Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti bodziaki cudowne czasem zazdroszczę wam ze znacie juz plec mozecie kupowac takie konkretne ubranka a ja jak juz to w takich uniwersalnych kolorach no i wzorach vhoc niby dzidzi to jedno co nosi hihi ale tak jakos ehh
a dziewczyny mam takie pytanko z kategori wyposazenia domowegopowiedzcie mi jakiej firmy serwis obiadowy polecacie kupic wiem ze chodziez ale to chyba droga firma choc dobra
Krysti lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Robiła kilka pomiarów i wszystkie wskazywały na półtorej tygodnia, wcześniej na usg też wychodziły wymiary że termin przesuwał się o półtorej tygodnia.
Mały kolecek i tyle- będę kochała jak swoje
Lekarka mówi ważne że tyje, a nie ma problemów z wagąale zauważyłam ostatnio wśród znajomych, że teraz dużo się rodzi dzieci takich ok. 4kg właśnie
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Krysti bodziaki cudowne czasem zazdroszczę wam ze znacie juz plec mozecie kupowac takie konkretne ubranka a ja jak juz to w takich uniwersalnych kolorach no i wzorach vhoc niby dzidzi to jedno co nosi hihi ale tak jakos ehh
a dziewczyny mam takie pytanko z kategori wyposazenia domowegopowiedzcie mi jakiej firmy serwis obiadowy polecacie kupic wiem ze chodziez ale to chyba droga firma choc dobra
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Krysti bodziaki cudowne czasem zazdroszczę wam ze znacie juz plec mozecie kupowac takie konkretne ubranka a ja jak juz to w takich uniwersalnych kolorach no i wzorach vhoc niby dzidzi to jedno co nosi hihi ale tak jakos ehh
-
nick nieaktualny
-
Nie chcemy znać płci choć ja na poczatku nie bylam za tym pomyslem hihi ale cierpliwie czekamy na niespodziankę; ))
Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ania pisała tu niedawno, że jej synek miał się według badań malutki urodzić, a ważył 4kg, więc myślę, że jeszcze nie wszystko przesądzone
ale zauważyłam ostatnio wśród znajomych, że teraz dużo się rodzi dzieci takich ok. 4kg właśnie
Nawet moja gin opowiadała jak ordynator robił kobiecie usg przed porodem i wyszło 6kg i od razu cc zrobili a dzidzia niecałe 4,5 miała wiec ja tam w ta wagę nie wierzeAngela89 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Nawet moja gin opowiadała jak ordynator robił kobiecie usg przed porodem i wyszło 6kg i od razu cc zrobili a dzidzia niecałe 4,5 miała wiec ja tam w ta wagę nie wierze
ale to naprawdę wyjątek
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Fasia - zapomniałam się zapytać o tego hemorodia ;/ Ale tych całych wolnych pójdę do rodzinnej i zobaczymy co powie.
Spoko, moje się schowały na całe szczęście i oby więcej się pokazywały, chociaż wiem że to nie możliwe .. Mam wizytę 12.01 więc ewentualnie wtedy sama spytam -
nick nieaktualny
-
O to juz trzy głosy za lubiana hihi a sztućce? ?? Gerlah? Czy jakos tak hehe polecicie cos ?
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Tylko nie mam pewności, że one np nie są po wypadkach .. nie wiem sama co robić
nowe to dość duży wydatek chociaż mąż nie ma nic przeciwko - wszak chodzi o bezpieczeństwo dziecka
Ja też mam Język niemowląt i język dwulatka i nawet zaczęłam to czytać ale jak nigdy jak tylko biorę do ręki jakaś książkę teraz to mi się oczy zamykają. Nigdy tak nie miałam i kocham czytać (zwłaszcza odkąd mam kindla i piracę wszystkie książki - wstyd).mantissa lubi tę wiadomość
-
FASIA super fura! Czasami wam zazdroszczę... Ja gdybym mogła to swoj 10-letni wozek po synku tu przytargała... Chociaż czuje ze juz go dawno nie ma...nie pamietam, wszystko oddawałam...
Dawaj jeszcze fotę ciuszków!
Ja teraz obiecałam sobie ze to co kupie to wystawie potem na Allegro, w nosie to mam... Nikt nic nie dostanie. Widzę ze wszyscy sprzedają, sprzedam i jaa za te pieniążki kupie kolejne rzeczy dla maluszka
Fasia lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:O to juz trzy głosy za lubiana hihi a sztućce? ?? Gerlah? Czy jakos tak hehe polecicie cos ?
talerze mam luminarc chyba a sztućce Ikea
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ed/Besteck_Ikea_Data_2003.jpg
o te, uwielbiam ich wąskie łyżkinienawidzę jak łyżki są szerokie bo mam wrażenie, ze mi się zajady robią
mało wyszukanie
Edit. a żeby było jeszcze ciekawiej to najczęściej jem z plastikowych talerzy dla dzieci z Ikeakocham to, że są leciutkie i kolorowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:57