Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:No Weronika wow! Gratulacje, taki news na koniec roku
Może rzeczywiście zobaczyła, że się zmieniłaś, dorosłaś i Wasz związek teżale czujność Kochana czujność
hahhaa tez zakomunikowalam, ze bardzo dziekuje, jestem mega szczesliwa ale nadal sobie nie pozwole wlazic do gara z buciorami
warunek zaakceptowany
hwesta mnie tak boli jak sie za szybko podniose, to wiezadla chybaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Dziewczyny a propo jedzenia to podzielę się z wami moimi obawami, bo wydaje mi się, że za mało jem. Dzisiaj np. na śniadanie zjadła 1kromkę chleba z masłem, plasterkiem schabu z śliwką i 2pomidorki koktajlowe, na obiad mała miseczke sałatki greckiej, na kolację 2mandarynki. Wczoraj było podobnie z tym, że już bez kolacji. Nie potrafię się zmusić do jedzenia, a z drugiej strony boję się, że dzidzię zagłodzę
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Wercia suppeeer
)) czy miała któraś z Was ból w okolicy pepka przy zmienianiu boku z lewego na prawy i odwrotnie i podnoszeniu się? Z lewej strony boli, chyba sobie naciagnelam miesien:/ bo jak trzymam brzuch przy zmianie pozycji to nie boli
Mnie jakiś czas strasznie bolała okolica pępka, myślałam nawet że to przepuklina. Niestety zapomniałam powiedzieć o tym w szpitalu ale przy usg lekarz mocno jeździł mmi w tej okolicy i nic nie mówił więc chyba jest okej. W każdym razie ten ból to chyba faktycznie było przeciążenie (mysle, ze stad bylo to moje krwawienie) i naciągnięcie mięśni. Ale jak nie przejdzie to pewnie lepiej bedzie to sprawdzić -
nick nieaktualny
-
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3563&%3CosCsid%3E
Dziewczyny szukam opini o tym wozku, nigdzie nie moge znalesc, moze ktoras z was miala z nim do czynienia ?? bardzo powaznie mysle nad jego zakupem, bede wdzieczna za pomoc:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
ale dzisiaj się wyspalam
rozmawialyscie i wynikach tej glukozy sama jestem ciekawa mojego wyniku ale to dopiero po nowyme roku bede go miała niestety mam nadzieje ze będzie ok bo ja nie ukialabym trzymać diety
ale chyba jak kilka razy zrobilam glukozę na czczo i wynik był niski to nie powinno nic wyjść prawda ?
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:OMG, dopiero teraz doczytałam Twój wcześniejszy wpis i chyba naprawdę mam się jednak czym martwić... Ups... Ciekawe co na to mój lekarz, bo on jest taki zdroworozsądkowy i raczej nigdy nie panikuje.
U mnie na wyniku norma jest do 100, więc niby się mieszczę.
-
Witajcie
Hela-lezy od soboty cukier mu zbijaja dietą. W sobote jeszcze mial wysoki po kolacji bo mial 497!!jeszcze wyzszy niz na czczo w sobote.. Niedziela ok 200 na czczo a po posilku juz 160 i wczoraj ladny mial bo 115,130 dzis tez 130 ale dieta dieta, ruch teraz sie zacznie dopiero.. Dostal pelno broszur co jesc czego nie, glikometr, i wczoraj bylam u jego doktor prowadzacej i mowi ze sklaniaja sie do cukrzycy typu 2..kwasica ketonowa mu nie wyszla. Insuline dostawal w sobote 10jednostek w niedziele 6 a w poniedzialek 1 tylko. I lekarka mowi ze dostanie tabletki i insuline 1 raz dziennie bd musial sie ukłuc i musi schudnac troche bo moze wtedy uda nam sie odstawic cos z tabletek albo insuline. Bo M w mlodosci lubial sobie nakupowac slodyczy i gazowane i teraz ma.. Na sylwka nie wychodzi, zostaje do jutra lub piatku :'( plakac mi sie chce jak pomysle ze sylwester a on w szpitalu.. A ja w domu
i teraz diete musze wprowadzic dla niego i doktorka powiedziala zeby nie jesc tak do przejedzenia ze do pelna tylko zjesc ale nie byc najedzonym
Eh... Ale cud ze teraz to wyszlo niz mialby zaslabnac gdy bylibysmy sami z małaalbo on gdzies za kierownica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:58