Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMantiss spojrzałam w wyniki i mam antygeny.
Mi lekarka pisze karteczkę jakie wyniki mam zrobić i o CMV nic nie pisała może uznaje że nie trzeba - każdy ma swoje zalecenia ale sama dla siebie wole wszystkie wyniki robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 19:38
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMantissa fajne ciuszki, z doświadczenia powiem, że najbardziej praktyczne są body a na to śpiochy tudzież półśpiochy/spodenki. Ich na pewno potrzeba conajmniej kilka 5-10 sztuk, ja nie zamierzam codziennie wstawiać prania
a nasze dzieciołki przebierać będziemy 2-3 razy dziennie
Na początek wiem, że niektóre mamy lubią kaftaniki i śpiochy ze względu na gojący się pępek, ale ja mam tylko 2 sztuki bo nie lubię jak się zwijają pod paszki, a body ładnie przytrzymuje pieluszkę i wcale pępuszkowi nie przeszkadza.
Reszta ciuszków to już w miarę możliwości...przydają się sweterki, bluzeczki, spodenki bluzy, sukienusie ale to wiadomo do odstrajania jako dodatkowa warstwa
Na początek na łapki niedrapki lub po prostu skarpetki, skarpet 7-10 sztuk aż nadto, przydadzą się ewentualnie 1-2 sztuki rajstopek. Potrzebna cienka czapeczka na początek ale w sumie tylko po kąpieli, nie trzymamy w niej w domu, więc starczy 1-2, no i oczywiście na dwór to wiadomo trzeba się będzie sugerować pogodą - ja mam kombinezon misiowy i czapki 2 grubsze ale bez przesady-nie zimowe.
O pościelkach, kocykach itp same wiecieAnka1501, Bambi85, Hela85, mantissa, Fasia, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Hmm, jako że sporo pajacy to będę testować body + pajac.
Hehe, Bambi. Ja też mam pokopiowane złote posty wyprawkowe.
I podobno w Pepco promocje są na ubranka dla maluchów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 20:04
Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:A ja jutro wybieram sie na jakies ciuszkowe zakupy:-D resta juz w styvzniu jak wroce do domu:-D
Anka wlasnie sie dopatrzylam ze bedzie jednak Natanek:-D super!
Nomój jest nie do końca przekonany ale mówi, że ładnie
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
ja jutro wyruszam na poszukiwanie kurtki, mama taka jedna używaną ale żle się w niej czuję, bo w obecnych się nie dopinam już
poza tym mam wizyte jutro to podpytam co nieco ginki mojej lista przygotowana -
nick nieaktualnya jak już dojdziecie do łóżeczkowych spraw praktycznych to kupcie sobie podkłady ceratkowe pod prześcieradło
dla naszych małych sikaczy błahostką będzie zasikanie pościeli, ją się wypierze...gorzej z materacem jak nasiąknie
Ależ mnie Miki boksuje od kilku dni, to już jak piszecie konkretne kopy są. Mam wrażenie, że obrócił się główką w dół bo czuję go czasem nawet w pachwinachi mam to co Ty Fasia, czasem jak się wypnie to brzuch kanciasty się robi z jednej strony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 20:22
Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:a jak już dojdziecie do łóżeczkowych spraw praktycznych to kupcie sobie podkłady ceratkowe pod prześcieradło
dla naszych małych sikaczy błahostką będzie zasikanie pościeli, ją się wypierze...gorzej z materacem jak nasiąknie
Ależ mnie Miki boksuje od kilku dni, to już jak piszecie konkretne kopy są. Mam wrażenie, że obrócił się główką w dół bo czuję go czasem nawet w pachwinachi mam to co Ty Fasia, czasem jak się wypnie to brzuch kanciasty się robi z jednej strony
mnie też dziś synuś boksuje i wygina się że az szokAnka1501, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek dobra sugestia odnośnie podkładów - dopiszę do listy
Ten kanciasty brzuszek wygląda kosmicznie
ja mam ubaw za każdym razem, nie mówiąc o mężu
Julek od początku jest ułożony główką do dołu i bardzo często czuję Go właśnie w pachwinach. Jak leżę na lewym czy prawym boku, ze zgietymi nogami to mam wrażenie, że siedzi mi w nodze, a nie w brzuszku - jest tak niskoKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaką dostawke kupujemy do lozka na początek zeby Ignaś byl kolo mnie caly czas . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdc01a8a2c09.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3c3fb1e1bf5.jpg moj zadnych koszy nie chce mojezesza nic z tych rzeczy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 20:59
Fasia, mantissa, Hela85, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Krysti fajna dostawka
Pytanie mam do Ciebie - nie odbierz tego źle, zastanawiam się tylko - bo przeważnie piszesz, że - mój nie chciał; nie podoba mu się; nie zgadza się itd itp i Ty zazwyczaj (z tego co mi się wydaje) zawsze zgadzasz się na te jego opcje. No i pytanie - czy czasem też kupujecie/decydujecie/robicie coś co Ty byś chciała ?))
weronika86 lubi tę wiadomość