Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ogólnie pytałam tego sprzedawce (to kolega) które by wybrał sam odpowiedział Cybex powiedział że jakościowo one się nie różnią a bardziej ceną. Powiedział ze sklepy polecają jakiś dany fotelik tylko dlatego że mają większą na niego marże lub jakieś inne profity.
Czyli bez różnicy w zasadzie czy to zwykły Cybex Aton czy 2 lub 3 ?maaatko jakie to trudne do wyboru
-
sylvia007 wrote:Proszę bardzo
http://allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-i4937672976.html
http://allegro.pl/x-lander-x-car-fotelik-samochodowy-nosidelko-i4918872922.html
Dzięki, już przejrzałam -
Angela89 wrote:Ogólnie pytałam tego sprzedawce (to kolega) które by wybrał sam odpowiedział Cybex powiedział że jakościowo one się nie różnią a bardziej ceną. Powiedział ze sklepy polecają jakiś dany fotelik tylko dlatego że mają większą na niego marże lub jakieś inne profity.
Fasia lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:KASIA same mleko! I spacer obowiązkowy! A za to na II śniadanie istna rozpusta 30g sera żółtego i 40g pieczywa
i mały owoc!
Gosha, przecież to głodówa.Coraz bardziej się tej mojej glukozy obawiam.
Swoją drogą, dobrze, że to badanie się dopiero teraz robi, wyobrażacie sobie na takie dietce lecieć np. od 3 miesiąca? Brr..
Kiedyś prypadkiem trafiłam na takiego bloga, właśnie z przepisami dla mam z cukrzycą: http://slodziutkamama.blogspot.de/ Może ci się przyda, Gosha?Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a propo jedzenia to podzielę się z wami moimi obawami, bo wydaje mi się, że za mało jem. Dzisiaj np. na śniadanie zjadła 1kromkę chleba z masłem, plasterkiem schabu z śliwką i 2pomidorki koktajlowe, na obiad mała miseczke sałatki greckiej, na kolację 2mandarynki. Wczoraj było podobnie z tym, że już bez kolacji. Nie potrafię się zmusić do jedzenia, a z drugiej strony boję się, że dzidzię zagłodzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 22:49
-
Gosha wrote:ANKA jak chcesz prowadzić ze mna dietę, to dawaj... Bedzie mi raźniej
na jutro na śniadanie w menu mamy do wyboru 200 ml mleka lub 2 jogurty naturalne co woliszi 2 suchary
Hihi
Mi odpowiada taka dieta bo podobnie jadłam jak trenowalamtylko ze wtedy jadłam cztery posiłki lub pięć a nie siedem
Gosha lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Pewnie różnica jest. Ja pytałam o różnice miedzy maxi a cybex bo początkowo chciałam maxi. A teraz już Cybex tylko sama nie wiem który, muszę znów się do kolegi udać i mu głowę posuszyć
Dobranocki dziewczynki ja padamSpokojnej nocy
chyba że się trafi, że w sklepie będą jeszcze mieli na składzie, bo jak nie to chyba tylko z internetu ta 2 będzie można mieć.
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY Ty pisałaś kiedyś coś na temat fotelików Cybex Aton - one z tego co widzę mają 4 gwiazdki w testach ADAC, a kosztują w granicach 350zł. Zawsze to 150zł mniej niż maxi cosi
Polecasz ? Dziewczyny wiecie coś o nich więcej ? Zaciekawiłam się
ja się wypowiadałam tylko na temat Recarowięc to chyba nie ja pisałam o cybexach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy no to coś mi się popirdolylo że to Ty o nich pisałas
Zjadłam właśnie 5 kromek z żółtym serem, szynka i cwikla z chrzanempękam! Do tego dwa kubki soku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 23:53
Amy lubi tę wiadomość