Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ogólnie pytałam tego sprzedawce (to kolega) które by wybrał sam odpowiedział Cybex powiedział że jakościowo one się nie różnią a bardziej ceną. Powiedział ze sklepy polecają jakiś dany fotelik tylko dlatego że mają większą na niego marże lub jakieś inne profity.
Czyli bez różnicy w zasadzie czy to zwykły Cybex Aton czy 2 lub 3 ?
maaatko jakie to trudne do wyboru
-
sylvia007 wrote:Proszę bardzo
http://allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-i4937672976.html
http://allegro.pl/x-lander-x-car-fotelik-samochodowy-nosidelko-i4918872922.html
Dzięki, już przejrzałam
-
Bo to tak jest, że dana firma nie robi lepszych i gorszych czyt. bardziej i mniej bezpiecznych fotelików. One najczęściej różnią się wyglądam lub mają coś tam nieco ulepszone. Ją np. pytałam o recaro to mi powiedzieli, że jedynie kolorystyka się w nich zmienia i odrobinę wygląd, ale jeśli chodzi o te części odpowiedzialne za bezpieczeństwo to nic się nie zmienia.Angela89 wrote:Ogólnie pytałam tego sprzedawce (to kolega) które by wybrał sam odpowiedział Cybex powiedział że jakościowo one się nie różnią a bardziej ceną. Powiedział ze sklepy polecają jakiś dany fotelik tylko dlatego że mają większą na niego marże lub jakieś inne profity.
Fasia lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:KASIA same mleko! I spacer obowiązkowy! A za to na II śniadanie istna rozpusta 30g sera żółtego i 40g pieczywa
i mały owoc!
Gosha, przecież to głodówa.
Coraz bardziej się tej mojej glukozy obawiam.
Swoją drogą, dobrze, że to badanie się dopiero teraz robi, wyobrażacie sobie na takie dietce lecieć np. od 3 miesiąca? Brr..
Kiedyś prypadkiem trafiłam na takiego bloga, właśnie z przepisami dla mam z cukrzycą: http://slodziutkamama.blogspot.de/ Może ci się przyda, Gosha?
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a propo jedzenia to podzielę się z wami moimi obawami, bo wydaje mi się, że za mało jem. Dzisiaj np. na śniadanie zjadła 1kromkę chleba z masłem, plasterkiem schabu z śliwką i 2pomidorki koktajlowe, na obiad mała miseczke sałatki greckiej, na kolację 2mandarynki. Wczoraj było podobnie z tym, że już bez kolacji. Nie potrafię się zmusić do jedzenia, a z drugiej strony boję się, że dzidzię zagłodzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 22:49
-
Gosha wrote:ANKA jak chcesz prowadzić ze mna dietę, to dawaj... Bedzie mi raźniej

na jutro na śniadanie w menu mamy do wyboru 200 ml mleka lub 2 jogurty naturalne co wolisz
i 2 suchary 
Hihi
Mi odpowiada taka dieta bo podobnie jadłam jak trenowalam
tylko ze wtedy jadłam cztery posiłki lub pięć a nie siedem
Gosha lubi tę wiadomość
-
Z tego co mi w różnych sklepach mówili, to już nie produkują 2 ino 3Angela89 wrote:Pewnie różnica jest. Ja pytałam o różnice miedzy maxi a cybex bo początkowo chciałam maxi. A teraz już Cybex tylko sama nie wiem który, muszę znów się do kolegi udać i mu głowę posuszyć

Dobranocki dziewczynki ja padam
Spokojnej nocy 
chyba że się trafi, że w sklepie będą jeszcze mieli na składzie, bo jak nie to chyba tylko z internetu ta 2 będzie można mieć.
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY Ty pisałaś kiedyś coś na temat fotelików Cybex Aton - one z tego co widzę mają 4 gwiazdki w testach ADAC, a kosztują w granicach 350zł. Zawsze to 150zł mniej niż maxi cosi
Polecasz ? Dziewczyny wiecie coś o nich więcej ? Zaciekawiłam się 
ja się wypowiadałam tylko na temat Recaro
więc to chyba nie ja pisałam o cybexach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy no to coś mi się popirdolylo że to Ty o nich pisałas

Zjadłam właśnie 5 kromek z żółtym serem, szynka i cwikla z chrzanem
pękam! Do tego dwa kubki soku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 23:53