Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFaktycznie dziś przestoj;) ja wysłałam męża po parówki i zjem je zapieczone w serze na kolacje
jeszcze dziś wstawiam murzynka piernikowego,czyli z dodana przyprawa do piernika;) jutro teściowa przyjedzie mi firany i zasłony nowe upiac,to trzeba czymś do kawki poczestowac:) fajnych mam teściów. Amy to tez moje pierwsze święta bez rodzinki mojej, ale też będą fajne... w domu choinka, robię po swojemu,a wigilia u brata męża
-
Fasia wrote:Dolna granica normy jesli chodzi o szyjkę to chyba 25mm z tego co ja się orientuję. Nawet sama długość szyjki nie jest bardzo niepokojąca natomiast jeśli zaczyna się rozwierać to wtedy pojawia się duży problem ..
AMY no właśnie nie wiem .. dziwnie tu cicho.
-
nick nieaktualnyFAsia ile??? ja mam problem z jedną bułką... zjem najwyżej pół
masz spust
ja mam z głowy prezenty, u nas się kupuje tylko dla chrześniaków i w sumie sobie wzjemnie ze swoim kupujemy, ale w tym roku nie kazałamw sumie sie lekko wyłamałam bo kupiłam nam bilety do kina
na 26go więc pewnie się zdziwi, że pamiętałam o filmie o ktorym kiedyś marudził
Hwesta - ciekawe jak się odnajdziemy w tym roku.. ja jeszcze bardzo nie odczuwam, ale w dniu wigilii będzie mi przykro.. :] no ale to nic
zjadłabym parówkę z musztardą! -
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Bambi to Liwi pisala o szyjce:) Ale synus slodki szok
u mnie powtorka z polowkowego 2go stycznia bo Malutka ulozona miednicowo i brzuszkiem do srodka, wiec nie wszystkie parametry byl w stanie sprawdzic
, juz sobie przypomnailam ze pisalas ze dzidzia nie chciala wspolpracowac - moj ciazowy mozg coraz doskonalszy hihi
AMY no maz sprzata, nawet nie tyle swiatecznie co przeprowadzkowo, poremontowo troche tez, wiec moze dlatego sie nie zorientowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY a czemu w tym roku nie u rodziców ??
taka troszkę lipa w tym roku. Pierwszy dzień świąt pojedziemy do moich rodziców, odwiedzimy moich dziadków i na drugi dzień wrócimy do niego i idziemy do jego chrzestnego, jak co roku... więc dwa dni swiąt już normalnie, tylko ta wigilia.. echno ale, inaczej nie będzie
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Amy jakos damy rade,a za rok z dzieciakami w tournee
mam nadzieje, ze jedzenie mi zrekompensuje tęsknotę choć troche:p ze uszka z barszczem i dobre pierogi mnie pociesza:)
my z maluchem też będziemy robić pewnie co rok wycieczki...nawet nie myślę jak to będzie
póki co mnie to wszystko przerasta
uszka -
BAMBI świetne te zdjecie Twojego maluszka... Ja nie chciałam robić 3D czy 4D bo... Mi sie one nie podobały, zle mi sie kojarzyły jakos, trudno opisać
Ale teraz nabieram przekonania... Drogie jest u was? U mnie 100€ trzeba dać.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:BAMBI świetne te zdjecie Twojego maluszka... Ja nie chciałam robić 3D czy 4D bo... Mi sie one nie podobały, zle mi sie kojarzyły jakos, trudno opisać
Ale teraz nabieram przekonania... Drogie jest u was? U mnie 100€ trzeba dać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:24
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio ciągle gadałyście o tych chałkach i aż musiałam sobie kupić.
Zażeram właśnie z dżemem truskawkowym.
Ja się zastanawiałam nad usg 3D, ale jednak stwierdziłam, że szkoda mi kasy trochę. a mój gin zawsze mi robi zdjęcie buziuchny w 3D w ramach zwykłego.W ogóle te zdjęcia 3D jakieś takie creepy mi się kojarzą. Takie, bo ja wiem, rozlane?
Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Widzę, że wy już myślami na Wigilii jesteście. Mój mąż w Wigilię pracuje i jeśli będzie zjeżdżał pod ziemię to musi wyjechać z domu o 20,30. A kolację mam na 19 spotykamy się z całą rodziną mojego męża w Karczmie jego siostry razem z dziećmi będzie ok. 18 osób