Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:kochana ja normalnie s nosze niektore sa dobre jak mierzylam ale jeszcze przez 2 miechy mi sie brzuch powiekszy obecnie mam w pepku 92cm
Ja trochę byłam skazana na ca bo ja rozmiar 48 przed ciążą nosiłam -
mantissa wrote:Co do szyjki, to moja przyjaciółka też niestety przy pierwszym porodzie pękła. Na dodatek i tak ją jeszcze nacięli. A córa wcale duża nie była bo tylko 2500 g a ona sama drobna nie jest. Nie wiem od czego to zależy.
Miała wywoływany poród po terminie, ale nie pamiętam jak szybko jej poszło.
No ja też miałam wywolywany poród 16 dni po terminiemoże to ma związek z oxy?? chociaż to bez sensu chyba.
-
mantissa wrote:Co do szyjki, to moja przyjaciółka też niestety przy pierwszym porodzie pękła. Na dodatek i tak ją jeszcze nacięli. A córa wcale duża nie była bo tylko 2500 g a ona sama drobna nie jest. Nie wiem od czego to zależy.
wypieram to ze swojej świadomości
blelelele i już o tym nigdy nie przeczytałam
A poza tym to idę się myć bo chyba będę rzygać!!! Tak dalej mi KU**A niedobrze i od dwóch dni jest znacznie gorzej<prosi_o_pogłaskanie_po_główce>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 19:43
-
godzinę ją zszywali albo i dłużej. I też do jakichś chudzinek nie należy. Dlatego warto sobie krocze masować i kegle ćwiczyć
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:mówisz sie wstrzymac?? w sumie moge ale kurcze te remamenty pewnie beda po nowym roku wszedzie czy w odziezowych krótko, nigdy nie robilam zakupów prosto po nowym roku to i nie wiem..
-
sylvia007 wrote:Niektóre kobiety mają bardzo nieelastyczne krocze. Moja znajoma że szkoły rodzenia była nacięta w dwóch miejscach, a w kolejnych sześciu sama popękałą
godzinę ją zszywali albo i dłużej. I też do jakichś chudzinek nie należy. Dlatego warto sobie krocze masować i kegle ćwiczyć
Tak ale krocze to jedno a szyjka drugie. Tutaj nic nie poradzimy. -
Anka1501 wrote:No ja też miałam wywolywany poród 16 dni po terminie
może to ma związek z oxy?? chociaż to bez sensu chyba.
-
shimmer_lip wrote:Krótko. A i może allegro się odrodzi bo teraz po świętach to faktycznie mało ciążowych kurtek jest.
za 100zl byla.....
-
Anka1501 wrote:Tak ale krocze to jedno a szyjka drugie. Tutaj nic nie poradzimy.
ja nic nie mam
a moje dziecko magicznie opuści moje ciało jak przyjdzie pora
tego się będę trzymać
iwonka1077, mantissa, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Myślę, że oxy nie ma z tym nic wspólnego, ja miałam wywoływały też przez część porodu 2kroplówki podłączone, bo szyjka nie reagowała.
No niby tak ale oxy ma za zadanie przyspieszyć skurcze macicy i może dlatego np moja szyjka nie zdarzyła się samodzielnie rozszerzyć? -
shimmer_lip wrote:Ja nie mam szyjki
ja nic nie mam
a moje dziecko magicznie opuści moje ciało jak przyjdzie pora
tego się będę trzymać
shimmer_lip, mantissa, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:moze byla jedna dzisiaj s z h&m zanim swoja zmierzylam kurtke zeby wiedziec rozmiar to juz ktos kupil 5 minut normalnie bo odswiezalam
za 100zl byla.....
a w używanych też patrzysz? bo te po ciąży to nie są zazwyczaj zniszczone. Ta moja z ca ma taki podwójny suwak i jak już mi się bebzun nie bedzie mieścił mam zamiar od dołu zamek rozpinać i Baśkę na mróz wywalać
już mi się zaczyna trymestr gorąca więc powinno być git
no i ja autem prawie wszędzie
-
sylvia007 wrote:Shimmer w dniu porodu na Twoim brzuchu pojawi się zamek błyskawiczny, lekarz go rozsunie i dzidzia się pojawi
a do tego przy wyciąganiu przeżyję pierwszy od lipca orgazm i nad głową będą mi śpiewać chóry anielskie
żeby mi jeszcze milej było
a przez ostatnie dwa dni wydałam 400 zł prawie na Baśkęoj głupieje człowiek na przecenach i wśród malutkich ciuszków
sylvia007, iwonka1077, Fasia, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:No niby tak ale oxy ma za zadanie przyspieszyć skurcze macicy i może dlatego np moja szyjka nie zdarzyła się samodzielnie rozszerzyć?