Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Mi się słabo Alicja od rana rusza, ide zjeść jabłko i postaram się nie panikowac
kazdy leniwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 12:28
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ania mi też mówi na co mam zrobić. Chodziło mi że kiedyś gdzieś widziałam tu na forum schemat jakie badania w których tygodniach się robi tylko nie mogę tego znaleźć
Wpisz w google- kalendarz badań w ciąży,
Ale i tak każdy lekarz zleca badania po swojemuweronika86, Angela89 lubią tę wiadomość
-
u mnie mala meega aktywna miedzy 22.00 a 1 w nocy...jakby chciala sie z brzucha wyrwac
niestety nie zawsze udaje mi sie wyrwac do tej godziny ale maz mowi, ze widzi akrobacje az mi brzuch lata:-) dziwne ze sie nie budze
KasiaKwiatek, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Mój Natan za to od paru dni robi takie akrobacje, że jestem w szoku
dzikus normalnie
piekne
uwielbiam staro testamentowe imiona...u nas juz decyzja zapadla bedzie SARAH, ale cos mi pomalu to imie blednie...sama nie wiem,... natomiast podoba mi sie lilli...ale maz chce sare i koniec...a najlepiej Sarah- yasmine... oba zydowskie imiona...lillie rowniez zydowskie, ale strasznie mi sie podoba
moze chociaz jako drugie uda mi sie te lili wcisnac
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ania a tak a propos imienia twojego maluszka
piekne
uwielbiam staro testamentowe imiona...u nas juz decyzja zapadla bedzie SARAH, ale cos mi pomalu to imie blednie...sama nie wiem,... natomiast podoba mi sie lilli...ale maz chce sare i koniec...a najlepiej Sarah- yasmine... oba zydowskie imiona...lillie rowniez zydowskie, ale strasznie mi sie podoba
moze chociaz jako drugie uda mi sie te lili wcisnac
Dziękuję Ci, że to piszesz :* raczej nikomu o imieniu nie wspominamy chyba, że ktoś pyta. Ludzie raczej mówią, że dziwne imię a ja wcale tak nie uważam. Biblijne imię, może troszkę u nas zapomniane ale piękne. Na zachodzie Nathan to najnormalniejsze imię tylko tutaj się dziwnie patrzą
Dla dziewczynki miała być Liliana
Mojej koleżanki z pracy córka ma na imię Sara i tez uważam, że piękne imięWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 15:50
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Anka dla mnie Natan to również normalne imię. Synek moich znajomych właśnie tak ma na imię i uważam, że jest bardzo ładne. Fajny z Niego chłopczyk na dodatek
)
Weronika - Sarah to śliczne imię! W lipcu w tym roku naszym znajomym urodziła się mała Sara))
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Anka dla mnie Natan to również normalne imię. Synek moich znajomych właśnie tak ma na imię i uważam, że jest bardzo ładne. Fajny z Niego chłopczyk na dodatek
)
Weronika - Sarah to śliczne imię! W lipcu w tym roku naszym znajomym urodziła się mała Sara))
Poza tym Natan oznacza "dar" a wg terminu z usg zaszlam w ciążę dokładnie w pierwszą rocznicę śmierci mojej mamy, która nawet nie chciała słuchać, że my więcej dzieci mieć nie będziemy... wiec jakby nie było mamy dar z niebaBambi85, Fasia, Rudzia, Hela85, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie - czy Wam też się dziecko tak mocno "wypina" w brzuszku? Nagle powstaje taka wystająca twarda jak kamyk gula, a ja czuję rozpieranie w środku, to trwa kilka sekund i ta gula znika
chodzi mi o to jak często to macie? Bo u mnie się zdarza nawet kilkanaście razy w ciągu dnia i nie wiem czy to normalne
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasiu ja tez mam wybrzuszenia po kilka razy dziennie tak mi sie śmiać z tego chce chwilke posiedzi jak sie poruszam albo pogilam po brzuchu to przechodzi hehe
Fasia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziewczyny, mam pytanie - czy Wam też się dziecko tak mocno "wypina" w brzuszku? Nagle powstaje taka wystająca twarda jak kamyk gula, a ja czuję rozpieranie w środku, to trwa kilka sekund i ta gula znika
chodzi mi o to jak często to macie? Bo u mnie się zdarza nawet kilkanaście razy w ciągu dnia i nie wiem czy to normalne
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziewczyny, mam pytanie - czy Wam też się dziecko tak mocno "wypina" w brzuszku? Nagle powstaje taka wystająca twarda jak kamyk gula, a ja czuję rozpieranie w środku, to trwa kilka sekund i ta gula znika
Ja wczoraj kilka razy tak mialam, ale tak normalnie to mam tak raz na jakis czasFasia lubi tę wiadomość