X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    No Weronika wow! Gratulacje, taki news na koniec roku :-)
    Może rzeczywiście zobaczyła, że się zmieniłaś, dorosłaś i Wasz związek też :-) ale czujność Kochana czujność ;-)
    wiem kasiu, najpierw sprawdze czy nie ma tam zadnych NIESPODZIANEK :D hahhaa tez zakomunikowalam, ze bardzo dziekuje, jestem mega szczesliwa ale nadal sobie nie pozwole wlazic do gara z buciorami :D warunek zaakceptowany :D
    hwesta mnie tak boli jak sie za szybko podniose, to wiezadla chyba

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny a propo jedzenia to podzielę się z wami moimi obawami, bo wydaje mi się, że za mało jem. Dzisiaj np. na śniadanie zjadła 1kromkę chleba z masłem, plasterkiem schabu z śliwką i 2pomidorki koktajlowe, na obiad mała miseczke sałatki greckiej, na kolację 2mandarynki. Wczoraj było podobnie z tym, że już bez kolacji. Nie potrafię się zmusić do jedzenia, a z drugiej strony boję się, że dzidzię zagłodzę :-(
    Nabial powinnas jeszcze jesc ,ser ,mleka pic duzo bo dziecku kosci się wzmacniają.ja litrami pije mleko dziennie ,powinnas platki z mlekiem rowniez jesc i jajka .Musisz jesc wiecej ,ale ibtak jesz zdrowo .

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie wiazadla,bo w końcu mi brzuch rosnie. Wercia sprawdź sprawdź czy nie ma niespodzianek :p bo wiesz...darowanemu koniowi się w zeby nie zaglada,ale to od tesciowej:p

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia no widzisz i co zyc nie umierac :) tesciowa z tesciem super są i chcą dobrze dla was ,ja od rodziców tez mieszkanie dostalam ale ze dom juz stoi i tylko wykonczeniówka do zrobienia jest to mieszkanie bratu dam :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Wercia suppeeer :))) czy miała któraś z Was ból w okolicy pepka przy zmienianiu boku z lewego na prawy i odwrotnie i podnoszeniu się? Z lewej strony boli, chyba sobie naciagnelam miesien:/ bo jak trzymam brzuch przy zmianie pozycji to nie boli

Mnie jakiś czas strasznie bolała okolica pępka, myślałam nawet że to przepuklina. Niestety zapomniałam powiedzieć o tym w szpitalu ale przy usg lekarz mocno jeździł mmi w tej okolicy i nic nie mówił więc chyba jest okej. W każdym razie ten ból to chyba faktycznie było przeciążenie (mysle, ze stad bylo to moje krwawienie) i naciągnięcie mięśni. Ale jak nie przejdzie to pewnie lepiej bedzie to sprawdzić :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz rano spacer z psem zaliczylam ,sklep ze świeżymi bulkami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:06

• Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3563&%3CosCsid%3E

Dziewczyny szukam opini o tym wozku, nigdzie nie moge znalesc, moze ktoras z was miala z nim do czynienia ?? bardzo powaznie mysle nad jego zakupem, bede wdzieczna za pomoc:)

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj patrzalam na Mutsy urban jeszcze i bardzo ładny jest .

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarisa90 ladny wózek jest :) ale czy nie cięzki i co oczekujesz od wózka to tez wazne .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:16

• Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to nigdzie nie bede musiala go nosic, mieszkamy w domu:)

Krysti lubi tę wiadomość

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wybrac muszę miedzy dwoma teraz ,ale x lander u mnie nr 1 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ceeb030dae62.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:28

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarisa90 wrote:
    w sumie to nigdzie nie bede musiala go nosic, mieszkamy w domu:)
    A to jak w domu to co inne Śliczny jest widac ze solidny wózek .

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówią zecw tym Mutsy gondola plytka jest :/ takze x lander u mnie zostanie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:26

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ale dzisiaj się wyspalam :) rozmawialyscie i wynikach tej glukozy sama jestem ciekawa mojego wyniku ale to dopiero po nowyme roku bede go miała niestety mam nadzieje ze będzie ok bo ja nie ukialabym trzymać diety :) ale chyba jak kilka razy zrobilam glukozę na czczo i wynik był niski to nie powinno nic wyjść prawda ?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! :*

Werka gratuluje 27 tyg ale 3 trymestr zaczyna sie od 28 tyg :P

Ide na sniadanie :)

weronika86 lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mówią zecw tym Mutsy gondola plytka jest :/ takze x lander u mnie zostanie .

X landery są solidne, moje koleżanki chwalą bardzo :)

Krysti lubi tę wiadomość

• Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A to jak w domu to co inne Śliczny jest widac ze solidny wózek .
    Dziekuje ci bardzo za odpowiedz pewnie sie na niego zdecyduje:)

Krysti lubi tę wiadomość

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę 7 stycznia to skonsultuje z moim lekarzem ten bol przy pepku. Ja nic nie dzwignelam ani njc,obstawiam wiazadla

• Gosha Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    OMG, dopiero teraz doczytałam Twój wcześniejszy wpis i chyba naprawdę mam się jednak czym martwić... Ups... Ciekawe co na to mój lekarz, bo on jest taki zdroworozsądkowy i raczej nigdy nie panikuje.
    U mnie na wyniku norma jest do 100, więc niby się mieszczę.
    Nie moge Ci nic doradzić, norma dla kobiet w ciazy 60-90 na czczo, nie nam co do tego watpliwości. U mnie powyżej 90 podają juz insulinę. Ale to dla prowadzącej dietę, myśle ze to ma wpływ... :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-) Hela-lezy od soboty cukier mu zbijaja dietą. W sobote jeszcze mial wysoki po kolacji bo mial 497!!jeszcze wyzszy niz na czczo w sobote.. Niedziela ok 200 na czczo a po posilku juz 160 i wczoraj ladny mial bo 115,130 dzis tez 130 ale dieta dieta, ruch teraz sie zacznie dopiero.. Dostal pelno broszur co jesc czego nie, glikometr, i wczoraj bylam u jego doktor prowadzacej i mowi ze sklaniaja sie do cukrzycy typu 2..kwasica ketonowa mu nie wyszla. Insuline dostawal w sobote 10jednostek w niedziele 6 a w poniedzialek 1 tylko. I lekarka mowi ze dostanie tabletki i insuline 1 raz dziennie bd musial sie ukłuc i musi schudnac troche bo moze wtedy uda nam sie odstawic cos z tabletek albo insuline. Bo M w mlodosci lubial sobie nakupowac slodyczy i gazowane i teraz ma.. Na sylwka nie wychodzi, zostaje do jutra lub piatku :'( plakac mi sie chce jak pomysle ze sylwester a on w szpitalu.. A ja w domu :-( i teraz diete musze wprowadzic dla niego i doktorka powiedziala zeby nie jesc tak do przejedzenia ze do pelna tylko zjesc ale nie byc najedzonym
    Eh... Ale cud ze teraz to wyszlo niz mialby zaslabnac gdy bylibysmy sami z mała :-( albo on gdzies za kierownica :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:58

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
‹‹ 1729 1730 1731 1732 1733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ