Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida od pierwszego dnia po zwolnieniu lekarskim nalicza sie macierzynski, a lekarz wystawi L4 maksymalnie do daty porodu wyliczonej z OM. Tak mi tlumaczyl moj ginekolog, bo bedac u niego dzwonila do niego pacjentka z pytaniem czy moze jej wystawic L4 po terminie.
-
Ida, tak to super, że tyle dostaliśmy. Wszystko to kosztowne rzeczy wiec sporo wydatków nam odchodzi
tak, mamy dwa wózki
ten co dostaliśmy wcześniej jest wg mnie lżejszy ale stary, bo to model sprzed 8 lat, którym jeździło dwóch chłopców. Ten z wczoraj jest dość ciężki, nie jest markowy natomiast wygląda dość nowoczesnie jeśli chodzi o stelaż. Granatowy z elementami pomarańczowymi. Wnosić go nie musze bo mam windę w bloku więc jakoś dam rade
Ida, Lali, iwonka1077, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Dobry Laski
co do zwolnienia to lekarz wypisze maksymalnie do terminu porodu innej mozliwosci nie ma. Jesli ciaza jest przenoszona to juz tracimy te kilka-kilkanascie dni.
Ja pije kawke i wcinam rogaliki maminej roboty
Tak myślałam Lali dlatego dobrze, że Miki o tydzień wyprzedza wg usg termin porodu z om wpisany do książeczki ciąży jako TP. Jest szansa, że się wyrobię a w ostateczności niewiele przekroczęLali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, i ja witam się w skończonym 27 tygodniu, rozpoczetym 28 i w 3 trymestrze!!!
Leżę plackiem w łóżku od wczoraj,w pizamie,dzis jeszcze poleze i zobaczę jak z napinaniem przy wstawaniu. Ciągle nie wiem jak dietę przy cukrzycy trzymać, ale czytam o tym i teściowa mi jutro glukometr przywiezie, to będę mogla skontrolować. Zaaplikowalam właśnie sobie luteine,okropne jest to, że ona wylatuje taka rozpuszczona;) poprosiłam meza,aby mi Asmag kupił i będę go brała zamiast magnezub6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 10:24
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taka kurteczka jest przeceniona na 18€ w H&M, co sądzicie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ecc160edf3b.jpg
Chyba sie zdecyduje... Nie mam pod czym chować swojego balonikahwesta, Ida, KasiaKwiatek, Fasia, Ulka84, Krysti, Hela85, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kupiłam magneB6 kolejne opakowanie wczoraj bo mi się skończył. Już w trzeciej aptece mi go poleciła kobieta jak jedyny z magnezów zarejestrowany jako lek inne to suplementy diety. Pewnie nie ma większego znaczenia ale kupuję już ten z przyzwyczajenia
Fasia super! To najlepszy sposób dostać tyle rzeczy od znajomychJa tak właśnie dostałam wózek, poduchy do spania, podgrzewacz do butelek, wanienkę, pościel, kupę ciuchów, fotelik. Ogromna pomoc i oszczędność, wtedy spokojnie można sobie pozwolić na tą wypasioną spacerówkę czy inne rzeczy nie ma pierwszej potrzeby ale, które chciałoby się mieć...takie zachcianki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 10:31
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa szukam spódnicy ciążowej, jest na allegro z limone nawet fajna i tania
czekam aż mąż wróci ze swoim synem,bo po niego pojechal,dzis sobota- do 19 jest u nas,nie leży mi dziś to bo leze w pieleszach,nie mogę wstawać, ale trudno jakoś przeżyje
ale na basen ich nie puszcze,bo nie chce zostawac sama,troche się cykam
-
nick nieaktualny
-
Ida później wkleje zdjęcie teraz pisze z telefonu. Jadę załatwić kilka rzeczy w mieście i jak wrócę to Wam pokaże
i racja, że ten pomarańcz mnie prześladuje
KasiaKwiatek to super, że ktoś jest w stanie dać nam coś tak po prostu za darmo, to ogromna oszczędność! Wiadomo, że te nowe wózki są śliczne i sama chciałabym taki kupić ale rozsądek bierze tu górę nad emocjami i zachciankamipo prostu szkoda kasy na rok roku jeżdżenia, tak jak piszesz lepiej zainwestować w super spacerowke, a na chwile obecna w dobry fotelik/nosidełko
KasiaKwiatek, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia tylko pozazdrościć znajomych
U mnie znajomi albo dla siebie zachowują albo sprzedają, choć koleżanka obiecała rzeczy to i tak biorę na to poprawkę. Jedna koleżanka przekazała mojej przyjaciółce ubranka muszę je odebrać.
Ja mężowi powiedziałam że też rzeczy sprzedamy jeżeli większość sami kupujemy bynajmniej zwróci się nam coś i będziemy mogli kolejne rzeczy maleństwu kupić.Fasia lubi tę wiadomość