Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj się uśmiałam jak przyjaciółka do mnie zadzwoniła.... Od jakiegoś czasu spotyka się z kimś i wczoraj pierwszy raz do czegoś doszło... no i ona wieczorem dzwoni i z pełną powagą pyta : Ania, czy ty miałaś kiedyś faceta z "małym"?...
biedna
Fasia, KasiaKwiatek, shimmer_lip, hwesta, weronika86, Krysti, sylvia007, Hela85, mimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:
Myślę, że kolory właśnie bardziej dla chłopcaFasia, hwesta, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia spoko bryka i kolor dla chłopaka da radę, dobrze że nie różowy
moj Miki będzie miał czerwono czarny
graco Evo od przyjaciół a dziadkowie już zapowiedzieli, że spacerówkę oni finansują i wybrany niezmiennie Baby Jogger czarny
Fasia lubi tę wiadomość
-
Mąż powiedział, że jak bardzo chcę to możemy kupić nowy wózek ale przyznam, że trochę mi szkoda na pół roku wywalić 1500zł ... Wolę po tym jak Julek wyrośnie z gondoli zainwestować w super spacerówkę, bo ta z kompletu z tego wózka jakaś super nie jest. No i teraz jeszcze trzeba nosidełko kupić czyli znowu jakieś 500-700zł ... wydatków mamy mega dużo, bo remont, dziecko itd .. Chyba zostawię. Wygląda jak nowy, kolor taki uniwersalny zresztą dwójka chłopców w nim jeździła
koła pompowane.
Model Jedo Classic Collection. Tyle znalazłam ... -
Fasia wrote:Mąż powiedział, że jak bardzo chcę to możemy kupić nowy wózek ale przyznam, że trochę mi szkoda na pół roku wywalić 1500zł ... Wolę po tym jak Julek wyrośnie z gondoli zainwestować w super spacerówkę, bo ta z kompletu z tego wózka jakaś super nie jest. No i teraz jeszcze trzeba nosidełko kupić czyli znowu jakieś 500-700zł ... wydatków mamy mega dużo, bo remont, dziecko itd .. Chyba zostawię. Wygląda jak nowy, kolor taki uniwersalny zresztą dwójka chłopców w nim jeździła
koła pompowane.
Model Jedo Classic Collection. Tyle znalazłam ...teraz od rodziny stary wózek, który mi się nie podoba
ale mam to w nosie
a potem wypasiona spacerówka.
Nosidełko/fotelik tak samo, teraz dostałam stary ten najmniejszy a wypasiony kupujemy następny (z moich obliczeń wynika, że Baśka w tym najmniejszym foteliku będzie siedziała trzy razy, w tym jeden jak bedziemy wracać ze szpitala). -
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Ja mam dokładnie taki sam plan
teraz od rodziny stary wózek, który mi się nie podoba
ale mam to w nosie
a potem wypasiona spacerówka.
Nosidełko/fotelik tak samo, teraz dostałam stary ten najmniejszy a wypasiony kupujemy następny (z moich obliczeń wynika, że Baśka w tym najmniejszym foteliku będzie siedziała trzy razy, w tym jeden jak bedziemy wracać ze szpitala).
Dla mnie super plan, bo jednak dobra spacerówka to też nie mały koszt więc jeśli można mieć wózek od kogoś to myślę, że warto skorzystać. Mnie się ogólnie ten mój podoba. Fajnie wygląda na żywo, naprawdę jest jak nowy
Nie wiem tylko co z tym nosidełko fotelikiem zrobić .. Maxi Cosi kosztują w granicach 500zł i pewnie trzeba będzie taki kupić. Za kilka miesięcy już taki na dłużej zapewne Recaro przedział wagowy 9-36kg żeby już był na dlugo -
nick nieaktualnyTakie pajacyki odebralam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0e4ac27b482.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b913029444b.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c78c694aff80.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d23ce9b71646.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:21
Anka1501, Angela89, hwesta, CzaryMary, Rudzia, weronika86, Fasia, sylvia007, mantissa, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Lali, Gosha, Hela85, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Dla mnie super plan, bo jednak dobra spacerówka to też nie mały koszt więc jeśli można mieć wózek od kogoś to myślę, że warto skorzystać. Mnie się ogólnie ten mój podoba. Fajnie wygląda na żywo, naprawdę jest jak nowy
Nie wiem tylko co z tym nosidełko fotelikiem zrobić .. Maxi Cosi kosztują w granicach 500zł i pewnie trzeba będzie taki kupić. Za kilka miesięcy już taki na dłużej zapewne Recaro przedział wagowy 9-36kg żeby już był na dlugo -
nick nieaktualnyWiecie co kobietki uzywane pajacyki a jak nowe
normalnie moj się ucieszył i ja tez ,ubranek juz mam troszkę jeszcze body z krótkim i dlugim rękawem skarpeteczki kupie w next albo H&M czapeczki tez ,zecdwa kaftaniki ,spodnie takie smerfiki sweterek kurteczke czapusie na wyjscie i mam wszystko .No i wiadomo wozek ,pieluchy kosmetyki fotelik mebleki juz pod koniec stycznia .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:21
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż mam książkę "Język niemowląt" po nowym roku sobie przeczytam i już zadałam tą lekturę mojemu K, przyszły tatuś też musi być świadomy
Krysti to pajacyki a nie bodyale śliczne są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:16
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Dobry wieczór po wizycie
Martynka się nie chciała dziś pokazać więc zdjęć nie mam.
Za to Pani dr zdziwiona mała waży 756gram i przesunęło się w terminie o półtorej tygodnia :)Mówi że spora dziewczynka z niej może być
Tyle dobrego, z wyników wychodzi że jednak mam gdzieś na nerkach mam kamienia lub kamienie. Musze iść zrobić usg i najlepiej aby mi je znaleźli bo wtedy odpukać jakbym dostała kolkę to do szpitala bez problemów mnie przyjmą.
Kupiłam na pocieszenie sobie książkę "Język niemowląt" i z drugiej strony jest "Język dwulatka".
I jeszcze kupiłam ten komplecik (37 zł za całość) i tego kota termofora którego można wsadzić do mikrofalihttp://
naforum.zapodaj.net/thumbs/959da0e0c7db.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:18
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Fasia ją dzisiaj widziałam na allegro 2 licytacje takich lepszych fotelików, cena niższa niż 500 zł
Tylko nie mam pewności, że one np nie są po wypadkach .. nie wiem sama co robićnowe to dość duży wydatek chociaż mąż nie ma nic przeciwko - wszak chodzi o bezpieczeństwo dziecka
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Też mam książkę "Język niemowląt" po nowym roku sobie przeczytam i już zadałam tą lekturę mojemu K, przyszły tatuś też musi być świadomy
Krysti to pajacyki a nie bodyale śliczne są
haha kasia ze zmeczenia juz pisze tak bo niedawno do domu wrocilam obiad na szybko i sprzatanie wszystko na raz niewiem gdzie rece włozyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:22
-
Fasia wrote:Tylko nie mam pewności, że one np nie są po wypadkach .. nie wiem sama co robić
nowe to dość duży wydatek chociaż mąż nie ma nic przeciwko - wszak chodzi o bezpieczeństwo dziecka
zobacz sobie na allegro
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:To rzeczywiście spora moja tego dnia miała 590 g. Ale z drugiej strony to tylko szacunkowe wyliczenia więc może się jeszcze okazać wcale nie taka duża
Robiła kilka pomiarów i wszystkie wskazywały na półtorej tygodnia, wcześniej na usg też wychodziły wymiary że termin przesuwał się o półtorej tygodnia.
Mały kolecek i tyle- będę kochała jak swoje
Lekarka mówi ważne że tyje, a nie ma problemów z wagąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:23
KasiaKwiatek, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość