wam też zaczyna czas szybko lecieć? jeszcze chwila i nasze bąbelki będą z nami. Nie mogę się doczekać mojego chłopaczka :)

hwesta, Ida lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie mi jak z tymi kołami?? Skrętne czy nie lepsze?

• Ida Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 21:58

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem takiego zdania jak IDA, nie ma idealnego wózka, to prawda bebetto ostatnim czasem rozchodzą się jak świeże bułeczki, im więcej użytkowników tym więcej opini, ja się nie dam opiniom internetowym bo na prawdę są przeróżne, mam 3 znajome w promilu 100km z tym wózkiem i użytkują już grubo ponad rok a nie skarżyły się na nic specjalnego.

LILIOE też pomyślałam o tej podwyżce po nowym roku takimi kategoriami jak Ty:) no zobaczymy, mam jeszcze w planie odwiedzić dwa sklepy w mojej miejscowości na spokojnie i wtedy podejmę taką ostateczną decyzję:)

przeraża mnie jedynie złamany stelaż:)
    ale co miałam powiedzieć przy moim pierwszym wózku? rama jak w w mutsy igo i też ciągle czytałam że się złamie i co? nie złamała się:) a wózek był dośc mocno eksploatowany:)

ja też MARTA ostatnio nie mam weny, nie wiem czemu...jakoś tak, lepiej chyba wychodzi mi czytanie;)

Ida lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 21:58

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary tak :) juz przychodzą myśli jak to będzie jak mała się urodzi,jak zostane z nią pierwszy raz sama,jak będzie wyglądała :) i ostatecznie postanowiłam zaangażować męża w poród i nie trzymać go pod parasolem ochronnym,bo biedaczek słabnie na pobraniu krwi nawet ;)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    http://www.ewozki.eu/pl/p/Wozek-Tako-Baby-Heaven-line-ALU/84

fajny :) spacerówka wydaje mi się lepsza od tej w riko nano . a wózki generalnie bardzo do siebie podobne.

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A, to rozumiem. Ja na allegro jakoś widziałam taką cenę, ale ja generalnie cen nie pamiętam, więc może się pomyliłam :P No ale 1200 czy 1300 to nie wielka różnica.
    Ja widziałam go kilkukrotnie i też mi się podoba, szczególnie szary, ale chyba ten jaśniejszy szary. Wiesz, będzie wiosna, lato to myślę raczej o czymś jaśniejszym. O tym beżu też myślałam, ale jakoś tak coraz bardziej mnie ten szary przekonuje ;)
    Na fotelik minimum trzeba dać 500 zł, z tego co widziałam, prawda?

My kupilismy maxi cosi za 360 zł babka w sklepie powiedziała ze one praktycznie takie same są wiec nie ma sensu przeplacac.

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:25

Ida, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 21:59

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 21:59

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co te wózki są podobne chodzi tylko o wagę wielkość cenę no i design

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra,ide kurz w salonie poscierac. Zaraz bede:)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w RIKO spacerówka jest bardzo krótka, 7 cm krótsza niż w luce np.
    to mnie jedynie zniechęciło, bo o ile gondolka prezentuje się bajecznie to ta spacerówka już wózek zdyskwalifikowała.

to samo w jedo. spacerówka to kompletna porażka, wygląda tandetnie choć nie wiem, może rzeczywiście spełnia swoją rolę niezawodnie:)

czasem wydaje mi się że mam strasznie trudny charakter w takich wyborach;/
    chciałabym iśc wybrać nie zastanawiać się nad wyglądem, nad detalami, wziąć jakiegos nie do zdarcia modela i mieć spokój;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam JEDO ale model sprzed kilku lat. Nie wiem tylko jak sprawdzic jaki?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Takie same jak jakie?

Jak te lepsze atestowe ale droższe np recaro podobno w praktyce ta jedna czy pol gwiazdki malo daje a cena dwa razy wyższa

Ida lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    w RIKO spacerówka jest bardzo krótka, 7 cm krótsza niż w luce np.
    to mnie jedynie zniechęciło, bo o ile gondolka prezentuje się bajecznie to ta spacerówka już wózek zdyskwalifikowała.

to samo w jedo. spacerówka to kompletna porażka, wygląda tandetnie choć nie wiem, może rzeczywiście spełnia swoją rolę niezawodnie:)

czasem wydaje mi się że mam strasznie trudny charakter w takich wyborach;/
    chciałabym iśc wybrać nie zastanawiać się nad wyglądem, nad detalami, wziąć jakiegos nie do zdarcia modela i mieć spokój;)

No dokładnie ja dlatego nie kupilam w końcu riko chociaż bardzo mi się podobał ale faktycznie spacerowa jest malutka. W camarelo jest o niebo większą

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A ja mam JEDO ale model sprzed kilku lat. Nie wiem tylko jak sprawdzic jaki?
    darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda:D siedź cicho:D
    kurcze na serio w necie można zgłupieć od opini, czemu oni nie sprzedają osobno spacerówek i osobno gondolek ehhh;/

Hela85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:00

• Justinka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Widzę że na tapecie wózki :) Dobrze, że ja mam już to za sobą... ;)
    Wczoraj miałam wizytę... dość w Krakowie straszne korki, to jeszcze baba wjechała nam w tył, ech... przez to spóźniliśmy się na wizytę... już nie mówiąc jak się zdenerwowałam, bo mimo że my staliśmy to dziwnie mocno baba w nas wjechała i trochę mną szarpnęło :| na szczęście jechaliśmy na wizytę a nie z, więc od razu zostało wszystko skontrolowane...
    Niestety nie najlepsze wieści, chociaż jechałam z takim nastawieniem i nic mnie nie zaskoczyło... szyjka 22 mm :( i miękka a nawet sflaczała jak to gin powiedziała, ech... no nic oszczędzanie, leżenie itd... więc witam w klubie leżących :) Tylko jak to zrobić z dwulatkiem w domu :| Po za tym dzidzia ok się ma i na moje szczęście leży w poprzek tzn głowę ma po lewej a pupę po prawej, więc nie napiera na szyjkę...
    Łożysko jest raptem 6mm od ujścia szyjki.. oby jeszcze coś się ruszyło, bo inaczej cesarka..
    Tak, więc nie najlepsze nastroje na święta, ale jestem dobrej myśli musi być dobrze :) W poprzedniej ciąży na tym etapie szyjka też się skracała miała 27 mm i urodziłam w terminie, więc i tu tak będzie :) Mąż od wtorku do 6.01 ma wolne więc pomoże :)
    Ok tyle marudzenia :) teraz dzięki leżeniu, będę może miała więcej czasu na udzielanie się tutaj, bo póki co udawało mi się Was podczytywać :) Ale produkujecie STRASZNIE dużo :)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
‹‹ 1586 1587 1588 1589 1590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ