Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosha oby to nie był prezent dla kochanki;) hehe sory musiałam:) taki dzolk:) nie gniewaj się
Rudzia a Ty te ubranka to już tak na poważnie')czy będziesz jeszcze odswiezac przed narodzinkami?
ją na razie ukladam i przekladam:)
Aaa i kupiłam pieluszki tetrowe kolorowe po 10 pln w tesco te chyba co Fasia kupowala:)
A ja u mamy posprzątalam wszystko co się da. Teraz będziemy ubierać choinkę
Kupiłam sobie dziś dwie kiecki uwaga po 30 pln:) w poniedziałek fotorelacja bedzie:)Bambi85, Rudzia, Fasia, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
A ta moja szyjka jakas do "d" jest, ostatnio troche lepiej, teraz znowu tak srednio, niby bez tragedii, odpoczywam prawie caly czas a martwi mnie ze wystarczy ze troszke pochodze i juz widac efekt, a im bedzie wieksza macica tym latwiej o skracanie/ rozwieranie wiec do kwietnia raczej na kanapie - no oby, zeby tylko nie w szpitalu. No i jakos tak mi zle z tym wszystkim. Mielismy jechcac do rodzicow a teraz to juz nie wiem, kusi jak cholera ale rozsadek podpowiada co innego. Z tego stresu znowu ta macica zaczela mi sie stawiac a juz mialam spokoj z tym.
wiec leze na kanapie i patrze jak maz sprzata , ale ja na pewno zrobilabym to szybciej i lepiej... nie no zartuje mimo ze wolno sprzata to itak jest kochany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 18:05
-
Robotka wlasnie nie wiem... Dostalam ostatnio troche ubranek 50-56 od mamy znajomej po blizniaczkach i je wybralam juz i poprasowalam.. I wlasnie sie zastanawiam czy pozniej je prac tez czy tylko tamta reszte poprac a te juz nie.. W sumie sa zamkniete w szufladach wiec chyba nic im sie tam nie dzieje co?
-
Rudzia kurcze nie wiem:) może i nic się nie dzieje ale chyba że świeżością będzie problem:) choć to w sumie tylko 3miesiące. Zresztą sama zobaczysz może Cię najdzie i wypierzesz jeszcze raz:)
Bambi fajny widok no nie:)? Lez i wydaj polecenia:)Bambi85 lubi tę wiadomość
-
jakos Robotka nie cieszy mnie ten widok, glupio mi ze on od rana pracuje a ja leze, jak juz mi wrocil power to musze lezec kurde, przykro mi.
Rudzia a jakbys je takie czysciutkie popakowala w foliowe worki, nie beda sie kurzyc i moze "swiezosc" sie utrzyma, a jak CIe najdzie to rozpakujeszi upierzesz jeszcze . -
Bambi a co lekarz mowil na wizycie, chyba wczoraj mialas tak? Moze cos pisalas a ja przegapiłam.
Rudzia chyba najlepiej bedzie jak je spakujesz w woreczki bo jednak w komodzie z 3 miesiace przeleza. Ja wlasnie gotuje bigos, zrobilam spaghetti na kolacje i teraz wszamalam chalwe... Tak mnie ta chalwa kusi ze szkoda gadac. -
Tak Lali wczoraj mialam nawet dwie
- ja to jednak jestem skrzywiona. Poza moim medzącym postem dzisiaj, parę wyzej nie pisalam, nie przeoczylas.
Nie powiedzial nic co bym nie wiedziala w sumie, szyjka taka sobie, czesc zamknieta ma 3cm, wiec dalej lezec odpoczywac, moja planowana podroz na swieta tak sobie wskazana, przeciez nie obieca mi, ze nie zaszkodzi bo nikt tego nie wie. Cieszylam sie do wczoraj ze mni sie macica przestala tak stawiac i mialam fajny miekki brzuch a dzisiaj znowu... pewnie z nerwow. Bylam jeszcze wczoraj na takim dodatkowym polowkowym, niby wszystko dobrze ale moj gin wie, ze ja troche "szalona " jestem i wyslal mnie jeszcze do drugiego gina spacjalizujacego sie glownie w badnaiach prenatalnych i na szczescie wszystko dobrze z malym Leosiem, naewt kości śródręcza mu policzylismy wiec tyle dobrze, zeby tylko w brzuszku sie do kwietnia utrzymal.
LALI a jak Wasze polowkowe?
a to nasz synek : )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 19:16
Rudzia, Fasia, Hela85, Amy, Lali, Gosha, mimka84, Ulka84, Angela89, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RUDZIA juz niedlugo wszystkie zobaczymy w realu nasze dzidziusie
, to 3d to tylko taka dodatkowa atrakcja dla rodzicow, wazne ze W 2 D wszystko ok.
Liwi jak Twoj ;lekarz tegym siew nie przejal to ty tez nie powinnas sie martwic, z tego co wiem to taka graniczna wartosc mieszzczaca sie w normie. Ale nie forsuj sie tam lali za bardzo, duzo odpoczywaj i popros o ocene tej szjki nastepnym razem, bedziesz spokojniejsza. U mnie jest bardziej skomplikowana sytuacja bo poza tymi 3 cm zamknietymi mam tez kanal 1cm troche rozwarty aczkolwiek mniej niz miesiac temu.
Nie stresujcie sie tym co pisze, kazda z nas chodzi do lekarza, jest pod opika i kontrola ginow, oni wiedza co robia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:05
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
Dolna granica normy jesli chodzi o szyjkę to chyba 25mm z tego co ja się orientuję. Nawet sama długość szyjki nie jest bardzo niepokojąca natomiast jeśli zaczyna się rozwierać to wtedy pojawia się duży problem ..
AMY no właśnie nie wiem .. dziwnie tu cicho -
nick nieaktualnyBambi85 wrote:idą ??? no co ty??? a ja nieswiadoma sobie leze ; P.
Chetnie bym z kims poplotkowala ale rzeczywiscie przestoj hmmm
za to mąż wie że idą bo sprząta
ja będąc u swoich rodziców już dawno bym czułą swięta, z mamą zawsze pieczemy, wszystko przygotowujemy, choina już żywa byłąby ubrana... a takto jestem u teściów i tu się nic nie robi... choinka sztuczna malutka... bez bombek :] jedyna atrakcja taka, że ma ledowe zakończenia i świeci.. więc DUPNIE w tym roku...
moja pierwsza wigilia bez rodziców.. zawsze wszystkich objeżdzamy.. wigilia u moich rodzicow, pozniej z zyczeniami do moich dziadkow jednych i drugich pozniej na wigilie drugą do babci męża a pozniej kolejna wigilia u drugich dziadków męża..
w tym roku mój wylądował w Legionowie będzie w wigilię nie wiem może na 19 jak się uda... i tylko do dziadków jednych pojedziemy..
DZIIIIWWACZNIE -
nick nieaktualny
-
Amy wrote:A ty Fasia coś tam robiłaś dzisiaj oprócz płąszczenia dupy
<odezwałą się ta co nie leży>
Uważaj żebyś Ty się nie przepracowała
My dziś z mężem pospaliśmy do 10 ! On miał wyjść o 9 ale został ze mną, poleżał i nawet śniadanko razem zjedliśmyPóźniej w Leroy Merlin byliśmy. Później pakowałam prezenty, teraz byłam jeszcze dokupić coś dla taty i właśnie wciągnęłam 7 kanapek