Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:nio ja juz w swoja nie a jeszcze tydzien temu , ojojjjjjjjjjj
naga zostane nie chce wydawac 250zl na kurtke
Ale muszę przyznać, że jest już na styk a jeszcze trzy miesiące przed namichyba w lumpie się rozejrze bo też nie mam zamiaru wydawać takich pieniędzy
mantissa lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ale muszę przyznać, że jest już na styk a jeszcze trzy miesiące przed nami
chyba w lumpie się rozejrze bo też nie mam zamiaru wydawać takich pieniędzy
-
iwonka1077 wrote:nio ja juz w swoja nie a jeszcze tydzien temu , ojojjjjjjjjjj
naga zostane nie chce wydawac 250zl na kurtke -
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:juz mierzylam takie u mnie problem lezy w rekawach jak biore rozmiar M to rekaw za dlugi za szeroki....
myślę, że to kwestia doboru odpowiedniego modelu
-
iwonka1077 wrote:Wszystko cacy tylko ja nie moge zmierzyc bo u mnie tylko reserved jest c&a nie ma, h&m nie ma, new yorker tez nie ma a myslicie jutro podskoczyc czy lepiej poczekac i w styczniu bedzie wiecej promocji?????? w styczniu to wiekszego miasta bym pojechala moze bym cos znalazla............
-
iwonka1077 wrote:Wszystko cacy tylko ja nie moge zmierzyc bo u mnie tylko reserved jest c&a nie ma, h&m nie ma, new yorker tez nie ma a myslicie jutro podskoczyc czy lepiej poczekac i w styczniu bedzie wiecej promocji?????? w styczniu to wiekszego miasta bym pojechala moze bym cos znalazla............
albo będą albo będzie po ptokach
a jaki rozmiar Cię interesuje?
-
Dziewczyny tu lutowka,chcialam tylko powiedzieć,,ze ja kupiłam miesiąc temu w H&M kurtkę w normalnej odzieży nie dla ciężarnych. Wzięłam rozm 38 i jest ok,płaciłam pi przecenie. Rozejrzyjcir się,te kurtki są duże,moja miała pas,ale go ściągnęłam. Po ciąży dam ją mamie lub teściowej
shimmer_lip, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Co do szyjki, to moja przyjaciółka też niestety przy pierwszym porodzie pękła. Na dodatek i tak ją jeszcze nacięli. A córa wcale duża nie była bo tylko 2500 g a ona sama drobna nie jest. Nie wiem od czego to zależy.
Miała wywoływany poród po terminie, ale nie pamiętam jak szybko jej poszło.