Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja mówiłam do męża że nastepne dziecko może być wypadkiem przy pracy czyli też metoda kalendarzykowa ale narazie z jednym dzieciątkiem musimy się oswoić i wychować
My tez nie stosowalismy nic, ale teraz będziemy musieli na cos się zdecydować a tabletek nie chce brać -
nick nieaktualnyOgladam film o nastolatce ktora przez neta niby umówila się z 20 letnim chlopcem okazalo sie ze on 32 i ją zgwalcil pietnastolatke ,i teraz rodzice mają problem z nią ,policja szuka tego goscia .i takie tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 23:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:My tez nie stosowalismy nic, ale teraz będziemy musieli na cos się zdecydować a tabletek nie chce brać
Ja przez pierwsze dwa lata brałam tabletki ale moje libido było wtedy mizerne. Później przerzuciliśmy się na gumki i no, na czuja.Metoda kalendarzykowa u mnie nie ma racji bytu, bo cykle mam od zawsze nieregularne. Mam nadzieje, że po porodzie się jakoś wyregulują.
w każdym razie przez 7 lat udało nam się nie wpaść, a jak zdecydowaliśmy, że już czas to udało się za pierwszym razem.
Generalnie chcemy mieć jeszcze dziecko w przyszłości, nie wiem tylko kiedy, zobaczymy jak się w życiu ułoży. Będziemy po prostu bardzo uważać.
do tabletek już raczej nie wrócę, o spiralach naczytałam się za dużo rzeczy w stylu, że wrastały w płód itp.
Jeśli cykl mi się ureguluje, to będę myśleć nad takim urządzonkiem.
http://www.ladycomp.pl/Jak_stosowac_Pearly__Baby_Comp__Lady_Comp___28
Tylko trochę drogie dziadostwo, ale może coś tańszego na tej zasadzie się znajdzie. Bo codzienne mierzenie zwykłym termometrem, to nie dla mnie. Zbyt wiele warunków takiego pomiaru trzeba spełniać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 23:44
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Mantissa właśnie też się naczytalam... chyba najlepsza będzie wazektomia. Dwa tysiące i mamy problem z głowy
no i żadnych hormonów! a mój jest zdania, że nie chce mnie tabsami faszerowac i ze on chce iść na zabieg
No pewnie. Jeśli twój sam z siebie chce iśc na zabieg, to dla was rzeczywiście najlepsze wyjście. Po prostu większość facetów ma jakieś dziwne fobie, że im to męskość odbierze itp. Po co masz się czymś truć przez resztę życia, skoro prawdopodobnie na piąte dziecko się nie zdecyduje. I zyć bez stresu. W razie zmiany zdania zawsze można dzieciątko adoptować, prawda?
Anka, a w ogóle czemu cię nie ma na naszej liście?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Aw0w6XJi0nwC4zxawp9ySVj1DgFL0LsWRE0Ukuocurs/edit#gid=0Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 23:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry. Ja dzis wizyta u ginekologa a potem polozna.. cala noc nie spalam bo sie naczytalam o roznych rzeczach na temat tej torbieli i to wcale nie musi byc torbiel
zaczelam powaznie martwic sie o zycie i zdrowie Malej..
Milego dnia! -
Dzień dobry
Mąż do pracy, Julka nakarmilam, kota też wiec można dalej spać
Anka powodzenia na glukozie, dasz rade !
Rudzia nie czytaj w internecie! To podstawowa zasada. Każdy z swoich objawach jest w stanie odnaleźć najgorsze choroby, także na spokojnie. Powodzenia również!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:51
-
nick nieaktualny