SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    No Weronika wow! Gratulacje, taki news na koniec roku :-)
    Może rzeczywiście zobaczyła, że się zmieniłaś, dorosłaś i Wasz związek też :-) ale czujność Kochana czujność ;-)
    wiem kasiu, najpierw sprawdze czy nie ma tam zadnych NIESPODZIANEK :D hahhaa tez zakomunikowalam, ze bardzo dziekuje, jestem mega szczesliwa ale nadal sobie nie pozwole wlazic do gara z buciorami :D warunek zaakceptowany :D
    hwesta mnie tak boli jak sie za szybko podniose, to wiezadla chyba

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny a propo jedzenia to podzielę się z wami moimi obawami, bo wydaje mi się, że za mało jem. Dzisiaj np. na śniadanie zjadła 1kromkę chleba z masłem, plasterkiem schabu z śliwką i 2pomidorki koktajlowe, na obiad mała miseczke sałatki greckiej, na kolację 2mandarynki. Wczoraj było podobnie z tym, że już bez kolacji. Nie potrafię się zmusić do jedzenia, a z drugiej strony boję się, że dzidzię zagłodzę :-(
    Nabial powinnas jeszcze jesc ,ser ,mleka pic duzo bo dziecku kosci się wzmacniają.ja litrami pije mleko dziennie ,powinnas platki z mlekiem rowniez jesc i jajka .Musisz jesc wiecej ,ale ibtak jesz zdrowo .

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie wiazadla,bo w końcu mi brzuch rosnie. Wercia sprawdź sprawdź czy nie ma niespodzianek :p bo wiesz...darowanemu koniowi się w zeby nie zaglada,ale to od tesciowej:p

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia no widzisz i co zyc nie umierac :) tesciowa z tesciem super są i chcą dobrze dla was ,ja od rodziców tez mieszkanie dostalam ale ze dom juz stoi i tylko wykonczeniówka do zrobienia jest to mieszkanie bratu dam :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Wercia suppeeer :))) czy miała któraś z Was ból w okolicy pepka przy zmienianiu boku z lewego na prawy i odwrotnie i podnoszeniu się? Z lewej strony boli, chyba sobie naciagnelam miesien:/ bo jak trzymam brzuch przy zmianie pozycji to nie boli

Mnie jakiś czas strasznie bolała okolica pępka, myślałam nawet że to przepuklina. Niestety zapomniałam powiedzieć o tym w szpitalu ale przy usg lekarz mocno jeździł mmi w tej okolicy i nic nie mówił więc chyba jest okej. W każdym razie ten ból to chyba faktycznie było przeciążenie (mysle, ze stad bylo to moje krwawienie) i naciągnięcie mięśni. Ale jak nie przejdzie to pewnie lepiej bedzie to sprawdzić :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz rano spacer z psem zaliczylam ,sklep ze świeżymi bulkami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:06

• Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3563&%3CosCsid%3E

Dziewczyny szukam opini o tym wozku, nigdzie nie moge znalesc, moze ktoras z was miala z nim do czynienia ?? bardzo powaznie mysle nad jego zakupem, bede wdzieczna za pomoc:)

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj patrzalam na Mutsy urban jeszcze i bardzo ładny jest .

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarisa90 ladny wózek jest :) ale czy nie cięzki i co oczekujesz od wózka to tez wazne .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:16

• Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to nigdzie nie bede musiala go nosic, mieszkamy w domu:)

Krysti lubi tę wiadomość

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wybrac muszę miedzy dwoma teraz ,ale x lander u mnie nr 1 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ceeb030dae62.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:28

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarisa90 wrote:
    w sumie to nigdzie nie bede musiala go nosic, mieszkamy w domu:)
    A to jak w domu to co inne Śliczny jest widac ze solidny wózek .

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówią zecw tym Mutsy gondola plytka jest :/ takze x lander u mnie zostanie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:26

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ale dzisiaj się wyspalam :) rozmawialyscie i wynikach tej glukozy sama jestem ciekawa mojego wyniku ale to dopiero po nowyme roku bede go miała niestety mam nadzieje ze będzie ok bo ja nie ukialabym trzymać diety :) ale chyba jak kilka razy zrobilam glukozę na czczo i wynik był niski to nie powinno nic wyjść prawda ?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! :*

Werka gratuluje 27 tyg ale 3 trymestr zaczyna sie od 28 tyg :P

Ide na sniadanie :)

weronika86 lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mówią zecw tym Mutsy gondola plytka jest :/ takze x lander u mnie zostanie .

X landery są solidne, moje koleżanki chwalą bardzo :)

Krysti lubi tę wiadomość

• Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A to jak w domu to co inne Śliczny jest widac ze solidny wózek .
    Dziekuje ci bardzo za odpowiedz pewnie sie na niego zdecyduje:)

Krysti lubi tę wiadomość

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę 7 stycznia to skonsultuje z moim lekarzem ten bol przy pepku. Ja nic nie dzwignelam ani njc,obstawiam wiazadla

• Gosha Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    OMG, dopiero teraz doczytałam Twój wcześniejszy wpis i chyba naprawdę mam się jednak czym martwić... Ups... Ciekawe co na to mój lekarz, bo on jest taki zdroworozsądkowy i raczej nigdy nie panikuje.
    U mnie na wyniku norma jest do 100, więc niby się mieszczę.
    Nie moge Ci nic doradzić, norma dla kobiet w ciazy 60-90 na czczo, nie nam co do tego watpliwości. U mnie powyżej 90 podają juz insulinę. Ale to dla prowadzącej dietę, myśle ze to ma wpływ... :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-) Hela-lezy od soboty cukier mu zbijaja dietą. W sobote jeszcze mial wysoki po kolacji bo mial 497!!jeszcze wyzszy niz na czczo w sobote.. Niedziela ok 200 na czczo a po posilku juz 160 i wczoraj ladny mial bo 115,130 dzis tez 130 ale dieta dieta, ruch teraz sie zacznie dopiero.. Dostal pelno broszur co jesc czego nie, glikometr, i wczoraj bylam u jego doktor prowadzacej i mowi ze sklaniaja sie do cukrzycy typu 2..kwasica ketonowa mu nie wyszla. Insuline dostawal w sobote 10jednostek w niedziele 6 a w poniedzialek 1 tylko. I lekarka mowi ze dostanie tabletki i insuline 1 raz dziennie bd musial sie ukłuc i musi schudnac troche bo moze wtedy uda nam sie odstawic cos z tabletek albo insuline. Bo M w mlodosci lubial sobie nakupowac slodyczy i gazowane i teraz ma.. Na sylwka nie wychodzi, zostaje do jutra lub piatku :'( plakac mi sie chce jak pomysle ze sylwester a on w szpitalu.. A ja w domu :-( i teraz diete musze wprowadzic dla niego i doktorka powiedziala zeby nie jesc tak do przejedzenia ze do pelna tylko zjesc ale nie byc najedzonym
    Eh... Ale cud ze teraz to wyszlo niz mialby zaslabnac gdy bylibysmy sami z mała :-( albo on gdzies za kierownica :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:58

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
‹‹ 1729 1730 1731 1732 1733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ