Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Ale skurcze właśnie rozszerzają szyjkę. Ją bym bardziej obstawiła to, że może się nie zgladziła do końca przez ten szybki przebieg. No i pewnie w Twoim przypadku nie bez znaczenia była waga synka
Pewnie taka miał się taki maleńki urodzić
ledwo się w normach lapal
i weź tu wierz lekarzom
-
Dziewczyny a na przygotowanie szyjki do porodu najlepiej działa sperma. Na 2-3 tygodnie przed porodem seks codziennie, takie miałam zalecenie od położnej ze szkoły rodzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 19:55
Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny a na przygotowanie szyjki do porodu najlepiej działa sperma. Na 2-3 tygodnie przed porodem seks codziennie, takie miałam zalecenie od położnej że szkoły rodzenia.
To prawdatylko chyba musze ja sobie ręcznie wcierac bo mój mi go tam nie wlozy bo nie będzie "pukac dziecka po głowie "...
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:To prawda
tylko chyba musze ja sobie ręcznie wcierac bo mój mi go tam nie wlozy bo nie będzie "pukac dziecka po głowie "...
weronika86 lubi tę wiadomość
-
IWONKA chciałam Ci dać link do kobiety z allegro u której ja kupowałam swoją kurtkę ale niestety nie ma już w swojej ofercie nic na ciążę. Szkoda, bo kurta w rozm XS a naprawdę baaardzo pojemna. Wrzucałam Wam zdjęcia. No nic będę monitorować i jakby co to dam znać gdyby się coś pojawiło.
SHIMMER - mam identyczne podejście, też nie mam szyjki a dzieć cudem wyjdzie z mojego brzucha bez boleśnie -
hwesta wrote:Hehe, mój też jak rozmawiamy to mowi,ze nie chce,ze ja czuje dziecko tak nisko czasem,ze on tam sięga swoim
weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Powiedz mu, że musi bo to jest niezbędne do porodu, zalecenie lekarza
Myślisz, że nie próbowałam? jak lezalam na patologii po terminie i dostawalam oxy + zastrzyki w dupe i nic na mnie nie działało to moja gin mówiła, żebym wzięła swojego do łazienki jak będzie mnie odwiedzałjak mu to powiedziałam to myslalam, ze chłopak zemdleje
-
Byłam u teściów obejrzeć wózek - zostawiamy. Jest w dobrym stanie. Akurat na jakieś pół roku nam starczy gondolka, a później zapewne zainwestujemy w dobrą spacerówkę mimo iż dwie mamy od znajomych
Nosidełko samochodowe musimy kupić. Przewijak też.
Przewertowałam kartony z ciuchami po dzieciach od kuzyna mojego męża i muszę przyznać, że bardzo dużo ciuszków zostawiamy. Myślałam, że wszystko pójdzie do kosza, a znalazłam super rzeczy - np zimowy kombinezon, taki super ciepły jak nowiutki w rozm 62 czyli nawet gdyby Julek był malutki to akurat żeby przejechać ze szpitala do domu będzie idealnyDużo śpioszków w rozm 50 i 56 bo ich synek był wcześniaczkiem. Teraz to mam tyle ciuchów, że szok! Nie mieszczą mi się w komodzie
sylvia007, mantissa, Hela85 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Mój nie ma takich problemów, a jak się jeszcze w szkole rodzenia nasłuchał o dobrodziejstwach wynikających z seksu w ciąży to już wogóle. Nawet dzisiaj ją do niego mówię, że spać w nocy nie mogę, to mi powiedział, żebym go na seks obudziła, to na pewno pomoże
Zazdroszczę ;( mój jak zobaczył dziecko na usg polowkowym to chyba nagle zaskoczył, że ja mam w brzuchu małego człowieka -
Anka1501 wrote:Myślisz, że nie próbowałam? jak lezalam na patologii po terminie i dostawalam oxy + zastrzyki w dupe i nic na mnie nie działało to moja gin mówiła, żebym wzięła swojego do łazienki jak będzie mnie odwiedzał
jak mu to powiedziałam to myslalam, ze chłopak zemdleje
-
nick nieaktualnyChyba nic Hwesta
dołączam do Was...też świruję...odkąd dowiedział sie, że Miki jest to na seks szlus...
a mi sny erotyczne sie tak wizualizjują, że heja!
Fasia byłam w szachownicy, kupiłam 2 sukienki, 2 bluzki i spodniewybierałam godzinę i byłam już tak wykończona, że kupiłam te i jutro przymierzę na spokojnie i w razie co oddam. Ładne ciuszki tylko czego ja taki waleń? Na walenie nie ma mega wyboru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 20:10
Fasia lubi tę wiadomość